İlk başta ısınamadım. Sonra olur mu?

bence olmaz yani ben asla ısınamam. o ilk izlenim denilen şey çok önemli ya içine sinmediyse vardır bir şey.

Erkekler bir kadına sonradan isinabilir ve alisabilir lakin bir kadin elektrik almadiysa konu kapanir .

Boşanırız gözüyle baktığınız biriyle neden evlendiniz yahu. Neyse ki sonu iyi bitmiş.

Tanışmadan önce siz istiyormuşsunuz ya,

Muhtemelen kafanızda o kadar çok kurup büyüttünuz ki.. şimdi o kafanızdaki portreye uygun gelemedi..
Beklentiniz karşılanmadı.

Ama bir yandan da o istediğiniz bir insandı..
Kaldınız arada

Konuşup da yok ya olmaz dediğiniz konular sizin için evlilikte olmazsa olmaz ise vazgeçin. Gözümde büyüttüğüme değmezmiş diyip yolunuza bakın .

Kadinlar sonradan isınıyor. Ama ısınamama ihtimalinde de karsidakini oyalamis olursunuz o da kotü

Yaniii aynı dediğiniz gibi bir his var içimde. Ben başka türlü hayal etmiştim..

Kadinlar sonradan isınıyor. Ama ısınamama ihtimalinde de karsidakini oyalamis olursunuz o da kotü
Kadınlarda sonradan ısınma ve aşık olma durumu var buna ben de katılıyorum ama bence bu şöyle oluyor, duygular güçleniyor. Bu konuda ortada bi itme durumu var. Adam itmiş ki hatun görüşmek, araşmak bile istemiyor. Benim bahsettiğim durumda en başında böyle bir iticilik olmuyor. Ne bileyim kız önce arkadaş olarak görüşüp konuşuyor sonradan hisleri oluşuyor falan.

Ilk hissiyat cok onemli. Niye zorluyosunuz kendinizi?

Doğru haklısinız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…