Ilk bebegii kaybedip sonra dogum yapanlar,bize umut olun..

Allahım bizide senin gibi kısa sürede mutlu etsin iyişallah senin çok kısa sürede olmuş sanırım normal dogumdu ilki ? Evladına uzun ömürler ..

arkadaşlar inşallah hepimiz en kısa zamanda burda bebişlerimizi paylaşırız. çok zor bir an öncemayıs olsun istiyorum. rabbım inş en kısa zamanda hepimiz için hayırlısını nasip e der.

Arkadasım bende en son FUat beye gittim çok iyi bir doktor ve insan oldugunu düşünüyorum (bize 7-8 ay korunun dedi o ayrı ( Bizim bebegimiz saglıklıyken birden kaybettiğimiz için nedenini bulmak için çok şeye bakıldı Ama senin bebegının teshis edilmiş bir rahatsızlığı varmış ve sanırım genetik değil Denk gelmiş yani büyük olasılıkla bir daha yasamayacagın bir neden (iyişallah saglıcakla gelir bir sonraki ) zaten önlem alamayacagın birşey.Yoksa fuat bey bence ya ilaç verirdi yada belki tekrar hamile kaldıgında bir şey yapacaktır.. Zaten bence bizim yasadıklarımızı gören hiç bir doktor bir sonraki gebelikte hiçbirşeyi atlamaz herseye önlem alır

evetcnm fuat hoca gerçekten anne karnında bebek doktoru. riskli gebelik doktoru eminim atlamazdı böyle bir şeyi. mayısta korunmayı bırakcaz rabbım inş bu sefer yuzumuzu guldurur. eşim benım bebeğimle aynı gunde doğacak olan arkadaşımın bebeğini kucagına alınca içim acıyor bebeğimizi kaybettik diye. arkadaşta al sen yedir falan diyor eşim mama veriyor çok zor. senın tam olarak ne olduğu belli olmadımı. ben hamıleliğimi bilmeden hap içtiğim için oldu sanırım. rabbım böyle istedi demekki. yoksa engel olurdu.

Allahım bizide senin gibi kısa sürede mutlu etsin iyişallah senin çok kısa sürede olmuş sanırım normal dogumdu ilki ? Evladına uzun ömürler ..

sağol canım inşallah rabbim uzun ömürler nasip eder evladlarımıza
normal doğum yaptım doktor kızımı kaybettikten sonra beklemene gerek yok hemen hamile kalabilirsin dedi ama ben yinede bekledim çok kısa süre değil canım iki doğum arasında 21 ay var

hic bir zaman Allahtan umut kesmeyin cok cok dua edin ve genetik testlere baktirin zaten drnuz yonlendirir mutlaka insallah dogum haberlerinizi aliriz

,,

Canım benim. Biliyordum seni buralarda biryerlerde bulacağımı. Burası kötü zamanlarda gerçekten de dert ortağı oluyor insana. Tanımadığımız insanlardan umut verici sözler duymak çok iyi geliyor. Mesajını aldığımda öylece kalakaldım yerimde. Ne söylemeliydim ki sana iyi gelmeliydi bilemedim. Birşeyler yazdım sana ama kimbilir ne kadar teselli edebildim seni. Ne olur kötü şeyler düşünme. Tabiki 3. hamilelik için umut olucak içinde. Allahımın izniyle inşallah sende alıcaksın bebeğini kucağına. Hayat bazen kötü tecrübeleri maalesef bir kaç defa yaşatıyor bizlere. İyi bir doktor bulmam gerekiyor yazmışsın. Hiç zaman kaybetmeden araştırmaya başlayın. Ve bence şimdiden folik asit ve elevite başla. Biliyorsun ben gebelik sonlandırma işleminden hemen sonra içmeye başladım onları. Ve dua etmeye devam et. Ben de ediyorum.
Biliyorsun istediğin zaman mesaj atabilir ve arıyabilirsin beni. Allahın izniyle kızımı kucağıma aldığımda paylaşıcam seninle umudun daha bir artsın diye. Çünkü aynı şeyleri yaşadık seninle. Seni çok öpüyorum. Kendine çok iyi bak.

Allah versin bende ilk bebgimi 16. Haftalikken rahim agzi yetersizliğinden kaybettim sende de olabilir gibi geldi,doktorlar bu teşhisi koymak 2-3 kaybın olmasını bekler ama sen o kadar bekleme rahim agzi yetersizlig topigne bak istersen orda sehirlere göre doktir tavsiyelerine bakabilirsin benim cevaplar kismindan girebilirsin bence iyi bir riskli gebelik doktoru bul ve birdahaki bebeğini kucagna al malesef bizim halimizden uzman doktorlar anlamıyor

Bi arkadaşım 3 bebek kaybetti. 4 cüyü maşallah sağlıklı sıhhatli aldı kucağına. Benim için söylediğin güzel dileklere amin canım. inşallah seninde seviçli haberini duyarız. Dediğin gibi iyi bir doktor bul. O arkadaşım haccettepe tıp fakütesinde bir prof bulmuştu. onun kontrolünde şükür 4 cüyü kucağına aldı. Ama genetik testlerini yaptır. Normal devlet hastanelerinde bile yapılıyor. sgk karşılıyor. hiç bir ücret ödemedik biz.

canım sağol biliyorum neler hissettiğimi çok iyi biliyosun..o bildiklerini ikinci kez yaşadım ben ve bu daha acı oldu..çünkü ilkinde kötü bir gebelik geçirmiş olmama rağmen hiç aklıma kötü bişe getirmiyodum..çok inanmıştım ya bişe olmycağına..o kadr inanmışım ki hala da inanamıyorum..şu an hiç doktor ilaç düşünemyorum..önceki sayfalarda da yazmıştım burda..ilk bebeğimi kaybettikten sonra hemen doktora gittim.testler istedim.folik asite başlayayım dedim..çok heyecanlıydım..şimdi hiçbiri yok içimde..geçen eşim dedi artık kontrole götüreyim seni istersen die..çünkü doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim..eşim öle diyince doktordan kaçan çocuklar gbi hüngür hüngür ağlamaya başladım..ben bile şaşıyorum kendime..noldu diyor adamcağız..bilmiyorum nolduğunu rabbim o isteği yeniden vericektr inşallah..şu an tek isteğim sağlığımın bozulmaması..ruhen ve bedenen..

canım aklıma geldi aslnda..gelmedi değil..ama benm ilk gebeliğimde bebeğimde kromozom anomalisi vardı..ve 20.haftaya kadar düşük ya da su gelmesi olayı olmadı..bebeğim karnımda o halinde 20.haftaya kadr kaldı..sonra öldüğünü görünce müdahale ettiler..yoksa vücudum atmadı bebeği..şimdi ben yine de rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenmeli miyim?

genetik test dediğin tam olarak nedir bilmiyorum ama ilk bebeğimden sonra eşimle bana kromozom analizi yapıldı..yani gen diziliminde bir anormallik var mı die sadece..ikimizn de normal çıktı..bi de pıhtılaşma testi yapıldı..onda da hafif pıhtılaşma çıktı bende..başka da test istemedi kimse..başka yapılcak bişe var mı?

anladım canım ılk gebelıgın 20. haftada gıtmıs dursaydı rahım agzı aıcılrmıydı bılmıyrum,ıkıncı bebegınden dolayı oyle dusundum ıyı bır rısklı gebelık doktoruna gıtmen gerekır ıstanbuldaysan sana bı kac doktor onerebılırım hepsı prof.

yok canım ben antepteyim..iyi bi doktor buralarda biliyorsan öğrenmek isterim..ben de kime gideceğimi şaşırdım çünkü..ilk gebeliğimde özel muayenehanesi olan bi doktora gitmiştm bi seferlik..ayrıca araştırma hastanesinde de prof muş kendisi sonradan öğrendim..en azından ilk seferde ona bi görüneyim diyorum..araştırılcak bişe varsa hem bizi araştırma hastanesinde en güzel şeklde yönlendirir..sen yetrki parasını ver..şimdi bi de ev alma işine girdik..evin taksitlerine başlıycaz önümüzdeki ay kısmet olursa..napıcam bilmiyorum..her seferinde özele gitmek de baya masraflı olur..hayırlısı allahtan bakalım..önümüzde bi kapı açılır nasılsa..bu sefer sakin olup emin adımlarla ilerlemek istiyorum..hamile kalmakla iş bitmiyomuş maalesef bizim gbi insanlar için..allahım nasip ederse de gerisi boş zaten..

merhaba, ben istanbuldayım 13 nisanda trizomi 18 nedeniyle bebeğimi kaybettim ondan öncede bi dış gebelik geçirmiştim. doktorlarım ikisininde çok ayrı şey olduğunu söyledi ama ben yinede iibir prof'a gitmek istiyorum Recep Has diye bi doktor duymuştum seninde önerdiğin prof varsa yazarsan çok sevinirim. doktorum 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi ama ben çok korkuyorum başka doktorlarada gitmek istiyorum.

her doktor farklı söylüyor.ben kızımı kaybettikten sonra doktoruma sormustum direk 2 yıl dedi.
diger bir doktor 1 yıl dedi.benim 8 ay oldu.
yarın kızımın cenazesini aldıgım hastaneye gene gidicem.baska bir doktora.
aslında bi yandan gidesim var bi yandan gitmek istemiyorum.

ozaycım sen nerdesin canım.ben istanbuldayım.ii bir doktor arayısındayım su anda.

Kardelen konu güncel kalsın ,birileri umutlu hikayeler yazsın istiyor sanırım.

Bende bakıyourm sürekli ..

valla canım ben de istiyorum..birileri korkma desin ama maalesef kimse bişe demiyor. kaldı ki korkular yine de geçmiyor zaten..sen ne yaptın..doktora korunma süresini sormuş muydun..ne kadr bekliceksn?

allahım sabırlar versn canım. ben de iki kez kaybettim bebeğimi.20. ve 16. haftalarda..ikincisine 1.5 ay oldu hala doktora gitmedim.gidemedim daha doğrusu..boğuluyorum sanki doktor denince..rabbim bizlere de sağlıklı hamilelikler ve evlatlar versn..biz de sadce kontrole gidelim doktora..

istanbulda olan arkadaşlar Recep Has diye bir doktor var. adam sorunlu gebeliklerde çok iyi diye duydum aynı zamanda Çapa'nın doktoru muaynaneside mecidiyeköydeymiş sanırım. bende daha gitmedim ama bebek düşünmeye başladığımda gideceğim, benim doktorum Gökmen İyigün oda çok iyi Göztepe Medikalparda çalışıyor. onuda tavsiye derim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…