ilk aşk mı?

Eee ailen istemiyormuş yine istemeyecek, çocuk seni zaten çabalamadan gözden çıkarmış, yeni sevgilin de seni seviyor ve eskisi için bırakırsan üzülecek?

Onca kişiyi seni daha önce bir anda bırakan adam için mi üzeceksin yani? Ne malum yine zorda kalıp çekip gitmeyeceği?

Ex'den next olmaz, boşver yoluna bak.

ben artık senin ciddi olduğuna inanamıyorum.
ciddiysen gel annemle babamla konuş ikna et de.
evlilik için evi , işi hazır mı
yoksa yine fasa fiso mu. arkadaş olalım.sevgili olalım mı
Kendince beni unutmamis pismanmis yarin gelecem dovseler de sovseler de gelecem konusacam ailenle dedi. Bende gelme istemem dedim

Bence ilk sevgiliniz boşta kalmış onun için sizi arıyor. Uzak durmakta yarar var

Annem de o arada baska kizlara bakmistir bakti ki olmadi sana geri geldi dedi ama biz konusurken senden sonra kimseye bakamadim herkeste seni aradim dedi
Anneniz haklı, onu dinleyin lütfen. İlişkinize yazık etmeyin.

Bende. Hic inandirici degil. Her gun aglamak?
Erkek ağlamaz kolay kolay bu biirr,
Ağlarsa da gizli yapar,uluorta ise çok sağlam sarhoş olmuştur.
Ağladığını söyleyen adamdan korkarım ben.Duyguları ile hareket eder demektir o.Ki en korkulası erkek tipidir.
Ya da yalancının meşale taşıyanı.

Bence hadi belki aglamis olabilir bir iki kere. Ama her gun agladim diyen erkek tipi gercekten korkulasi bi tiptir. 7 ay ayri kalinmis. Hesaplayalim bakalim. 7×30 gun=210 gun. Her gun agladin demek? Tam 210 gun? Hem ben duygusal erkekleri hic hazetmem. Zaten seni ali koyan neydi 7 ay boyunca pardon? Hosunami gitti aglamak yoksa oysaki ayriliktan 2 gun snra telefona sarilmak varken? Neden 7 ay sonra?

çok doğru gerçekten sevse o kadar ay arardı ağlamak yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…