Doğuma Hazırlık Ilk aylar için yatağa monte edilen beşik (resimli)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mobilyacıya sorduk. Ahşap istersek aynı fiyatı veriyor. MDF veya sunta olursa daha ucuz olur dedi. Tekrar hesap yapacak fiyatı bildireceğim.

Bende marangoza sipariş verdim 2 3 güne teslim eder.
Bakalım nası bişey gelecek merak içindeyim.

bende istiyorum böyle bir beşik ne zamandır arastırıyorumdum bende marangoza yaptırmayı düsünüyorum , teslim etiler mi senınkını merak ettim nasıl olduguna dair yorum veya resım paylasırsan sevınırım :1:

Son düzenleme:
Marangoz en ucuz haliyle 400 TL fiyat verdi. Hazırı da 650 TL, bana yine de pahallı geldi. Bunda en fazla 1 yaşına kadar yatar bence. Yine ayrıca büyük bir karyola almak gerekecek, galiba vaz geçiyorum. İkea'da 139TL'ye mis gibi karyola var. Aldım bile :)

bebek karyolası < SNIGLAR | IKEA Türkiye
$pe185756.webp

Bu arada yatak çok güzel marangozumuz gerçekten iyiymiş. Hemde ne cila ne boya hiçbişey kullanmadı metaller dahi özenle tahtanın içinde kalıcak şekilde böylelikle tamamen organik ve sağlıklı bi ürün oldu.
Benim daha önce caplumbaa da beğendiğim rafıda yaptı güzel ve kullanışlı oldu.

Arkadaşlar yatağa monte edilen bu mini bişiği kullanan var mı? bir firmada buldum 400 lira. ama kullanışlı olup olmadığından emin değilim. park yatak mı alsam karar veremiyorum. tecrübeliden acemiye bilgi lütfen :))

Back
X