- 26 Şubat 2014
- 609
- 134
- 53
- Konu Sahibi SevdaCicegii
Biraz uzun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk görüştügümüzde ve her görüşmemizde evet bu dedim işte eşim olacak insan.ömrümün sonuna kadar senı sevecegimden emınim dedim.o da aynı şeyleri söylüyordu önceden tanışmışlıgımız vardı ortaokuldan arkadaştık. 1,5 ay çıktık 3 hafta önce ayrıldık.sana çok ısındım diyen evlılık vaatleri veren insan bianda sebepsizce bir msjla terk etti.ben de ne anladım herkese hemen güvenilmiyormuş,kimseye bu derece ısınmamıştım,alışmamıştım,güzel duygular hissetmemiştim..
3,5 sene süren ve biten ilişkimden yaklaşık 9 ay sonra çıktım bu kişiyle bana o kadar iyi gelmiştiki,kısa zamanda sevmiştim evet sev miş tim..
hayat işte her zaman istedigimiz gibi gitmiyor.kimsenin hemen kaşına,gözüne,guzel bakışına,,her lafına guvenılmezmiş bunu anladım.sen sen ol ilk anda böyle bir şey hıssetmemeye çalış,biz bayanlar birden kaptırıyoruz sanırım kendimizi..Allah hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın herkesi
evet ilk görüşte tanıdım hayatımın aşkını.ilk görüşte aşka inanırım ben :))
ilk gördüğüm anda ışte hayatımın aşkı dedim.ilk günden anladım eşim olacağını.şimdi evliyiz birde kizimiz var çok mutluyum.eşimi ilk gördüğüm ani hissetiklerimi asla unutamam çok güzel bir duyguydu
ilk görüşte aa bu kaderim demedim ..
ama tanıdıkça iyiki tanımışım ve evlendim diyorum .. :123:
evlenirmiyiz bilmiyorum ama şuanda görüştüğüm kişiye karşı öyle bir duygu var içimde
Ne güzel kizlaaarAllah bir ömür mutluluğunuzu bozmasin :) Inşallah bir ömür çok mutlu olursunuz
Cok dogru "kimsenin kasina gozune guzel bakisina her lafina guvenilmezmis"..bende buna tav olup iste bu demistim ama ayni sekilde bi mesajla terkedildim..hayat iste...
Aminnn canım inşallah darısı başına :)Ne güzel kizlaaarAllah bir ömür mutluluğunuzu bozmasin :) Inşallah bir ömür çok mutlu olursunuz
![]()
Ne güzel kizlaaarAllah bir ömür mutluluğunuzu bozmasin :) Inşallah bir ömür çok mutlu olursunuz
Aminn darısı sanaaa :)))
amin Cnm.darısı başına![]()
Aminnn canım inşallah darısı başına :)
sevgilimle tanıştığım zaman 15 yaşındaydım..
evlilik için çoook zaman vardı önümüzde.
ama ilk zamanlar hep derdik ki, keşke şimdi tanışmasaydık
bi on sene sonra karşılaşsak da direkt evlenebilseydik.
inanmıyorduk herhalde ilişkimizi sürdürebileceğimize..
ya da çevremiz bu yaşta ne ciddi ilişkisi dediği için inanamaz haldeydik..
tam liseye adım attığım zamanların deli aşkıydı işte :)
gel zaman git zaman....
artık önümüzde bi on sene olsa diyecek durumda değiliz..
tek bir senemiz kaldı diyor daha umutluyuz..
tabii hayat ne getirir bilinmez bundan sonrası için.
yarının garantisi yok...
bildiğim tek şey, şu an kaderimden, hala yanımda olan adamdan memnunum
inşallah hep güzel gider ve bende;
"insan hakikaten doğru insanı
yaşı, yeri, zamanı detaylarına bakmadan buldu mu hissediyormuş, hiç yanılmadım"
diye daha bir gönül rahatlığıyla söyleyebilirim![]()
amin Cnm.darısı başına![]()
Aminnn canım inşallah darısı başına :)
Bize gelmişti ziyarete hic konusmadik muhabbetimiz yoktu ve kapıdan dışarı cikarken kendimde olmadan dedim ki 'göreceksin, sen bana çok feci aşık olacaksin' neden böyle dedim bilmiyorum. Bunu dedim ve kendime inanamadim çünkü bunu ben demedim içimde bi şey kendiliğinden dedi, o hissi anlatamam arkadaşlar hayatımda ilk defa böyle bir şey oldu. Ve ne oldu bu lafı dedikten ve ben her şeyi unuttuktan 2 ay sonra aracı ile haber yollandi. Aileler konuştu biz konuştuk ve şu an 8 buçuk aydır evliyiz çok şükür ve bana sırılsıklam aşık Allahım bozmasın inşallah ;-)