ilk aşılaması tutanlar

karalar08

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
16
0
6
33
Kızlar bugün benim asılamamın 7. Günü aşılama olduğumdan beri karnım kasıklarım ağrıyo ama bikac gündür adet ağrısı gibi ağrıyo böyle olup pozitif gören varmı

Benim 2. tutmuştu adet olucak gibi ağrım vardı birde belim çok ağrımıştı

Ya benim de belime az vuruyo bide kuyruk sokumuna ayağa kalkınca hemen karın ağrısı saplaniyo bende üzülüyorum 4 yıldır bekliyoruz çünkü pozitif sonucu görmeyi

Kızlar bugün benim asılamamın 7. Günü aşılama olduğumdan beri karnım kasıklarım ağrıyo ama bikac gündür adet ağrısı gibi ağrıyo böyle olup pozitif gören varmı
Merhaba benim ilk asilama tuttu hatta ikiz tuttu ama yaptıkları iğneler hormon içerdiği için gebelik belirtileri verebiliyor ben 17sinde yaptırdım aşılamayı 30 unda çıkmıştı kan testinde

Merhaba benim ilk asilama tuttu hatta ikiz tuttu ama yaptıkları iğneler hormon içerdiği için gebelik belirtileri verebiliyor ben 17sinde yaptırdım aşılamayı 30 unda çıkmıştı kan testinde
Ayy maşaAllah canım harika darısı bana insaAllah dua edermisin benim için debenim karın ağrım var adet sancısı gibi sendede olmuşmuydu öyle

Adet sancım da oldu benim adet kanaması da gördüm ederim tabikide
Ya sizde oluyomu bilmiyorum benim adete 1 hafta kala tatlı krizlerim başlar yine aynı durumdayim bı yandan diyorum acaba hormon iğneleri mi yaptı bı yandan yine mi adet belirtisi diyorum beklemek ne kadar zor

Ayyyy maşallah rabbim size bağışlasın bende bu ay aşılama olacağım şuan gonal f kullanıyorum aşılama da ikiz olma ihtimalini oluyor mu ne güzel

Ayyy maşallah ne güzel yumurta takibinde kaç folikülünüz vardı söyledi mi doktor? Bir de eşinizin yıkama sonrası değerleri nasıldı? Ben de bugün aşılama yaptırdım takipte 3 folikülüm vardı heyecanlandım o yüzden

Bizim doktorumuz hiç böyle bilgileri bizimle paylaşmadı maalesef:) güzel haberler alırsınız inşallah

Siz ne zaman başladınız tedaviye ilk aşılama mı birde yıkama işlemi ne zaman oluyor

Siz ne zaman başladınız tedaviye ilk aşılama mı birde yıkama işlemi ne zaman oluyor
Reglimin 5. Günü klomen kullanımıyla başladık tedaviye (1 Temmuz) 10 gün boyunca günde 1 adet kullanıp 12 temmuz cumartesi günü folikül ölçümüne kontrole gittim. Pazartesi gününe bir daha çağırdı ve kontrol sonucunda gece çatlatma iğnesini yapmamı istedi, çarşamba günü öğlen 12:00’de aşılamam oldu

Evet ilk aşılamam yıkama işlemi aşılamadan 2-3 saat önce yapılıyor.

Bu süreçte nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz

Bu süreçte nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz

Genel olarak zaten sağlıklı besleniyordum ama bu süreçte özellikle günde 2-2,5 lt su içmeye dikkat ettim. Çay kahve çok içerim normalde, kahveyi neredeyse kestim haftada 1-2’ye düşürdüm, çayı da günde 2-3 bardakla sınırladım.

Onun dışında kan şekerimi zıplatmamaya özen gösterdim özellikle son günlerde meyve harici hiç tatlı tüketmedim. Geri kalanı normal beslenme döngüsünde dengeli karbonhidrat, protein, yağ tüketimi şeklinde oldu. Ama mesela kahvaltıda yediğim ekmek falan çok uzun zamandır ekşi mayalı tam tahıllı ekmek, yumurta sağlığı açısından kan şekerinin çok iniş çıkışlı olmaması gerekiyor diyorlar.

Beslenme haricinde en çok dikkat ettiğim kısım uyku düzeni oldu, 22:30 en geç 23:00 gibi yatakta olmaya çalıştım. Hafif yürüyüş de yapabilmek isterdim ama işten yorgun argın gelince spor yapacak motivasyonum pek olmadı

Şimdi aşılama sonrası dönemde de 2-2,5 lt su tüketmeye dikkat ediyorum çünkü su içip kan daha akışkan olunca rahmin daha rahat kanlanmasını sağlıyormuş. Bir de sindirimi çok zor olmayan hafif, sağlıklı ve besleyici şeyler tüketmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alıp bebeklerimize kavuşuruz

Bu arada benim sürecim henüz olumlu mu olumsuz mu bilmiyoruz, asıl ilk aşılamada tutan B busenazzz arkadaşımızın nelere dikkat ettiğini öğrenmek isterim ben de B busenazzz bize ne tavsiye edersin?

Çok teşekkür ederim bana umut oluyorsunuz inşallah tutmuştur kanda beta kaç çıktı ilk ne zaman yaptın şuan keseyi mi bekliyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…