ünv yıllarımda 3 yıllık bir ilişkim olmustu ve o benim ilk aşkımdı . farklı şehirlerde yaşıyorduk bundan dolayı 5 kere falan görüştük 3 yıl içinde . kendisi yeni mezun mühendisti bi şirkette çalışıyordu ama nedense sık sık gelmesini istediğim halde gelmemişti. ben okul bitip işe başladığımda durumu aileme açtım babamla annem de uzak şehirde olduğundan evlenmemizi onaylamadı. o da ailemin kararına saygı duydu ve çok fazla diretmedi "aileni karşına alma onlar müsade etmezse mutlu olamayız" dedi. biz bu durumda severek ayrıldık açıkçası ozaman direnmediği hemen teslim olduğu için çok kızmıştım. daha sonra biriyle tanıştım o da ünv öğrencisi ve okulu uzatmış bazı sebeplerden dolayı . yine de bi ilişkiye başladık bana çok aşık olduğunu bensiz yapamayacağını söylüyordu sürekli . birkaç kere buluştuk görüstük ilişkimiz daha oturaklı hale geldi derken eski sevgilim mesaj attı beni unutamadığını dönmek istediğini her gün ağladığını söylüyor. onun sesini böyle duyunca duygularım mı depreşti bilemem ama kafam karıştı. sizce ne yapmalıyım?