Merhaba benim ilk asilama tuttu hatta ikiz tuttu ama yaptıkları iğneler hormon içerdiği için gebelik belirtileri verebiliyor ben 17sinde yaptırdım aşılamayı 30 unda çıkmıştı kan testindeKızlar bugün benim asılamamın 7. Günü aşılama olduğumdan beri karnım kasıklarım ağrıyo ama bikac gündür adet ağrısı gibi ağrıyo böyle olup pozitif gören varmı
Ayy maşaAllah canım harika darısı bana insaAllah dua edermisin benim için deMerhaba benim ilk asilama tuttu hatta ikiz tuttu ama yaptıkları iğneler hormon içerdiği için gebelik belirtileri verebiliyor ben 17sinde yaptırdım aşılamayı 30 unda çıkmıştı kan testinde
Adet sancım da oldu benim adet kanaması da gördüm ederim tabikideAyy maşaAllah canım harika darısı bana insaAllah dua edermisin benim için debenim karın ağrım var adet sancısı gibi sendede olmuşmuydu öyle
Ya sizde oluyomu bilmiyorum benim adete 1 hafta kala tatlı krizlerim başlar yine aynı durumdayim bı yandan diyorum acaba hormon iğneleri mi yaptı bı yandan yine mi adet belirtisi diyorum beklemek ne kadar zorAdet sancım da oldu benim adet kanaması da gördüm ederim tabikide
Ayyyy maşallah rabbim size bağışlasın bende bu ay aşılama olacağım şuan gonal f kullanıyorum aşılama da ikiz olma ihtimalini oluyor mu ne güzelMerhaba benim ilk asilama tuttu hatta ikiz tuttu ama yaptıkları iğneler hormon içerdiği için gebelik belirtileri verebiliyor ben 17sinde yaptırdım aşılamayı 30 unda çıkmıştı kan testinde
Bende pkos vardı olabiliyormuşAyyyy maşallah rabbim size bağışlasın bende bu ay aşılama olacağım şuan gonal f kullanıyorum aşılama da ikiz olma ihtimalini oluyor mu ne güzel
Ayyy maşallah ne güzelMerhaba benim ilk asilama tuttu hatta ikiz tuttu ama yaptıkları iğneler hormon içerdiği için gebelik belirtileri verebiliyor ben 17sinde yaptırdım aşılamayı 30 unda çıkmıştı kan testinde
Bizim doktorumuz hiç böyle bilgileri bizimle paylaşmadı maalesef:) güzel haberler alırsınız inşallahAyyy maşallah ne güzelyumurta takibinde kaç folikülünüz vardı söyledi mi doktor? Bir de eşinizin yıkama sonrası değerleri nasıldı? Ben de bugün aşılama yaptırdım takipte 3 folikülüm vardı heyecanlandım o yüzden
Siz ne zaman başladınız tedaviye ilk aşılama mı birde yıkama işlemi ne zaman oluyorAyyy maşallah ne güzelyumurta takibinde kaç folikülünüz vardı söyledi mi doktor? Bir de eşinizin yıkama sonrası değerleri nasıldı? Ben de bugün aşılama yaptırdım takipte 3 folikülüm vardı heyecanlandım o yüzden
Benim ki ikinci de tutmuştu o yüzden üzülme kendini ikinciye hazırla yıkılma hayırlısı ise olur inşallahBenim aşılamam maalesef ki negatif 11. Günümde adet gördüm
Reglimin 5. Günü klomen kullanımıyla başladık tedaviye (1 Temmuz) 10 gün boyunca günde 1 adet kullanıp 12 temmuz cumartesi günü folikül ölçümüne kontrole gittim. Pazartesi gününe bir daha çağırdı ve kontrol sonucunda gece çatlatma iğnesini yapmamı istedi, çarşamba günü öğlen 12:00’de aşılamam olduSiz ne zaman başladınız tedaviye ilk aşılama mı birde yıkama işlemi ne zaman oluyor
Bu süreçte nasıl beslendiniz nelere dikkat ettinizReglimin 5. Günü klomen kullanımıyla başladık tedaviye (1 Temmuz) 10 gün boyunca günde 1 adet kullanıp 12 temmuz cumartesi günü folikül ölçümüne kontrole gittim. Pazartesi gününe bir daha çağırdı ve kontrol sonucunda gece çatlatma iğnesini yapmamı istedi, çarşamba günü öğlen 12:00’de aşılamam oldu
Evet ilk aşılamamyıkama işlemi aşılamadan 2-3 saat önce yapılıyor.
Bu süreçte nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?