o kadar ay aramadı ondan dolayı şüpheciyimHer gün ağlıyorum diye yalan söyleyebilen adamdan fersah fersah kaçardım ben olsaydım.
Hemen durumu kabullenmesi sanki hayatinda başkası varmış da ailenizin olmaz demesi de ekmeğine yağ sürmüş gibi...3 yılda 5 kere görüşmüşsünüz bu kadar göz yaşı dökecek kadar seven adam o zaman fırsatları değerlendirirdi...tekme yemiş gibi bir havası var...düzeninizi bozmayın derim.yaklaşık 7 ay kadar ayrı kaldık o süre içinde görüşmedik
Bir turlu emin olamiyorum ne yalan soyleyeyim kafam karissa da net bi cozum bulamiyorum2si de kafa karistiriyorsa ikisini de birakmalisin. kafani karistirmayacak biri ciakcaktir karsina
Annem de o arada baska kizlara bakmistir bakti ki olmadi sana geri geldi dedi ama biz konusurken senden sonra kimseye bakamadim herkeste seni aradim dediHemen durumu kabullenmesi sanki hayatinda başkası varmış da ailenizin olmaz demesi de ekmeğine yağ sürmüş gibi...3 yılda 5 kere görüşmüşsünüz bu kadar göz yaşı dökecek kadar seven adam o zaman fırsatları değerlendirirdi...tekme yemiş gibi bir havası var...düzeninizi bozmayın derim.
Hem kimseye bakmamış hem de herkes de seni aramış...o nasıl oluyormuş...yalanın Batsın deseydin...annenize katılıyorum.Annem de o arada baska kizlara bakmistir bakti ki olmadi sana geri geldi dedi ama biz konusurken senden sonra kimseye bakamadim herkeste seni aradim dedi
ben baska kizlar konusuna girmicem olmustur olmamistir bunu umursamazdim. yani umursamazdim derken goruse de hos karsilardim anlaminda degil. sorun daha derinde. 3 5gorusmeniz varmis yani cok da saglam bir iliski temeli gorunmuyor. benim bakacagim sey su olur: ufak bi sorunda hadi eyvallah diyip gidiyor mu ki bu arkadas gitmis zaten.Bir turlu emin olamiyorum ne yalan soyleyeyim kafam karissa da net bi cozum bulamiyorum
Bizim icin su anda okulunu bitirmesi onemli olan ama simdiye kadar ogrenci oldugu halde buldu bulusturdu kac kere geldi yanima emek veriyor gibi simdiye kadarben baska kizlar konusuna girmicem olmustur olmamistir bunu umursamazdim. yani umursamazdim derken goruse de hos karsilardim anlaminda degil. sorun daha derinde. 3 5gorusmeniz varmis yani cok da saglam bir iliski sayilmaz. benim bakacagim sey su olur: ufak bi sorunda hadi eyvallah diyip gidiyor mu ki bu arkadas gitmis zaten.
2. arkadas ise daha olmamis zaten. kisa vadede buyuk sorumluluklar alabilecek durumda gorunmuyor sanirim.
Ben de oyle dusundum bi an ama yillarin aliskanligi onunla buyudum sayilir bu nedenle sarsildim sanirimHem kimseye bakmamış hem de herkes de seni aramış...o nasıl oluyormuş...yalanın Batsın deseydin...annenize katılıyorum.
2. sinden bahsediyorsun sanirim.Bizim icin su anda okulunu bitirmesi onemli olan ama simdiye kadar ogrenci oldugu halde buldu bulusturdu kac kere geldi yanima emek veriyor gibi simdiye kadar
Sanirim ilk askim ilk gozagrim oldugundan biraz sarsildim ama mantikli bakinca sadece bundan dolayi oldugunu anladim2. sinden bahsediyorsun sanirim.
o zaman 1. arkadasin sana mesaj atmasi kafani karistirmamaliydi. ilk mesajimda bahsetmek istedigjm sey bu. 2 kisinin yasadigi bi iliskiye 3. kisi girdiginde ortada kafa karisikligi varsa ikisiyle de saglam bi iliski yoktur aslinda.
3 yılda 5 kez görüştüyseniz ortalama 7,2 ayda bir görüşme olmuş demektir.Aylarca süren görüşülmeyen dönemler var nasıl alışkanlık oluyor anlamış değilim.ayrıca size ve ilişkiye çok değer veriyor olsaydı daha sık görüşmek için bin takla atar görüşürdü.bence sizinle devam ederken başkaları vardı siz eldeki kuştunuz.ayrılınca bir süre daldaki kuşları kovaladı durdu.olmayınca şimdi de dönüp kafanızı karıştırıyor.sürekli ağlamışmış .Ben de oyle dusundum bi an ama yillarin aliskanligi onunla buyudum sayilir bu nedenle sarsildim sanirim
Annem de o arada baska kizlara bakmistir bakti ki olmadi sana geri geldi dedi ama biz konusurken senden sonra kimseye bakamadim herkeste seni aradim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?