ilk aşk mı?

Ben gorusmesek de beni sevdigine inandim yani inanmak istedim her sey gorusmek degil diye dusundum ama oule degilmis

Belki de yasayamadiklarimdandir bilemiyorum

Oyle yapacagim galiba tesekkur ediyorum

Galiba ikinci ilişkiniz de uzak mesafe ilişkisi. İnternetten mi tanışıyorsunuz bu kişilerle? Daha sağlam bir başlangıç yapıp devamlı görüşebildiğiniz bir sevgiliyle önünüzü daha rahat görürsünüz, daha mutlu olursunuz bence.

3 yılda 5 kere görüştüğün kişi sana kör kütük aşık olamaz. Ayrıca ağladığını söyleyen erkek yalan söylüyordur.

Hayir internet degil arkadas ortaminda tanistim ama sans iste sehirler ayni olmadi

Aslında 7 ay yüksek bir süre olsa dahi fazla şüphe yapılmıyabilir. Kadınlar ilk gün üzülür, 3 ay sonra kurtulur. Erkekler ilk gün kurtulur, 3 ay sonra üzülür

o zamanlarda gezip tozuyodu başka kızlarla görüşüyodu şimdi 7 ay sonra aklına geldi.
boşverin gitsin. ama ikisini.
kafanız karışıyosa hiç kimseyi yormayın üzmeyin

o zamanlarda gezip tozuyodu başka kızlarla görüşüyodu şimdi 7 ay sonra aklına geldi.
boşverin gitsin. ama ikisini.
kafanız karışıyosa hiç kimseyi yormayın üzmeyin
Ben de oyle dusunuyorum is isten gecince agliyor ozur diliyor benden

ilki güven vermiyor ama sanki ikinciyi de sen sevmiyorsun gibi geldi bana..

ağlayan adamdan uzak dur benden söylemesi. sonra çok üzülürsün. bu hareketlerin hepsi göstermelik. yarın öbür gün umurumda bile olmayacaksın çünkü zaten senin için birşey yapmadan kabul etmişti herşeyi bunu unutma.

bak ne güzel yeni birlikteliğe başlamışsın yeni bir insanla. onu seviyorsan devam et ilişkine ve eskiyi düşünme bir kenara bırak bence.

oo durum çok karışık.
sanıyorum mantığını iyice tartmalısın.
bi taraftan da kalbini de tartmalısın.
eksileri artıları iyice düşün

7 ay sonra dönen ilk aşkın samimi degil 3 sene icerisinde o kadar az gorusen ve ailene hemen hak verip direnmeyenin sevgisine guvenme.
Bende sizinle aynı durumu yasadim direnmeyn ama sensiz yasayamam diyen ve ara ara msj atanın tek sorunu bizim gibi birini bulamamak bulsalar umurunda olmayiz gercekten.
Boşta kaldıkça döner cevap bile verme derim aklini karistirmasina izin verme gecmis gecmiste kalsin senin icin direnmeyen biri icin deymez.

Annem de o arada baska kizlara bakmistir bakti ki olmadi sana geri geldi dedi ama biz konusurken senden sonra kimseye bakamadim herkeste seni aradim dedi
ay erkeklerin hep dilinden düşürmediği şey. kimseye bakmadım seni aradım.

Bizim icin su anda okulunu bitirmesi onemli olan ama simdiye kadar ogrenci oldugu halde buldu bulusturdu kac kere geldi yanima emek veriyor gibi simdiye kadar
o zaman bu çocuğa yazık etme. emek veriyor en azından.
iyi bi işi olur inşallah daha sonra mezin olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…