ilk aşkıyla evleneniz var mı?

yexsxxsxim

*dışı buz içi b@l’ım*
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
968
1
96
İstanbul
arkadaşlar aranızda ilk aşkıyla evlenmiş olanınız var mı? Eğer cevabınız hayır ise acaba evlenmiş olsaydınız şu halinizden daha mı mutlu olacağınızı düşünenleriniz var mı aranızda?

ben bekarım hiç aşk yaşamadım yaşasaydım kesin evlenirdim..çokta mutlu olurdum...ALLAH herkese sevdiğiyle içine sinen evlilik yaşatsın...

eşim ilk ve son aşkım Şeniz
onla başladım hayata ve onla son bulsun sadece (amin)
25 yıllık beraberliğimiz 20 yıllık evliliğimiz var daha sanki dün tanışmış gibi hissediyorum

evet bende ilk askimla evlendin 16 yasimdayken ciktik 19 yasindada evlendim cok sükür cok mutluyuz yerimseniben

ilk aşkım sevgilim kocişim benimmmmmmmmmm ahanda bi baktım aşık oldum ve evlendim... Rabbim ölene dek daim etsin inşalllah kalp gözüm onla açıldı onla kapansın (amin) darısı isteyen herkesin başına :teytey:

İlk aşkımla çok uzun süreli bir beraberlik yaşadık..
Ayrıldığımızda evliliğimize çeyrek vardı.. Olmadı.. Kısmet değilmiş.. Evlenseydik daha mutlu olur muydum bilmiyorum.. Allah bilir,belki çok daha büyük problemlerim olurdu hayatımda..fisfisfis
Rabbim böyle uygun gördü dedim,hiç sorgulamadım hayatımı ben.:1rolleyes:

İlk aşkımla evlenmedim.Eminim evlenseydim şimdiki kadar mutlu olamazdım.Boşuna dememişler her işte bi hayır var die.

benim ilk aşkım bana ilkokuldan mezun olunca teklif etmişti, orta sonda çıkmaya başladık.. ayrıl birleş ayrıl birleş bugünlere geldik.. şimdi her tür nikahımız var ama bi türlü evlenemiyoruz, askerlik, atama mevzuları vs. daha çooookkkkkkkkk çilemiz var çekilecek.

İlk aşık olduğum kişiyle evlenmedim,
Herhalde evlenseydim de bundan daha mutlu olamazdım,
Sorgulamıyorum iyiyim ben böyle...

ben ilk aşkımla evleniyorum kızlar 11 yaşımda aşık oldum ona hep bekledim şimdi 17 yaşındayım ve nişanlıyım 1 ay sonra düğünüm var onu çok seviyorum inşallah mutlu olurum

16 yaşımdan beri aşık olduğum tek aşkımla evliyim çok şükür .. 1 yıl oldu daha yeni .. çook istedim onunla evlenmeyi oldu çok şükür...

ben ilk aşkımla evlendim 7,sınıfta çıkmaya başladık 17 yaşımdada evlendım 2 yaşında bir oğlumuz var şimdi ve mutluyum başkasıyla evlensem mutlu olamazdım çünkü aklımdan çıkaramazdım
eeee nede olsa çocukluk aşkım berabaer buyuduk daha doğrusu büyüyoruz

hayır ilk aşkımla evlenmedim
evlenseydim eğer suan ki mutluluğğumun 'm'si olmazdı

ben 15 yaşımda ilk aşkıma aşık oldum
16 yaşımda çıkmaya çıkmaya başladık ve 2 sene çıktık
bir sabah uyandım ve benim ne işim var ya onunla oldum
bencil,ukala,aşırı kendini begenmiş ama buna ragmen aslında hayatta artısı da olmayan bir insan
şu an onunla evli olsaydım heralde yarın mahkemeye giderdim

İlk aşk derken ,eşim ilk tanıştığım insan yani ilk erkek arkadaşım .Ondan önce hiç erkek arkadaşım olmadı .Evliliğimiz 25 yıldan daha fazladır sürüyor .Çok büyük sorunlar yaşamadık .Daha öncesinde başka biri olmadığı için seçme şansım yok jeyyar

İlk aşkımla evlen(e)medim...... çok istemiştim ama şimdi bakıyorum da eşimin meziyetlerinin [hiçbirisi onda yokmuş. Kesinlikle şuanki kadar mutlu olamazdım./B]

ilk aşkım platonikti..okul yıllarında onu hep sevdim..lise bitinceye kadar..anlicağınız çok uzun bi platonik aşktı..hiç söylemedim ona.ama hep uzaktan sevdim...konu başlığını okuyunca onu hatırladım..şimdi evliyim ve eşimi çoooooooooooookkkkkkkkk sevyorum..ondan başkasıyla kesinlikle mutlu olmazdım die düşünüyorum...iyiki hayatımdasın aşkım...ve şimdi daha net göryorumki ilk aşk sandığım şey sanırım sadee ilk hislerimi farkettiğim duygularımı anladığım ve heyecana kapıldığım anlardan başka biey değilmiş...

İlk aşkımla evlenmiştim bundan 10 yıl önce. Ve bir yıl sonra da boşanmıştım. Pişman mıyım? Hayır. Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış.

Şimdi 3 yıllık bir beraberliğim var. :asigim:Aşkın ilki, ikincisi olmazmış gördüm. Belki de aklımda eski eşimle hiçbir şey kalamayacak kadar uzun bir süre yalnız kalmayı seçmemdendir, bilemiyorum.

Ben 18 yaşındayken bu heyecanları tadamamıştım. İyi ki sevgilim çıkmış karşıma, daha yaşlanmadan benim bu güzel günleri yaşamamı sağladı. :asigim:

Ben hayatı tersine yaşıyorum sanırım.fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…