- Konu Sahibi Derya Karademir
amin canim insallah, allah razi olsun. kacinci asilamandi senin?Evet canım. Gonal f kullandım. İnşallah güzel haberi alırsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim insallah, allah razi olsun. kacinci asilamandi senin?Evet canım. Gonal f kullandım. İnşallah güzel haberi alırsın.
sorun neydi peki kiz kardesinde? allah yardimcimiz olsun, benim 2.asilamam tutmustu ama malesef düsük yaptim. simdi 3.asilamami yaptirdim bekliyorum.Arkadasimin ucude basarisiz.
Bence durum su.
Asilamada testler yetersiz kaliyor
Tul bebekte ki taramalar daha cok bilgiyi ortaya koyuyor.
Yani bebeklerin embriyolojik incelemesi sadece tup bebekte oluyor.
Hatta alinan embriyolar dna hasari varmi diye teste gonderilmeden transfer olursa negatif ihtimalide artiyor.
Kiz kardesim hic asilama yapmadan iki olumsuz tup bebek yaptırdı.
İlk aşılamamdı canım. Adetimi bekliyorum. İkinciye başlıycam.amin canim insallah, allah razi olsun. kacinci asilamandi senin?
hayirlisi olsun canim, ins 2.asilaman tutar. igneli tedavi yaptirmani tavsiye ederim. benim 2.asilamam öyle tutmustuİlk aşılamamdı canım. Adetimi bekliyorum. İkinciye başlıycam.
Benim ilk aşılamamda iğneliydi canım. İnşallah bu kez tutar. Rabbim gönlümüze göre versin.hayirlisi olsun canim, ins 2.asilaman tutar. igneli tedavi yaptirmani tavsiye ederim. benim 2.asilamam öyle tutmustu
insallah canim benim. 2asilamanin tutmasi daha yüksekmis, öyle demistim doktorum. ins seninkiside tutar benimkiside:)Benim ilk aşılamamda iğneliydi canım. İnşallah bu kez tutar. Rabbim gönlümüze göre versin.
Bence tüp bebek yaptırın yaşınız etkili olabilir aşılamanın olumsuz olmasın da9 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım beta hcg sonucum negatif cıktı 0.281
2.ci aşılamada başarı şansı nedir yaptırmalımıyım yoksa tüp bebek tedavisinemi başlamalıyım ..
ins tutar arkadasim. kac yumurta toplandi? 3.gün mü 5.günmü transferin olacak? 5.gün transferi olanlarin tutma sansi daha yüksek diye bahsetmisti bir arkadasim, belki sende duymussundur. ne derece dogru bilemiyorum tabiYumurtalarım toplandı hayirlisi olur ins dualarınızı beklerim
ins tutar arkadasim. kac yumurta toplandi? 3.gün mü 5.günmü transferin olacak? 5.gün transferi olanlarin tutma sansi daha yüksek diye bahsetmisti bir arkadasim, belki sende duymussundur. ne derece dogru bilemiyorum tabi
Bende hep öyle duydum canım. Tutar inşallah her isteyeninde bizimde.insallah canim benim. 2asilamanin tutmasi daha yüksekmis, öyle demistim doktorum. ins seninkiside tutar benimkiside:)
Rabbim nasip etsin insallah.sorun neydi peki kiz kardesinde? allah yardimcimiz olsun, benim 2.asilamam tutmustu ama malesef düsük yaptim. simdi 3.asilamami yaptirdim bekliyorum.
bazilarindada hemen 1.asilamada tutuyor, kismet
Hayirlisi insallah Rabbim sifa versin kiz kardesinede bizlerede insallah.hepimizin en kisa zamanda Hayirli evlatlari olur insRabbim nasip etsin insallah.
Kizkardesimin granul yapidaymis yumurtalari
Esinde dna hasari varmis ama bir test verdiler bu ay sadecd 2500 bir test grubuna 350 bir gruba verdiler.bjna gore ankarada unlu bir dr kesin ilac tedavisi veriyormus.
Cok zor bir surec.
Onjn ikincide tutmustuda dustu;((
Arkadasimin uc asilamasida olumsuz oldu malesef.
Hayirlisi ins bizede haber ver Allah yardimcin olsun ins3 yumurta. Ne olacağı yarin belli olcak
Aminnn insallah benim Bir haftaya netlik katlanir Hayirlisi rabbimdenBende hep öyle duydum canım. Tutar inşallah her isteyeninde bizimde.
Ben vurdum 3 4 gun bekldı şimdi cıkardım NASIP insallah bu ay hamile kalırım RABBIM OLMAYANLARA DA NASIP ETSIN INSALLAH AMINbu yaki vurma isini bende duymustum ama hic uygulamadim. regl bitiminden sonra bel kismina yaki vuruluyor diye duymustum. ne kadar dogru bilemiyorum.
Aminn insallah canim hepimize nasip olur ins. 3-4 gün boyunca bir yakami kaldi?yoksa günlük degistirdinmi?birde ne zaman basladin?regle gününü göre.gelismelerden beni haberdar ederse sevinirimBen vurdum 3 4 gun bekldı şimdi cıkardım NASIP insallah bu ay hamile kalırım RABBIM OLMAYANLARA DA NASIP ETSIN INSALLAH AMIN
bence tüp bebek başlayın1.5 yıllık evliyim herhangi bir sorun yok yaş 39 olunca sanırım ondan olmuyor
Canım tabi ki haberdar ederim seni tek bir yakı kaldı belimde 4 gun sonra cıkardık. Bu ayın 19 regl gunum eger olursam hasta adetim bıttıgı gun gıdecegım o ebenin yanına bu sefer yumurtalıklarıma koyacak yakıyı dua et canınAminn insallah canim hepimize nasip olur ins. 3-4 gün boyunca bir yakami kaldi?yoksa günlük degistirdinmi?birde ne zaman basladin?regle gününü göre.gelismelerden beni haberdar ederse sevinirim