İlk başta ısınamadım. Sonra olur mu?

2 gün içerisinde doğru düzgün aklına bile gelmemiş. Pişman olacağını sanmıyorum.

Eğer tipi, karakteri mesleği uygunsa mantık olarak ilerleyebilirsin.bem eşime bu özelliklere göre evet demiştim. Aşık değildim.keramet nikahta derler ya hani. Bana ne dini nikahta ne resmi nikahta gelmemişti o keramet. Boşanırız gözüyle bakıyordum. Evlendik aynı evde yaşamaya başladık. Gece uyurken bile izliyorum bazen. Şimdi de en çok seven taraf benim.
Ama herkes te aynı şey olurmu bilemem.

Bunca zaman hiç sonradan sevdiğim olmadı en başta bi şeyler hissetmediysem tamamdır. Bazı insanların konuşma tarzı, saygısı, bilgisi, nazikliği evet etkiliyor ama bunlar dışında da olmadıysa olmaz bence. Hoş benim ilkte de olmadı ben sevemiyorum kimseyi

İçin ısınmadıysa niye devam edesin ki

Biz isinip evlendik de noldu?

İlişki olarak başlamayın arkadaş gibi karakterine bakın bazen sevmeyi ve mantık ağır basıyor ve hatalarını görebiliyorsunuz.Zaten hadi bunu seveyim diye düşünmüyor insan bazen bir gülüşü veya hareketinden insan etkilenebiliyor

Herkes iyidir. Bir kişi iyi diye onla görüşülmez. Isınmanın da gerek. Bakınca mutlu olmanız gerek.

Ben de eşimden ilk buluşmalarımızda hiç hoşlanmamıştım. Sanki yanında zorla tutuluyor gibiydim. 4-5 buluşmadan sonra içim isinmaya başlamıştı. Başta olmayan heyecan sonradan olmaya basladı. Tabiki böyle olmasında eşimin payı büyük. Karakteri yada bana karşı tavırları farklı olsaydı görüşmeye devam etmezdim. Görüşmeye ara vererek buna net karar veremezsiniz. Eğer aklınızda acaba varsa bir kaç görüşme daha yapıp ona gore karar verebilirsiniz. En azından denedim ama ısınamadım der pişman olmazsınız.

İlk başta tipini vs çok beğenmeseniz bile, konuşmalar, ortak paylaşımlar, ortak zevkler vs ilginizi çekip hoşlanabilirsiniz. Ama tipini beğendiğiniz biriyle konuşup görüştükten sonraki ilgi, kıpırtı olmamışsa zor bence

ilk etapta iki kişi arasında güzel bir enerji olmadıysa, sohbet akmadıysa, zamanın nasıl geçtiğinin farkına varılmadıysa bunlar sonradan da olabilecek şeyler olmadığı için ben olmaz diyorum. ilk görüşmede bu saydıklarımın hepsi olmuşsa ama örneğin tip olarak vurmamışsa bu çok sorun değil mesela. o kişiyi genel anlamda sevdikçe tipi de gözüne hoş gelmeye başlar çok göze batmamışsa. hepsinden önemlisi yanında kendini iyi hissedebilmen. bu olmuyorsa hiç zorlamanın anlamı yok. belli ki sende olmadı. hele ki o aradığında açmamak veya kısa kesmek için bahane araman, görüşmek istediiği zaman reddetmen falan tamamen kırmızı bayrak yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…