- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
- Konu Sahibi SevdaCicegii
benimde öyle olmuştu ilk gördüğümde dedim dedim bu adamdan baba olur hatta ben ölürsem annede olur :) ilk gördüğüm de vuruldum :) bizim biraz acayip oldu amabenim babam borç yüzünden ceza evine girdi esimde cezaevindeymis borç yüzünden daha sonra babamla çok yakin arkadaş oluyorlar babam içerdeyken eşime diyorki bizimkilere iyi bak diyor ve Esim ceza evinden cikiyor direk bize geliyor ben evde yokum kardeşime oyuncak falan almis aksamina kardeşim anlatıyor uğur abi babamin işyerinden arkadasiymis ( kardeşim bilmiyordu cezaevinde olduğunu ) şöyle yakisikli şöyle sarisin boyle mavi gözlü falan bende merak ediyorum tabi daha sonra yine geliyor ben görüyorum tabi o an kut kut atmaya basliyor benim kalbim daha sonra 4 ay falan gorusuyoruz sürekli sonra bu benim babami cezaevinden cikariyor ve aradan 11 gün geçiyor biz cikmaya basliyoruz 3. Günde babamlara söylüyoruz 6. Günde annesi ve babasi beni görmeye geliyorlar 15.günde isteme 43. Günde nisan 103.günde de dugunumuz oluyor rabbine bin şükür ben ondan raziyim rabbimde obur tarafta razi olur inşallah :) iyi ki tanimisim yani :) her şerde bir hayir var derler kimin akliba gelir ki cezaevinde bir hayir olduğu :)) biraz uzun oldu kusura bakmayin anlatırken bile heyecanlandim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy Estağfirullah hiç de uzun değil, okurkene yüzüm de kocaman bir tebessüm oluştu ve ilk düşündügüm 'bazen şer gibi görünen şeyler hakkımız da hayırlı olandır'.
Size gelip destek olması ve babaniza yardım etmesi çok güzel birşey. Bir ömür çok mutlu oluun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.