ilk bebegi tup bebekle olup ikinciye kendiliginden hamile kalmayi deneyenler topigi

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar aranizda benim gibi tup bebek sonrasi kendiliginden hamile kalmayi denemek isteyenler varmi?eger varsa buyrun liste yapalim ve bakalim kimler mucizesine kavusacak...

biz bu ay biraz çalıştık adet tarihim bu çarşamba..bakalım kısmet artık...allah kızıma uzun sağlıklı ömür versin...

ilk mucize benden olsun biliyorsun zaten yasadiklarimi insallah devami gelir guzel haberlerin... ben cok seyler yasayarak ogluma kavustum dondurmam diye sevdigim tek dondurulmus emriyo oglum su an 16 aylik ve bende 7 haftalik hamileyim kendiligimden....

güzel bir konu benimde aklımın bir köşesinden hep geçen merak ettiğim birşey acaba Allahın izniyle kızımı kucağıma aldıktan sonra rabbim kendiliğinden bir tane daha verirmi diye merakla takip edicem sizleri...

ilk mucize benden olsun biliyorsun zaten yasadiklarimi insallah devami gelir guzel haberlerin... ben cok seyler yasayarak ogluma kavustum dondurmam diye sevdigim tek dondurulmus emriyo oglum su an 16 aylik ve bende 7 haftalik hamileyim kendiligimden....
evet canim gercekten bir mucize Allah tamamina erdirsin insallah....
güzel bir konu benimde aklımın bir köşesinden hep geçen merak ettiğim birşey acaba Allahın izniyle kızımı kucağıma aldıktan sonra rabbim kendiliğinden bir tane daha verirmi diye merakla takip edicem sizleri...

sende korunmayi biraktinmi peki canim.???

ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim canım 29.haftadayız daha ben sonrası için yazmıştım.

kizlar baska kimse yokmu kendiliginden hamile kalmak isteyen??:44:

bende çok istiyorum ama imkansız...eşimde sperm sayısı 1000000 altında ve şekil bozukluğu ve hareketsizlik var.nasıl bi rahatsızlıksa spermler canlı ama dışarıya çıkarken ölüyorlar bunun bir tedavisi yokmu acaba.doktorlar yok diyor ama. Bunun için bir mucize gerekiyor galiba...

bende çok istiyorum ama imkansız...eşimde sperm sayısı 1000000 altında ve şekil bozukluğu ve hareketsizlik var.nasıl bi rahatsızlıksa spermler canlı ama dışarıya çıkarken ölüyorlar bunun bir tedavisi yokmu acaba.doktorlar yok diyor ama. Bunun için bir mucize gerekiyor galiba...

canim bir arkadasin esinin sperm sayisi sifir denmisti tup bebek yaptilar olmadi ve sonraki ay kendiliginden oldu...bence yinede sansin var umudunu kaybetme ...

kizlar burayi takip edelim arada birbirimizden haberimiz olsun...her ay son durumuda yazalim ne dersiniz???

Ilk bebegi tup bebekle olup ikinciye normal yoldan hamile kalmak isteyenlerin listesi....

galeta79
dunyamm
mehay
ceydda
ASGOK

baska varmi kizlar???:64::64:

Back
X