Enfeksiyon nedeniyle kaybettik.cok saglikliydi 2 gunde kaybettik.hep guzel olumlu seyler dusunmeye calisiyorum .tekrar yeniden hamile kalmak istiyorum.
ALLAH rahmet eylesin canım..
Tabiki olumlu düşün hep sakın umutsuz olma ,,
Bende bugün düşük yaptım enfeksiyon yüzünden ,, kanamam başladı yumurtalıklarımda iltihap varmış meğer,,
Yani benimki pek düşük sayılmaz 2 haftalık bile değildi,, ama hep derler böyle olaylardan sonra hemen hamile kalınıyormuş
Korunma süren biter bitmez dilerim ALLAH sanada bir bebek nasip etsin ,, hayırlısıyla inşallah canım ...
Ne yazikki bir ay once 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan oldum.kaybimiz bir yana bir yanda da gelecek korkusu sardi.Lutfen benim gibi kaybi olup ardindan saglikli evladini kucagina alan/ almak uzere olan anneler buraya bir kerecik yazin.ne kadar cok ornek olursa o kadar guzel.Olumlu dusunmemize yardim edin..
merhaba çok geçmiş olsun benimde 82 gün önce 29 haftalık bebeğim karnımda öldü normal doğum yaptım ben üstelik bebek tersti.günler o kadar zor geçiyorki hergün sayıyorum ben yarıladım drlar en az 6 ay korun dediler testler yapılıyo sonuçları belli olsun inşallah haziran temmuz gibi yeniden hamile kalırım inşallah çok istiyorum çook Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin
Ben 6 ay bekledim sigorta icin doktir 3 ay yeter demişti tam 7 ay sonra hamile kaldım riskli bir gebelik gecircegmi bildigim icin ozel saglik sigortası yaptırdım çünkü iyi doktor demek iyi para demek,bende rahim agzi yetersizlig vardi hamileliğinin 3. Ayında dikiş atıldı sende iyi bir riskli gebelik doktiru bul her doktor anlamaz bizim halimizden ben ilk hamileliğimde kanama ve sancıyla doktoruma gittim bisey yok diye beni eve gönderdi ve o gün evde kaybettim bebeğimi,birde tam nedenini öğrenmeden hamile kalma bı daha Can'ın yanmasınArkadaslar ikinci hamilelik icin siz ne kadar beklediniz.nasil dogum yaptiniz.
Ne yazikki bir ay once 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan oldum.kaybimiz bir yana bir yanda da gelecek korkusu sardi.Lutfen benim gibi kaybi olup ardindan saglikli evladini kucagina alan/ almak uzere olan anneler buraya bir kerecik yazin.ne kadar cok ornek olursa o kadar guzel.Olumlu dusunmemize yardim edin..
Arkadaslar ikinci hamilelik icin siz ne kadar beklediniz.nasil dogum yaptiniz.
Ben sezeryanla oldum,o gun karar vermem gerekiyordu ama normali kaldiramam diye istemedim.sonra pismanlik yasadim bir sure.normal dogumla 1 ay sonra bile hamile kalablirsin demisti isyeri hekimim.doktorum ameliyat sonrasi en kisansurede hamile kalablcegin gibi guzel oldu dikislerin dedi ama net zaman vermedi simdi umarim 1 yil beklemelisin demez diye dua ediyorum.cunku soku atlattiktan sonra ilk istedigin sey yeni bir bebek oluyor.
Umarim bize de 6 ay der.oyle olursa bize de agustos eylul izin cikar.umarim hepimiz saglikla bebeklerimizini kucagimiza aliriz.
başınız sağolsun,allah sabır versin. ben de 1 aydır çok kötüyüm,16 haftalık hamileyim ve bebeğimde ense kalınlığı yüksek çıktı,ikili testim de riskliydi,cvs yapıldı,sonuç bekliyorum 3 haftadır,sonuç kötü gelirse ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum,çok zor durumdayım..insanın bebeğinin alınmasına kendisinin karar vermesi kadar acı bir şey yok,düşünmek bile çok korkutuyo..
Nerdeyse 1,5 ay oldu.ve oyle bos gectiki zaman.
Su an halen yaptigim tek sey aklindaki tek konu bebek,bebek,bebek.forumlari okuyorum,doktor hastahane arastiriyorum.kafamda planlar yapiyorum.
kendime surekli bir daha olmayacak,insanin basina bir kez gelir,ben onu savdim diyorum.bak ameliyat yerimde iyilesiyor artik cok daha iyiyim 3-4 ay sonraya hazirim diyorum,doktorum vitamin falan vercek beni hazirlayacak yeni hamilelige diyorum.
Sonra ya 1 yil beklemelisiniz derse diyorum..
Her gece once melek oglumla konusuyorum.oglum orda mutlusun daha iyisin ,biz seni cok sevdik diyorum.kizma bana diyorum sana kardes istedigim icin,seni unuttm sanma diyorum.bana kizma affet seni koruyamadim,hastalandigini gordum ama elimden bisey gelmedi diyorum.keskeler siraliyorum..lutfen birtanem izin ver en kisa surede kardeslerin olsun,sagsalim kucagimiza alalim diyorum.
Sonra da ALlahima dua ediyorum.ya yarbbim bir daha yasatma bu aciyi diyorum.lutfen sagsalim dogsun evlatlarim,sarilayim opeyim koklayayim,uzun omurlu olalim buyuduklerini gorelim diyorum.ve sukrediyorum.
Beterin beteri var daha kotuleri var diyorum.avunmaya calisiyorum.
Allahim dayanma gucu,sabir ver..
Lutfen affet yarabbim beni,bir daha ayni aciyi verme lutfen,lutfen dogacak evlatlarimi bize bagisla.en dogru zamanda tekrar hamilelik ve saglik ver lutfen..
yeflim seni o kadar iyi anlıyorum ki...yazını okuyunca o günler geldi aklıma...
9 ay oldu ben sezaryen olalı. hala ağlıyorum. tabiki eskisi kadar değil.
allah hepimize sabır versin, dualarla aşacağız kızlar.
ama çok zor bir durum.
ben 6 ayı geçince korunmayı bıraktım. zor gebe kalan biri olduğum için. öyle de oldu 3 ay geçti tık yok...şimdi de gebe kalamıyorum diye ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?