ilk aşılaması tutanlar

Maalesef bizde bakılmıyor beta sdü de yaptırdım

Sen kan ne zaman vereceksin beta için test ne zaman yapacaksın aşılamadan kaç gün sonra dedi doktor
Doktorum 1 haftalık gecikmen olursa o zaman test yap, daha erken yapma boşa strese girme dedi. Gecikmem olursa inşallah 30 Temmuz gibi evde test yaparım, 2 Ağustos’ta da kan veririm

Merhaba benim ilk asilama tuttu hatta ikiz tuttu ama yaptıkları iğneler hormon içerdiği için gebelik belirtileri verebiliyor ben 17sinde yaptırdım aşılamayı 30 unda çıkmıştı kan testinde
Merhaba ben ilk defa dün aşılama yaptırdım. 3 yıldır bebek bekliyoruz ama olmadı dün aşılama yaptırdık göğüs hassiyetim var alt karnımda ağrı oluyor ama çok az o da yapılan iğneler yüzünden herhalde. Ne yapmam gerekiyor özellikle dikkat etmem gereken birşey var mı lütfen yardımcı olun

Merhaba doktorumun verdiği ilaçları eksiksiz kullandım sürekli dinlendim kafein içeren hiçbir şey içmedim progestan kullandım bide kan sulandırıcı

Merhaba eşinizin ve sizin kullandığınız vitaminler neydi öğrenebilir miyim canım isimlerini . Bunarada hayırlı olsun bende 3 yıldır deniyorum olmuyor aşılama olacağım en azından eşim ve bana takviye olur

Thancos women , thancos Man , viganes, viciumD3 , vifolic bunları kullanmıştık biz yani benim doktorum genelde tedaviye başlamadan bu vitaminlere başlıyor. Bı eczacı tanıdığınız varsa hem kullanış şekillerini hem de içeriklerini öğrenebilirsiniz :)

Teşekkür ederim canım baktım hepsini ama sanki içerikleri aynı gibi yani tam bi inceleyeceğim bizede burda okuyanlardan paydası olur inşallah bu arada gebeliğin nasıl kaçıncı haftadasın

Teşekkür ederim canım baktım hepsini ama sanki içerikleri aynı gibi yani tam bi inceleyeceğim bizede burda okuyanlardan paydası olur inşallah bu arada gebeliğin nasıl kaçıncı haftadasın
Çok şükür bir sorun yok şuanda 12. Haftalık olduk üçüzlerle devam ediyoruz

Bizlerde dua et canım maşallah Allah acısını göstermesin bende ikizlerim olsun çok istiyorum pcos var amh 8 doktor kalırsın dedi 6 ay letu denedim olmadı sonra hsg çekindim herşey normal bi iki ay kendim deneyeceğim sonra aşılama düşünüyorum bende

Amh 8 mı maşallah çok iyi çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek gibi dikkattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…