- 2 Aralık 2011
- 2.955
- 8.940
- 408
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Estaban haklisin fakat benim bebeğim doğdu ve zaten 1 aylık ne kadar aci yasasam da kin beslemiyorum.kocama bebegine yine babalık yapsın ki yapar çok seviyor onu ama bana eş.olamadı... bide tazminat felan düşünmüyorum davada acmicam dünyada ahirette mutlu olsun kızımın babası çünkü ... ama biz olmayacak bir daha ben ve kızım kitaplarima kavuşayim baslicam ders çalışmaya en kotu ihtimal özelde çalışırım napiyim para biriktirip ev alicam kızıma sonrası gelir inşallah huzurlu bir ortamda büyütmek istiyorum onu tek üzüntüm ben bir suru kardeşi olsun isterdim kala balık aile hayal ederdim ama bunada şükür rabbim boyle nasip etmis
Estaban haklisin fakat benim bebeğim doğdu ve zaten 1 aylık ne kadar aci yasasam da kin beslemiyorum.kocama bebegine yine babalık yapsın ki yapar çok seviyor onu ama bana eş.olamadı... bide tazminat felan düşünmüyorum davada acmicam dünyada ahirette mutlu olsun kızımın babası çünkü ... ama biz olmayacak bir daha ben ve kızım kitaplarima kavuşayim baslicam ders çalışmaya en kotu ihtimal özelde çalışırım napiyim para biriktirip ev alicam kızıma sonrası gelir inşallah huzurlu bir ortamda büyütmek istiyorum onu tek üzüntüm ben bir suru kardeşi olsun isterdim kala balık aile hayal ederdim ama bunada şükür rabbim boyle nasip etmis
ikinizde tedavi olun benceArkadaşlar sonucunu yazmak istedim eşimle barıştım ikimizde karşılıklı hatalarımızı dile getirdik ve orta yol bulduk inş ben adamı boyle anlattım size ama çok iyi huylarıda var benim esimin bana çok hizmet eder ve bakar ama dir diri çok işte ... onun haricinde bende ona vurdum ödeştik .. simdi mutluyum inşallah boyle gider çok zor biri esim beni yoruyor ama bende zor
biriyim kimse dört dörtlük değil zaten bide ben aşığım iste o yüzden hepinize yorumlar için tesekkur ederim
kendinize bir daha vurulmasına izin vermeyinArkadaşlar sonucunu yazmak istedim eşimle barıştım ikimizde karşılıklı hatalarımızı dile getirdik ve orta yol bulduk inş ben adamı boyle anlattım size ama çok iyi huylarıda var benim esimin bana çok hizmet eder ve bakar ama dir diri çok işte ... onun haricinde bende ona vurdum ödeştik .. simdi mutluyum inşallah boyle gider çok zor biri esim beni yoruyor ama bende zor
biriyim kimse dört dörtlük değil zaten bide ben aşığım iste o yüzden hepinize yorumlar için tesekkur ederim
kadın da adam da tedavilik ne diyelim hayırlısıYazdım yazdım sildim....
Yorumsuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?