- 15 Temmuz 2019
- 4.496
- 6.933
- 158
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
2 gün içerisinde doğru düzgün aklına bile gelmemiş. Pişman olacağını sanmıyorum.Merhabalar,
Karşıma birisi çıktı. Hoş birisi,olgun gibi. Fakat içim ısınmıyor kızlar? Bir iki gün konuşmayalım karar ver dedi fakat ben bu iki gün içinde çok iyiydim aklıma gelmedi pek.
Ama bitirip pişman olmaktan korkuyorum çünkü iyi birisi. Sizce zamanla ısınır mıyım? Yoksa yol yakınken bitsin mi
Ortak tanıdıklarımız vardı
İçin ısınmadıysa niye devam edesin kiMerhabalar,
Karşıma birisi çıktı. Hoş birisi,olgun gibi. Fakat içim ısınmıyor kızlar? Bir iki gün konuşmayalım karar ver dedi fakat ben bu iki gün içinde çok iyiydim aklıma gelmedi pek.
Ama bitirip pişman olmaktan korkuyorum çünkü iyi birisi. Sizce zamanla ısınır mıyım? Yoksa yol yakınken bitsin mi
E o zaman kendinizi niye zorunlu hissediyorsunuz hoşlanmadığınız bir adamla görüşmek için? Ben de pişman olacağınızı sanmıyorum.Evlenme amacında değilim ki
Biz isinip evlendik de noldu?Merhabalar,
Ne olduBiz isinip evlendik de noldu?
Hayatim cehenneme dondu. Yarin doguma girecegim ama aglamaktan uyuyamiyorum bile esim yuzunden. Konuma bakabilirsiniz.Ne oldu
Herkes iyidir. Bir kişi iyi diye onla görüşülmez. Isınmanın da gerek. Bakınca mutlu olmanız gerek.Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?