Ilk bakista Kaderinizdeki Insani tanidinizmi?

benimde öyle olmuştu ilk gördüğümde dedim dedim bu adamdan baba olur hatta ben ölürsem annede olur :) ilk gördüğüm de vuruldum :) bizim biraz acayip oldu ama :D benim babam borç yüzünden ceza evine girdi esimde cezaevindeymis borç yüzünden daha sonra babamla çok yakin arkadaş oluyorlar babam içerdeyken eşime diyorki bizimkilere iyi bak diyor ve Esim ceza evinden cikiyor direk bize geliyor ben evde yokum kardeşime oyuncak falan almis aksamina kardeşim anlatıyor uğur abi babamin işyerinden arkadasiymis ( kardeşim bilmiyordu cezaevinde olduğunu ) şöyle yakisikli şöyle sarisin boyle mavi gözlü falan bende merak ediyorum tabi daha sonra yine geliyor ben görüyorum tabi o an kut kut atmaya basliyor benim kalbim daha sonra 4 ay falan gorusuyoruz sürekli sonra bu benim babami cezaevinden cikariyor ve aradan 11 gün geçiyor biz cikmaya basliyoruz 3. Günde babamlara söylüyoruz 6. Günde annesi ve babasi beni görmeye geliyorlar 15.günde isteme 43. Günde nisan 103.günde de dugunumuz oluyor rabbine bin şükür ben ondan raziyim rabbimde obur tarafta razi olur inşallah :) iyi ki tanimisim yani :) her şerde bir hayir var derler kimin akliba gelir ki cezaevinde bir hayir olduğu :)) biraz uzun oldu kusura bakmayin anlatırken bile heyecanlandim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy Estağfirullah hiç de uzun değil, okurkene yüzüm de kocaman bir tebessüm oluştu ve ilk düşündügüm 'bazen şer gibi görünen şeyler hakkımız da hayırlı olandır'.
Size gelip destek olması ve babaniza yardım etmesi çok güzel birşey. Bir ömür çok mutlu oluun :D

evet hayatımdaki ilk kişiyi ilk gördüğümde hissettim. :69: daha 14 yaşındaydım; ama ergence bi duygu değil diyodum kendi kendime :1: bi süre çıktık, sonra benim bi hatam yüzünden ayrıldık. yaklaşık 2 yıl ayrı kaldık. o süre zarfında kimseye öyle bişey hissetmedim. sonra tam 2 yıl sonra aynı tarihte yine O'nunla karşılaştık. kadere bak.. ve yine aynı duyguyu hissettim. 9 yıldır beraberiz ve şu an sözlüyüz :nazar:
kaderde ne varsa o yaşanır, doğru kişi bazen 15 inde bazen 70 inde yakalar seni.. demek ki şimdiye kadar olanlar senin için doğru kişi değilmiş. ama bu duyguyu kalbinden hiç ayırma. dilerim ki er ya da geç, doğru kişiyi bulursun :16:

İnsanın kaderinde kim yazıyorsa eninde sonunda onunla bir gelecek kuruyor. Er yada geç. Birbirinizi çok sevin ve inşallah birdaha ayrılmazsiniz :D

Amiin canım inşallah doğru kişi en hayırlı (ve kısa) zamanda karşıma çıkar. Iyi dualarin için teşekkür ederim :)

Amiin canim, böyle güzel hikayeler okuyunca cok mutlu oluyorum :D

Etrafimda hep kötü örnekler var ama sizlerin hikayesini okuyunca icime bir umut doguyor :16:

Allah Ömür boyu sizi ayirmasin, cook mutlu olun :)

Amin amin Allah razı olsun. Inşallah her şey gönlünüzce olur ;-)

Ayy Estağfirullah hiç de uzun değil, okurkene yüzüm de kocaman bir tebessüm oluştu ve ilk düşündügüm 'bazen şer gibi görünen şeyler hakkımız da hayırlı olandır'.
Size gelip destek olması ve babaniza yardım etmesi çok güzel birşey. Bir ömür çok mutlu oluun :D

Aminn canimm inşallah :)) Rabbim herkese hayirli bir es versin ben buldum adamimi çok şükür :D

Merhabaa kizlaar,

Hani derler ya : Her insan esini ilk bakista tanir, akil degildir taniyan yürektir! Bir kere ona bakarsin ve anlarsin, o senin Kader Kitabinda adinin yanina yazilmis adtir, o senin hayatta sevebilecegin kisidir... :16: :16::16:

Bu gercektende böylemidir? Insan Kaderindeki kisiyi ilk bakista tanirmi veya o kisi dogru kisi oldugunu hissedermi? :26:

Ben Hayatimda hic kimse hakkinda böyle birsey hissetmedim. Acaba dogru kisi karsima cikmadimi yoksa ciktida ben mi fark etmiyorum?

Bu konuyu hep merak etmisimdir, sizler ne düsünüyorsunuz veya hayatiniza ilk gördügünüzde "Iste bu Adam!" dediginiz biri ciktimi? :44:

Valla ben gayet hissetmedim:) sadece ne kadar hoş dedim, arkadaşım hayatta tavlayamazsın dedi, (kötü örnek olacak özür diliyorum şimdiden) 2 paket sigarasına iddiaya girdik. E işin içinde iddia var diye tabiki tavladım. Gel gelelim 15 gün sonra ayrılırım dediğim adamla bir gün bile ayrılmadan tam 10yıldır beraberim, evliyim, üstüne ay sonunda oğlumuz da doğuyo:) gençlik işte neler peşindeydik:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabaa kizlaar,

Hani derler ya : Her insan esini ilk bakista tanir, akil degildir taniyan yürektir! Bir kere ona bakarsin ve anlarsin, o senin Kader Kitabinda adinin yanina yazilmis adtir, o senin hayatta sevebilecegin kisidir... :16: :16::16:

Bu gercektende böylemidir? Insan Kaderindeki kisiyi ilk bakista tanirmi veya o kisi dogru kisi oldugunu hissedermi? :26:

Ben Hayatimda hic kimse hakkinda böyle birsey hissetmedim. Acaba dogru kisi karsima cikmadimi yoksa ciktida ben mi fark etmiyorum?

Bu konuyu hep merak etmisimdir, sizler ne düsünüyorsunuz veya hayatiniza ilk gördügünüzde "Iste bu Adam!" dediginiz biri ciktimi? :44:
eşim üniversiteden sınıf arkadaşım ilk sınıfa girdiğimde görür görmez işte bu adam benim eşim çocuklarımında babası olacak adam dedim o da bana eşim olacak kız bu demiş 7 yıl flört sürdü 2 yılllık evliyiz şimdi bebeğimize hamileyim :49: bence hissediyo insan

Ben ilk goruste aska kesinlikle inanmayan ve cok sacma bulan biri olarak , ilk bakista tanimistim :16: :16: Allah ayirmasin, hic yanimdan eksik etmesin. :16:

Tabi Tabi çıktı çıkmaz olurmu!!
İlk gördüğümde içimin titirediği tamam buldum doğru insanı budur dediğim, onun için herkesi karşıma aldığım adam. yok yok adam değil adam kelimesi ona bi beden büyük gelir. O sözler veren şahsiyet yüz üstü bıraktı gitti. Nerden girdim bu konuya. Bak yine geliyolar bana sağdan sağdan..:(

Ben ilk goruste aska kesinlikle inanmayan ve cok sacma bulan biri olarak , ilk bakista tanimistim :16: :16: Allah ayirmasin, hic yanimdan eksik etmesin. :16:

Amiiiin canım, bir ömür çok mutlu olun inşallah :) darısı bizlerin başına hayırlısıyla :D

Tabi Tabi çıktı çıkmaz olurmu!!
İlk gördüğümde içimin titirediği tamam buldum doğru insanı budur dediğim, onun için herkesi karşıma aldığım adam. yok yok adam değil adam kelimesi ona bi beden büyük gelir. O sözler veren şahsiyet yüz üstü bıraktı gitti. Nerden girdim bu konuya. Bak yine geliyolar bana sağdan sağdan..:(

Oyy kıyamam canım yaa,
Sen gidenleri boşver, inşallah karşına gerçekten mutlu olabileceğin insan çıkar :)

Merhabaa kizlaar,

Tanidim cnm bende cok merak ederdim bizim gorucu usulu oldu tanismiyoduk we ben cok kardiydim gorucu usulune neyse bulusmaya gittim ilk defa gorcem ama isin makarasindayim sonra gordum onu ilk defa annesini yani kv mi taniyodum o geldi bi cafede tanistrdi gitti neyse oturduk cok hoslandim we gozunun icine dogru durust bakamiyodum bi an utanmadan bakmak istedim we o an aynen bunlari dedim allahim bu o bu benim onur boyu bakacagim gozler bu soz gecti aklimdan we biz 4 ay nisanli kaldik anlasamadik ayrildik sonra dedim tabi yanilmisim diye resmen nazara geldik biz we sonraaaaaa 1,5 yil sonra tekrar baristik 7 ay nisanli kaldik we ewlendik ikimizde hatalarimizdan ders almistik we 3 yillik ewliyiz 8 aylik oglumuz war yani yanilmamisimmm :D yani ozetle kesinlikle hissediyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

18 yaşıma kadar önüme gelene asik oldugumu zannediyordum. Kimseyle cikmamistim ama oylesine gelip gecer bi duyguydu.hepsine de bu sekilde soyluyodm sevdigimi. Ama Sevgilimi gordugumde ise bu sefer dedim ki hiçbişey yapmicam kaderimde varsa zaten olur.ilk defa boyle demistim ve ilk defa mantikli dusunmustum. Arkadasimin benim onu sevdigimi bilmesine ragmen ondan hoslandigini bile farketmistim, eger onunla mutlu olacaksa birlikte olsunlar dedim, bekledim sadece .. ve bi sekilde kader bizi birlestirdi. O gunden beridir kalplerimiz cok sukur hep birlikte oldu. Umarım omrumuzun sonuna kadar da hep bir olur kalplerimiz ve ellerimiz ♥

ilk gördüğümde pek beğenmiştim kocacığımı :) pek evlilik düşünecek modda değildim aslında ama onunla tanışınca her moda girdim. ey aşk sen nelere kadirsin. ama işte bu evleneceğin insan diye uhrevi bir his oluşmuyor yani, en azından bende oluşmadı. :21:

O sandigim biriyle karsilastim evet ama olmadi...bu nasi biseydir kimdir,nedir,nasil anlariz allahin hikmeti iste..kismetse agiz dil baglaniveriyor demekki...

18 yaşında olabilirim ama ailesinin falan bize gidip gelmesinden küçüklüğünden beri tanımamdan dolayı herhalde ilk defa birini bu kadar seviyorum ve güveniyorumm ve evleneceğim kişi o olsun istiyorum ki ben böyle şeyleri konuşmaktan bile hoşlanmazdım bilmiyorum :18::17: Küçüklüğünden beri tanıdığım için çok düzgün biri olduğunu biliyorum biz konuşmaya başlamadan 1 ay önce falan annem bu çocuğu ayarlasana bak hem düzgün hem tanıyoruz falan demişti :27: bende olur mu yiiiiaaaa diyordum ama içim içimi yiyordu ay olur mu ki falan diye öyle böyle 3 ay oldu daha nicelerine :nazar:

Evet tanıdım :)
Hani derler ya; kaderinizdeki insan ile bir elmanın iki yarısı gibisiniz diye..
Onu gördüğüm an bu benim dedim:)
Hem fiziki hem hissi..
insan hissediyor cidden.

Merhabaa kizlaar,

bu sözü ben de biliyordum ondan mıdır yani bu bildiğimin etkisinden midir nedir biriyle tanışmıştım görür görmez cidden beğendim böyle bir duraksadım farklı geldi ondan sonra aklıma böyle bir şey gelmişti. acaba diye? :44: hayatımda daha önce hiç böyle bir şey düşünüp hissetmemiştim.

sonra ne oldu artık bu kişiyi görmüyorum bir daha da göreceğimi sanmam. hisler insanı yanıltıyor maalesef.:50:

Onu ilk gördüğümde içimden dedim ki sen 'o' sun.Çünkü hayatım boyunca ilk defa ,başkasının gözlerine bakabildim uzunca.. 2 yıldır hala bakıyorum çok şükür:38:

26 yaşıma kadar karşıma çıkan firsatlarda hiç içimden sevemedim. Hep içimden bir ses olmaz diyordu. Ama şuan evli olduğum kocamla tanıştığımda ilk bakışta demeyeyim (yalan olmasın😉)15-20 dakika sonra evet işte dedim.

Back
X