• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ay sohbet nasıl olmalı?

azralinkam35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
12
-5
1
35
Kizlar saçma gelmesin gerçekten Fikir istiyorum.

Biriyle tanıştığınız da karsinizda ki insan cok asiri yavas gidiyorsa, musait misin diye sordugunuzds mesajinizi gördüğü halde cevap vermeyip bir kac saat sonra siz tekrar yazdığınızda uyuyacağım simdi diyorsa, bu insan hakkında ne düşünürsunuz ? Yada sabah aksam konuşmamiz gerekmez gibi diyorsa ?

Mesela kendisi ariyor gun icinde 1 kere onun disinda napiyorsin falan diyor ama biraz sohbet etmek istediginizde ya arkadaslariyla oluyor musait değilim diyir ya işte yogun oluyir onun tabiri ile

Gercekten anlamıyorum ben.

Biriyle tanıştığınız da karsinizda ki insan cok asiri yavas gidiyorsa, musait misin diye sordugunuzds mesajinizi gördüğü halde cevap vermeyip bir kac saat sonra siz tekrar yazdığınızda uyuyacağım simdi diyorsa, bu insan hakkında ne düşünürsunuz ? Yada sabah aksam konuşmamiz gerekmez gibi diyorsa ?

Sevmiyor.

Mesela kendisi ariyor gun icinde 1 kere onun disinda napiyorsin falan diyor ama biraz sohbet etmek istediginizde ya arkadaslariyla oluyor musait değilim diyir ya işte yogun oluyir onun tabiri ile

Bana da konuşmak istemiyor, sinsice uzaklaşmaya çalışıyor gibi geldi.

Değer vermediği çok aşikar. Bi şekilde uzak tutmaya çalışıyor. Niyeti ilerletmek olsa tam tersi olur. Bide ilk ay yani insan uyumadan mesajlaşıp konuşuyor. Tanımak istiyor iletişim halinde olmak istiyor. Bence sende yavaştan uzakşal

Değerli konu sahibi,
İlk ay dahi böyle ilerliyorsa iletişiminiz , ki şüpheye düşüp buraya bile konu açma gereği duymuşsunuz, sizce de bir sorun yok mudur? Bir an için bu konuyu başka bir kadın açmış ve sizden yorum yapmanız isteniyormuşcasına dışardan bakan bir gözle bakmaya çalışın konunuza 😊 bakın hanımefendi sizi tanımama rağmen, değerli şeklinde bir tabirler girdim mesajıma. Çünkü öylesiniz 🙏😊 sizin kıymetinizi bilmeyen veyahut b sebepten ötürü görememiş adayımsı tiplerle zamanınızı harcamayın. O kadar düzgün tipler varki etrafta, sıradaki diyip geçin önünüze bakın. Herşey dilerim gönlünüzce olur...

Ilgilenmiyor malesef

Back
X