Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim gercekten bir mucize Allah tamamina erdirsin insallah....ilk mucize benden olsun biliyorsun zaten yasadiklarimi insallah devami gelir guzel haberlerin... ben cok seyler yasayarak ogluma kavustum dondurmam diye sevdigim tek dondurulmus emriyo oglum su an 16 aylik ve bende 7 haftalik hamileyim kendiligimden....
güzel bir konu benimde aklımın bir köşesinden hep geçen merak ettiğim birşey acaba Allahın izniyle kızımı kucağıma aldıktan sonra rabbim kendiliğinden bir tane daha verirmi diye merakla takip edicem sizleri...
biz bu ay biraz çalıştık adet tarihim bu çarşamba..bakalım kısmet artık...allah kızıma uzun sağlıklı ömür versin...
ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim canım 29.haftadayız daha ben sonrası için yazmıştım.
kizlar baska kimse yokmu kendiliginden hamile kalmak isteyen??:44:
bende çok istiyorum ama imkansız...eşimde sperm sayısı 1000000 altında ve şekil bozukluğu ve hareketsizlik var.nasıl bi rahatsızlıksa spermler canlı ama dışarıya çıkarken ölüyorlar bunun bir tedavisi yokmu acaba.doktorlar yok diyor ama. Bunun için bir mucize gerekiyor galiba...
allah isterse hersey olur!!!