- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
Şöyle ki zamanında ikimiz hakkında çok kötü ve aslı olmayan söylentiler dönmüştü yani beni ona kötü anlatmışlar onu da bana. Yargısız infaz da en sevmediğim şeydir, güvenip de onu arayamam o yüzden. En azından birbirimize açıklama yapmamıza olanak tanıyabilirdi ama hemen kestirip attı.Evli olmadığına göre imkansız olan ne ki yazık bence arayın
Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.
25 yasında bir kızım ilk aşkı amaİlk ask mi? Oda kim?
(İste bu kadar unutuluyor)
Olabilir bunun yasla alakası yok. Emin ol unutulur. Klişe olacak ama sadece zaman ve karşına doğru insanın cikmasi25 yasında bir kızım ilk aşkı ama
Hayır 3 haftada unutmayı beklemyorum 3 haftada ufacık da olsa acım dinmedi gözyaşım dinmedi bu böyle mi olacak diye sordum benAy daha 3 hafta olmus yani 3 haftada mi unutacaktin da konu acip niye unutamiyorum diyosun
Bugun eski nişanlımın altınlarını hediyelerini gönderdim kızlar((
Onlar haber vermedi 3 haftayı geçti bu sabah kalktım ve kendime neyi bekliyorsun dedim anla işte seni istemiyorlar sonra iletişime geçtim altınlarınızı kime vereyim diye onlarda taksi gönderdiler iğnesine kadar gönderdimOnlardan haber gelsin diye bekliyordun. Haber gelmeden mi gonderdin? Bir beklentine son vermissin. İyi bir sey bu. Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Canım bekledim 3 hafta ararlar düzeltirler diye ama yapmadılar bende artık salak gibi beklemekten vazgeçtim dün altınlarını gönderdim esylarını canım cok yandı cok kotu oldum ama yapacak birsey yok ben elimden gelenin fazlasını yaptımKonu sahibi şu an ne durumdasın? Ne için ayrılmıştınız?
Artık farkında bile olsa herşey için çok geçİlk aşkım beni paranoya derecesine getirdi. Günlerce acı çektim salak gibi ağlayıp duruyordum.
Sonra tekrar barıştık baktım bir eksik var ve aldattım yani hakettiği şeyi yaptım.
Sonrakilerde 3 numarayı 4 le 4 ü 5 le falan diye gitti.
Ama 1 numara tabi ki eşimdi. ilk aşkımla evlensem bile bu kadar mutlu olmazdım.
Henüz çok yenisin alışırsın. Ayrıca şuan eski nişanlın daha olayın farkında değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?