Aşılama İlk aşılamam :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bütün testlerim yapıldı rahim filmim cekildi eşimin morfolojisi % 1 iken ilaç ve doğal ilaçlarla %3 oldu .
Doktor 3 kere aşılama deneyelim dedi yaptırmalımıyım

1.5 yıllık evliyim .2.aşılamada tutma şansı varmı yada hemen tüp bebek tedavisinemi başlıym ne yapsam karar veremedim
doktorum bana dedi ki; bir kere çatlatma yaparız bir kere aşılama sonra tüp bebek.Ama ben 6 aylık evliyim acele ettiğim için söyledi bunları.Aşılama ile ilgili başlıklarda deneyimli arkadaşlar var.Onlara danış istersen.

9 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım beta hcg sonucum negatif cıktı 0.281
2.ci aşılamada başarı şansı nedir yaptırmalımıyım yoksa tüp bebek tedavisinemi başlamalıyım ..
Lütfen tüpe başla aşılama eğer eşinde sıkıntı varsa tamamen zaman kaybı.

9 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım beta hcg sonucum negatif cıktı 0.281
2.ci aşılamada başarı şansı nedir yaptırmalımıyım yoksa tüp bebek tedavisinemi başlamalıyım ..
Bence yaşınız gençse ve över rezervini iyi ise aşılma yaptırın. 1 tane az. Ben 35 yaşındayım. 2. Aşılamamın sonucunu bekliyorum. Bundan sonraki ikisini fsh hormonu ile devam edeceğim. 2 tane de öyle yaparım. Sonra tüp bebek

Bende yarın gtcem doktora yedi aydır deniyoruz yumurta çatlıyor tutmuyor kafayı yedirecek bana.

Bende ilk aşılamam için iğne oluyorum 3.günüm. Pazartesi ultrason var yumurtalar büyüyormu bakılacak. Gonal f kullanıyorum o da asabiyet ve hassaslık yaptı sanırım. Çok sinirlerim bozuk 2 gündür. Herşeye ağlayasım var.

Merhaba kızlar ben başka bir konuya yazıyordum buraya da yazmak istiyorum, :( ben 1.asilamami oldum 15 gün sonra kontrole gel dedi doktor ama daha zaman dolmadan ben bugün adet oldum :( 2 yumurtam vardı.. Aşılama günü catlamamisti ve ikinci bir çatlatma iğnesi vurulmustum.. sonraki günler içinde ilişki önermişti doktor. Fakat tutmadı.. benim sol yumurtalık ta çikolata kisti var .. sizce ikinci asilamanin tutma ihtimali nedir :( adetlerimde sıkıntı yok düzenli sayılır bir iki gün erken geç saymazsak .. yumurtalik vs değerlerimde iyi..

Back
X