• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk aşılamam - 17.06.2021 Perşembe günü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende kullanıyorum 6 gündür ama bugün bi kasik agrım var o mu yaptı diye düşünüyorum şimdide 🤔 canım avokado ye her gün bir tane oda rahmi kalinlastirip bebeğin tutunmasını sağlıyormuş
Ovitrelle felanda kullanmışmıydın canım oda yapabilir belki bebiş vardır oda yapabilir avokadoyu çok severim fırsat buldukça alıp tüketiyorum canım teşekkür ederim bugün alabilirsem alıyım tekrar 🤗🥰

Ovitrelle felanda kullanmışmıydın canım oda yapabilir belki bebiş vardır oda yapabilir avokadoyu çok severim fırsat buldukça alıp tüketiyorum canım teşekkür ederim bugün alabilirsem alıyım tekrar 🤗🥰
Evet ama ovitrelle daha önce hiç ağrı yapmamıştı. Of inşallah tutunuyordur yeter artık 😂 al bencede canım afiyet sifa olsun inşallah

Benimki neden vermedi ki burda görüyorum herkes kullanıyor hap olarak ağır geliyormuş galiba fitil olarak kullanınca çok bişey olmuyormuş fitil olanını istemiştim üstüne bide kanama bozukluğu yapar dedi korktum almadım yapsa herkese yapar demi bilemedim valla
Fitille hap aynı sanırım çünkü bana önce hap olarak başla mide bulantısı halsizlik falan yaparsa o zaman fitil olarak devam edersin dedi. Her doktorun tedavi yöntemi farklı canım ondan olabilir vermediyse vardır bir bildiği

Bunu duymamıştım hemen avakoda alayım bari
Ben önce buradaki sayfalarda bi kaç kızdan duydum sonra bir gebenin günlüğü sayfası varya ınstagramda orda gördüm sonra bi google da araştırdım hem erkeğe hem kadına aşırı faydalı. Kesin alın tüketin kızlar şifa olsun 💙 meze olarak yada salatalarda çok lezzetli oluyor

Ben önce buradaki sayfalarda bi kaç kızdan duydum sonra bir gebenin günlüğü sayfası varya ınstagramda orda gördüm sonra bi google da araştırdım hem erkeğe hem kadına aşırı faydalı. Kesin alın tüketin kızlar şifa olsun 💙 meze olarak yada salatalarda çok lezzetli oluyor
Bugün ben de alayım bari marketlerde bulabilirsem

Evet ama ovitrelle daha önce hiç ağrı yapmamıştı. Of inşallah tutunuyordur yeter artık 😂 al bencede canım afiyet sifa olsun inşallah
İnşâAllâh canım ben Nisan ayında klomen ovitrelle kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti 19 mm aşırı ağrım oldu regl olana kadarda devam etti bir ay ara verdim bu sefer femara verdi 3 yumurta gelişti onlada ağrım fazla yok dediğin gibi iyice allak bullak oluyor insan ağrısamı iyi ağrımasamı inşallah tutunuyordur kuzum bende dayanamıyorum artık

İnşâAllâh canım ben Nisan ayında klomen ovitrelle kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti 19 mm aşırı ağrım oldu regl olana kadarda devam etti bir ay ara verdim bu sefer femara verdi 3 yumurta gelişti onlada ağrım fazla yok dediğin gibi iyice allak bullak oluyor insan ağrısamı iyi ağrımasamı inşallah tutunuyordur kuzum bende dayanamıyorum artık
Ya evet o kötü ağrısın mi agrimasin mi hangisi ne demek hangisi iyi iyice allak bullak olduk. Salmak lazim biraz aslinda ama iste kendi adika yapamiyorum ya 😁

çok heyecanlıyım.. eğer bebiş varsa şuan 3 hafta 4 günlük oluyor, tabi varsa inşallah hepimiizn bebişleri vardır :) kendimi test yapmamak için zor tutuyorum bu zamanlardada belli olabiliyormuşş
Ben daha salı günü oldum aşılamayı merakımdan duramadım test yaptım😅 çok silik ikinci çizgi çıktı pazar gecede ovitrelle vurmuştum o olmasa kesin var diye sevinirdim ama inşallah vardır günü gelincede o çift çizgileri görürüz 🤲🏻🥰

Merhaba kızlar önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım adetimi bekliyoruz ganol f kullanacağım aklıma takılan bir kaç konu var adetin 2. Günü gideceğim doktora şimdi normal yumurtlama gününde mi aşılama yapılıyor yoksa ilaçlarla erken büyürmüş olup daha erken mi yapılıyor bayram haftasına denk gelecekte normal yumurtlama tarihinde olursa kaçıncı günü yapıldı sizde

Noir29 Noir29 kuzum benim bugün adet sandım başladı ama adetime 7 gün var protestan kullanıyorum o mu yapıyor sence inşallah adet olmam. Sende durumlar nedir ?
Evet kuzum yapar sancı bende de ara ara oluyor progestano sabah akşam kullanmaya devam et bugün aşılamanın 8. Günü benim ama pek bişey hissetmiyorum ya 😞😞

Evet kuzum yapar sancı bende de ara ara oluyor progestano sabah akşam kullanmaya devam et bugün aşılamanın 8. Günü benim ama pek bişey hissetmiyorum ya 😞😞
Kızlar progestanı doktorunuz kendisimi verdi sizmi istediniz bende istedim ısrarla tutunma şansını attırmak için vermedi benim doktorum ama nerdeyse herkes kullanıyor

Back
X