- 4 Ocak 2015
- 533
- 404
- 103
Merhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi