Ilk bakista Kaderinizdeki Insani tanidinizmi?

ilk gördüğüm anda ışte hayatımın aşkı dedim.ilk günden anladım eşim olacağını.şimdi evliyiz birde kizimiz var çok mutluyum.eşimi ilk gördüğüm ani hissetiklerimi asla unutamam çok güzel bir duyguydu

ilk görüşte aa bu kaderim demedim ..:37:

ama tanıdıkça iyiki tanımışım ve evlendim diyorum .. :123:

ilk görüştügümüzde ve her görüşmemizde evet bu dedim işte eşim olacak insan.ömrümün sonuna kadar senı sevecegimden emınim dedim.o da aynı şeyleri söylüyordu önceden tanışmışlıgımız vardı ortaokuldan arkadaştık. 1,5 ay çıktık 3 hafta önce ayrıldık.sana çok ısındım diyen evlılık vaatleri veren insan bianda sebepsizce bir msjla terk etti.ben de ne anladım herkese hemen güvenilmiyormuş,kimseye bu derece ısınmamıştım,alışmamıştım,güzel duygular hissetmemiştim..
3,5 sene süren ve biten ilişkimden yaklaşık 9 ay sonra çıktım bu kişiyle bana o kadar iyi gelmiştiki,kısa zamanda sevmiştim evet sev miş tim..
hayat işte her zaman istedigimiz gibi gitmiyor.kimsenin hemen kaşına,gözüne,guzel bakışına,,her lafına guvenılmezmiş bunu anladım.sen sen ol ilk anda böyle bir şey hıssetmemeye çalış,biz bayanlar birden kaptırıyoruz sanırım kendimizi..Allah hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın herkesi

Cok dogru "kimsenin kasina gozune guzel bakisina her lafina guvenilmezmis"..bende buna tav olup iste bu demistim ama ayni sekilde bi mesajla terkedildim..hayat iste...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ilk görüşte tanıdım hayatımın aşkını.ilk görüşte aşka inanırım ben :))

ilk gördüğüm anda ışte hayatımın aşkı dedim.ilk günden anladım eşim olacağını.şimdi evliyiz birde kizimiz var çok mutluyum.eşimi ilk gördüğüm ani hissetiklerimi asla unutamam çok güzel bir duyguydu

ilk görüşte aa bu kaderim demedim ..:37:

ama tanıdıkça iyiki tanımışım ve evlendim diyorum .. :123:

evlenirmiyiz bilmiyorum ama şuanda görüştüğüm kişiye karşı öyle bir duygu var içimde

Ne güzel kizlaaar :D Allah bir ömür mutluluğunuzu bozmasin :) Inşallah bir ömür çok mutlu olursunuz :D

Cok dogru "kimsenin kasina gozune guzel bakisina her lafina guvenilmezmis"..bende buna tav olup iste bu demistim ama ayni sekilde bi mesajla terkedildim..hayat iste...

Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah! Böyle yalancılardan korusun bizleri. İnşallah en kisa zamanda sizi bir ömür mutlu edecek kişi ile karşılaşırsiniz :)

ilk Gördüğüm saniye işte o falan demedimm...:))

ama çok kararsız bir insan olmama rağmen nişanlım konusunda hic bir zaman kararsız kalmadım kimseye fikir danısmadım nişan tarihi belirlenirken şimdi ya da 3 ay sonra hiç fark etmez eninde sonunda olacak dedimmm...
:24::24:

Son düzenleme:
sevgilimle tanıştığım zaman 15 yaşındaydım..
evlilik için çoook zaman vardı önümüzde.

ama ilk zamanlar hep derdik ki, keşke şimdi tanışmasaydık
bi on sene sonra karşılaşsak da direkt evlenebilseydik.
inanmıyorduk herhalde ilişkimizi sürdürebileceğimize..
ya da çevremiz bu yaşta ne ciddi ilişkisi dediği için inanamaz haldeydik..
tam liseye adım attığım zamanların deli aşkıydı işte :)

gel zaman git zaman....
artık önümüzde bi on sene olsa diyecek durumda değiliz..
tek bir senemiz kaldı diyor daha umutluyuz..

tabii hayat ne getirir bilinmez bundan sonrası için.
yarının garantisi yok...
bildiğim tek şey, şu an kaderimden, hala yanımda olan adamdan memnunum :16:

inşallah hep güzel gider ve bende;
"insan hakikaten doğru insanı
yaşı, yeri, zamanı detaylarına bakmadan buldu mu hissediyormuş, hiç yanılmadım"
diye daha bir gönül rahatlığıyla söyleyebilirim :31:

sevmediğimi bağlanmamayı düşünsem bile ilk öpmek istediğim öptüğüm insan... 18 yaşındayken ... evet o hala hayatımda...

onun içinde öyle...

Bize gelmişti ziyarete hic konusmadik muhabbetimiz yoktu ve kapıdan dışarı cikarken kendimde olmadan dedim ki 'göreceksin, sen bana çok feci aşık olacaksin' neden böyle dedim bilmiyorum. Bunu dedim ve kendime inanamadim çünkü bunu ben demedim içimde bi şey kendiliğinden dedi, o hissi anlatamam arkadaşlar hayatımda ilk defa böyle bir şey oldu. Ve ne oldu bu lafı dedikten ve ben her şeyi unuttuktan 2 ay sonra aracı ile haber yollandi. Aileler konuştu biz konuştuk ve şu an 8 buçuk aydır evliyiz çok şükür ve bana sırılsıklam aşık Allahım bozmasın inşallah ;-)

benimde öyle olmuştu ilk gördüğümde dedim dedim bu adamdan baba olur hatta ben ölürsem annede olur :) ilk gördüğüm de vuruldum :) bizim biraz acayip oldu ama :D benim babam borç yüzünden ceza evine girdi esimde cezaevindeymis borç yüzünden daha sonra babamla çok yakin arkadaş oluyorlar babam içerdeyken eşime diyorki bizimkilere iyi bak diyor ve Esim ceza evinden cikiyor direk bize geliyor ben evde yokum kardeşime oyuncak falan almis aksamina kardeşim anlatıyor uğur abi babamin işyerinden arkadasiymis ( kardeşim bilmiyordu cezaevinde olduğunu ) şöyle yakisikli şöyle sarisin boyle mavi gözlü falan bende merak ediyorum tabi daha sonra yine geliyor ben görüyorum tabi o an kut kut atmaya basliyor benim kalbim daha sonra 4 ay falan gorusuyoruz sürekli sonra bu benim babami cezaevinden cikariyor ve aradan 11 gün geçiyor biz cikmaya basliyoruz 3. Günde babamlara söylüyoruz 6. Günde annesi ve babasi beni görmeye geliyorlar 15.günde isteme 43. Günde nisan 103.günde de dugunumuz oluyor rabbine bin şükür ben ondan raziyim rabbimde obur tarafta razi olur inşallah :) iyi ki tanimisim yani :) her şerde bir hayir var derler kimin akliba gelir ki cezaevinde bir hayir olduğu :)) biraz uzun oldu kusura bakmayin anlatırken bile heyecanlandim :)

evet hayatımdaki ilk kişiyi ilk gördüğümde hissettim. :69: daha 14 yaşındaydım; ama ergence bi duygu değil diyodum kendi kendime :1: bi süre çıktık, sonra benim bi hatam yüzünden ayrıldık. yaklaşık 2 yıl ayrı kaldık. o süre zarfında kimseye öyle bişey hissetmedim. sonra tam 2 yıl sonra aynı tarihte yine O'nunla karşılaştık. kadere bak.. ve yine aynı duyguyu hissettim. 9 yıldır beraberiz ve şu an sözlüyüz :nazar:
kaderde ne varsa o yaşanır, doğru kişi bazen 15 inde bazen 70 inde yakalar seni.. demek ki şimdiye kadar olanlar senin için doğru kişi değilmiş. ama bu duyguyu kalbinden hiç ayırma. dilerim ki er ya da geç, doğru kişiyi bulursun :16:

Son düzenleme:
sevgilimle tanıştığım zaman 15 yaşındaydım..
evlilik için çoook zaman vardı önümüzde.

ama ilk zamanlar hep derdik ki, keşke şimdi tanışmasaydık
bi on sene sonra karşılaşsak da direkt evlenebilseydik.
inanmıyorduk herhalde ilişkimizi sürdürebileceğimize..
ya da çevremiz bu yaşta ne ciddi ilişkisi dediği için inanamaz haldeydik..
tam liseye adım attığım zamanların deli aşkıydı işte :)

gel zaman git zaman....
artık önümüzde bi on sene olsa diyecek durumda değiliz..
tek bir senemiz kaldı diyor daha umutluyuz..

tabii hayat ne getirir bilinmez bundan sonrası için.
yarının garantisi yok...
bildiğim tek şey, şu an kaderimden, hala yanımda olan adamdan memnunum :16:

inşallah hep güzel gider ve bende;
"insan hakikaten doğru insanı
yaşı, yeri, zamanı detaylarına bakmadan buldu mu hissediyormuş, hiç yanılmadım"
diye daha bir gönül rahatlığıyla söyleyebilirim :31:

Insallah canim, Allah tamamina erdirsin ve bir ömür cok mutlu olun :16:

amin Cnm.darısı başına:D

Aminnn canım inşallah darısı başına :)

Bize gelmişti ziyarete hic konusmadik muhabbetimiz yoktu ve kapıdan dışarı cikarken kendimde olmadan dedim ki 'göreceksin, sen bana çok feci aşık olacaksin' neden böyle dedim bilmiyorum. Bunu dedim ve kendime inanamadim çünkü bunu ben demedim içimde bi şey kendiliğinden dedi, o hissi anlatamam arkadaşlar hayatımda ilk defa böyle bir şey oldu. Ve ne oldu bu lafı dedikten ve ben her şeyi unuttuktan 2 ay sonra aracı ile haber yollandi. Aileler konuştu biz konuştuk ve şu an 8 buçuk aydır evliyiz çok şükür ve bana sırılsıklam aşık Allahım bozmasın inşallah ;-)

Amiin canim, böyle güzel hikayeler okuyunca cok mutlu oluyorum :D

Etrafimda hep kötü örnekler var ama sizlerin hikayesini okuyunca icime bir umut doguyor :16:

Allah Ömür boyu sizi ayirmasin, cook mutlu olun :)

Back
X