ilk aşkınız

herşeyde bi hayır vardır işte canım yaa demek ki görmen gereken şeyler varmış,o alçak da demek ki aldatıyormuş,ayrılmak için yer arıyormuş adi ama senden sonra da acı çekmiştir o kızdan eminim

benım ıcın ılk ask cocukluk askımdı
yaklasık 12,13 sene felan surmustur
cunku unı basında bıle bır ıkı sene surmustu
sımdıde gordugum ılk an kalbım carpar
ama sonra duzelırım toparlarım ama ılk heycanım kesınlıkle oydu

neden bıttı baslamadı hep bole ımalarla surdu ıkımızde hep ayrı hayatlar yasadık
su an bırbırımıze gercekten dengız neden olmuyor dersek kısmet
benım sevgılılerım oldu onun zaten hep oldu:D

ilk askim 15 yasindaydi.. hala ismini duydugumda icim bir garip olur.. soyleyemedigim seylerden dolayi en cok pisman oldugum insandir..

ilk aşk diil son aşk önemli bence.. ilki genelde şapşalca olur, saçma olur, gerçek dışı olur.. ama son öle diil.. son aşkımdan başkasını da istemem açıkçası..

ilkokul 4 ten liseye kadar falan sevmişimdir herhalde. arada başkalarını beğensem de onun yeri hep ayrıydı. çıktınız mı derseniz tabiki hayır o öyle platonik bi şeydi hiç bi zaman da çıkmayı hayal etmemiştim ki amaaan çocukluk işte...kaydirigubbakcemile2

ilk a$ik oldugumda 13 ya$indaydim.. cocukca ama cokta masumcaydi ona karsi olan duygularim :)
o da bana a$ikti tekliflerde bulundu bir cok kez ama ben cesaret edemedim cok begenilen bir tipti e bende daha kücüktüm birakir gider dedim:D .. yillarci bu böyle sürdü

suan 21imdeyim hala onun gördügümde ismini duydugumda heycanlanirim icim kipr kipir olur..
biyerde veya ayni ortamda kar$ila$sak gözlerimiz birbirini arar bulur :)
ama bu da ya$anmami$ $eylerden dolayi olsa gerek.. insanin iCinde bi heves kaliyor be :D

orta 1. sınıfa gidiyordum. benden 3 sınıf üstte karşı komşumuzun arkadaşı vardı. ona aşık olmuştum. 3 sene beraber okuduk. sonra o üniversiteye gitti. 2 yıl da böyle sürdü. 5 yıl platonik platonik takıldım. karşılığını alamasam da çok güzel günlerdi boshayallersmile

devam etsin konu ya çok güzelmiş kaydirigubbakcemile3

şöyle anlatayım... küçüklüğümden beri hep sevgililerimi sayardım kaydirigubbakcemile3 televizyonda görürdüm aşık olurdum başlardım kaç kişiye aşık olduğuma kaydirigubbakcemile3

ama ilk aşkım ilk öpücüğüm ilk sarılışım ilk bir erkeğin gözüne bakmam şuanki sevgilimle olmuştur... Hiç düşünmedim böyle bir erkek arkadaşım olacağını hep çocukluk aklıyla başka başka hayaller kurardım ve şöyle söyleyeyim biri benden hoşlanınca ben ondan hoşlansam bile işin büyüsü kaçardı sanki artık hoşlanmazdım kaydirigubbakcemile3 delimiyim neyim Allah'ım :delphin: İLK TEK SON ASKIM olan şimdiki sevgilimle tanışmam şöyle oldu...
bir arkadaşım müzik yarışmasında birinci olmuştu onun parçasını bikaç sitede aradım bulamadım en sonunda yaşadığımız şehirle ilgili bir sitede buldum sevgilimde her şeye çok bilmiş gibi yorum yapıyordu sinir oluyordum kaydirigubbakcemile3 ozamanlar tanışmıyoruz tabi konularda sadece '' alttaki hakkında birşey söyle '' üstteki hakkında birşey söyle'' gibi başlıklar vardı neyse eğlence amaçlı girip devam ettiriyorduk bi baktım sevgilimle ben topikte yalnız kaldık kaydirigubbakcemile3 hep tartışırdık tatlı tatlı daha sonra hangi akla hizmek ilk kez birini msn e (karşı cinsten tabi ) ekledim ve konser organizasyonu yapan kişi arkadaşıymış bilet bulabileceğini söylemişti o şekilde tanıştıl... :asigim: ilk başta ben anlatıyordum hep '' ben kimseyle çıkmam'' biri benimle çıkmak istese silerim yok gelemem ben erkek kız ilişkilerine :umursamaz: '' falan diye tabi arkadaşız ya anlatıyorum böyle kimseyle çıkmadım falan ne bileyim onun sevgilim olacağını kaydirigubbakcemile3 o da benden hoşlanmış ama korkmuş söylemeye onu çıkarırım hayatımdan diye :asigim: bana kontörler atardı mesaj atabileyim diye kaydirigubbakcemile3 daha sonra ''canım'' la başlayan ilişkimizi dayanamayıp AŞKIM boyutuna ben taşıdım kaydirigubbakcemile3 ne yapayım öyle korkmuşki benden askım bile diyemiyodu bana hep ilk adımı ben atardım yoksa naapsın hep aynı çizgide devam ederdi :delphin: ben söyleyince havalara uçtu 7 ay görüşemeden devam ettik 2007 yazında tanıştık 2008 mart da buluştuk şimdi hala onunla birlikteyim hala onu ilk ben öpmüşümdür o beni öpememişti elimi bile tutmazdı yanlış anlarım diye 1.5 yıl sonra gerçekten sevgiliyiz gibi hissettim elimi tutmaya yürürken sırtımı tutup yürümeye daha sonradan elimi tutarak gezmeye başladı ilk kez öptüm onu öyle titremişti ki unutamıyorum hala onunda ilk öpüşmesi :asigim: ben de 40 yıllık öpüşme uzmanı gibi sakinleştirmeye çalışıyorum sanki ben profesyonelim kaydirigubbakcemile3 şimdi askerde canım sevgilimmmm :asigim: 3 yıl oldu ve biz inanılmaz uyumlu bir çiftiz annesi de beni çok seviyor çok şeker çok kibar bir bayan :asigim: onu bekliyorum askerden gelsin biran önce ve hep benimle olsun diyeeeeeee ŞIRNAK'a selamlaaarrr :asigim:

bundan 8 sene önce.13 yaşındaydım onunla tanıştığımda :))ortada elle tutulur bi sebep yokken ayrıldıkk.ama hep arkadş olarak görüşmeye devam ettik.liseden sonra hiç görüşmedik ama.en sonda geçen sene face de eklemişti beni.ve hala görüşüyoruz şuan.onunla vakit geçirdiğimde aramızdaki bağın çok farklı ve güçlü olduğu hissediyorum.benim en saf ,en masum yanım o.ne olursa olsun bendeki sevgisi değişmiyo.dün gece itiraf ettim kendime.ben onu hala seviyorummm:asigim:
ilk ve son aşkım olur inş :Saruboceq:

ilk okuldaydım ben de 4e falan gidiyordum sanırım
orta 2 ye kadar da sürmüştür heralde tam hatırlamıorum
bizim okuldan bi çocuktu çocuk aklı ama görünce cidden heyecanlanırdım onu
sonra o bana aşık oldu ama ben istemedim şimdi de öyle ara ara görürüm ama hiç bi his yok tabi

İlk aşkım şimdiki sevgilim,16 yasında başladı,ara ara takılır bana seni ben büyüttüm diye opuyorumnanaktan hayırlısı ise de sonum olsun....

15 yasimdaydim tatil icin gittgimiz otelde bir garsona asik olmustum:1:
daha sonrasinda bir sene telefonlastik falan ama olmadi tabi
su an benim yasadigim sehirde ama hic etkilemiyo dogal olarak

Ana okulundaydı... Adı da Erendi... :asigim:
Kırmızı yanaklı, göbekli çok tatlı bir çocuktu... :asigim:
Ben de çırpı bacaklı zayıf çelimsiz kızdım... :asigim:
Ne de yakışıyorduk ya o halimizle beraber takılıyorduk... :roflol:
En sevdiğimiz oyun doktorculuktu...
Ben hastaydım o benim doktorum...
naniknanik

İlkokul 4 tü.
Babaannemlere kalmaya giderdim tatilde vs.
Akrabamıza aşık olmuştum ama hani öyle böyle değil aşırı uzak akraba :)
Onla beraber kalırdık babaannemlerde arkadaş gibiydik onların gözünde ama seviyorduk birbirimizi vs.
Çok cocukcaydı ya bi o kadar da masum :)
İlkokul 4,5 ortaokul 1 e kadar hep görüştük babaannemlere gittigimde vs. onlara da giderdik
Hatta yazlıklarına gittigimizde gitmeyin falan diyodu
Dershaneye kayıt yaptırcaktı siz de gelin vs. derdi
Parka giderdik geceleri.
İkimiz aynı yere saklanırdık saklambaç oynadıgımızda
Hatta bi defa gel su karanlık yere gidelim dedi daha iyi saklanmak amaclı
Ben de dedim yok ben korkarım
Korkma ben seni korurum demişti
Nasıl da hatırlıyorum :)
2 senedir görüsmüyoruz feyste ekli fotolarına bakıyorum en ufak kıpırtı yok :/
Çok değişmiş kilo falan almış.
Seneye bi ihtimal görüşebiliriz..

Son düzenleme: