Ilk bebegii kaybedip sonra dogum yapanlar,bize umut olun..

Cerenball en kısa sürede sağlıcakla hamile kalırsın iyişallah sonrada burda paylaş olur mu umut ol hepimize..

Cerenball en kısa sürede sağlıcakla hamile kalırsın iyişallah sonrada burda paylaş olur mu umut ol hepimize..

bi hamile kalsam ilana çıkacam zaten, çok istiorum ya
yarabbim bizlere o duyguyu tattırdı, tez zamanda bebeklerimiz gelsin inşallh...

tabiki geç olsun, güç olmasın diyorum ama, sabretmek de bi o kadar zor. ben çok pimpirikli bi kadınım zaten, psikolog daha da fazla beklememi öneriyor. ama içim çok acıyor, çevremde bitip tükenmez bebek muhabbetleri var,ben de istiorum ya ama bi yandan da korkuorum tabi. bu acıyı yaşayan biri için bu normal deil mi ki?

Haklısın cok normal, ben o gun bebegımin kaybını duydugumda ruh gibiydim gücüm yoktu normal doguma sezeryan oldum ne bileyim hemencecik bi daha bebek isteyeceğimi sakin sakin dinleyince kendimi dank etti.Ama napalım atlatıcaz tekrar denicez hiçbişeyin sonu değil yasımız var yumurtamız var ınancımız var daha demin 40 da hamile olanları okudum. Sonuna kadar gidicem ... (Ruhum iyileşiyo mu ne)

merhabalar arkadaşlar bizim en baştan beri bizimgibilere umut olmak için açalım açalım dediğimiz konu sonunda açılmışş
öncelikkle allahımm hepimize çookkk sabırlar versin
bugün benim oğlumun doğum günü yaşasaydı bugün 1 yaşını kutlayacaktık ama herşey nasip işte
17nisan 2012de 38+5de kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybettim yavrumu sezeryanla doğum yaptım 5.5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 29 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı sıhhatli kızım olacak büyükkk korkularla ve ondan dahada büyük umutla bekliyoruz yavrumu ALLAHIM hepimizin yardımcısı olur inşallahh
umudumuz oldukca varız arkadaşlar kendinizi en az yıpratarak derdinizi aşmayı deneyin
meleklerimiz yalan dünyada yanımızda değil öbür gerçek dünyada hep birlikte olacağız inşallah bu ömür bir şekilde geçiyor çünküüü

cerennnnnnn ağlamaaaa hem zor gebe kalıyorum diyosun hemde ağlıyorum diyosunnn ağlama arkadaşımmm
daha sadece 3 ay olduu biliyorumm elinde değill ama ağlama stres yapma moralini bozma arkadaşımmmm konuşmadık çoktandırr nasılsınn anladığım kadarıyla pek iyi değilsin ama iyi olllll

benimde 25 haftalik kizim karnimda oldu kan pihtilasmasindan mayis 2011de kaybettim ama Rabbime sukur nisan 2012de kIzimi kucagima aldim simdi dogum gunune hazirlaniyoruz Allah buyuk ona inanin birini kaybedince bi daha olmaz die bisey yok kizim gayet saglikli herseyde bi hayir vardir belki de olen bebeklerimiz bizim icin hayirli degildi hic aglamayin bol dua edin -Allaha guvenin insallah sizlerin de evlatlari olur tez zamanda

Allahım evladına uzun ömurler versin.çok tesekkür ederım yazdıgın için.Bizede nasip etsin böyle kısa sürede saglıklı..

merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuyunca umut oluyorsunuz bize. ve çok mutlu oluyorum. ben kızımı 23 haftalıkken kaybettim. 13.11.2012 de normal doğumla sonlanrıldı. ben normal doğum istedim hep. 5 ay geçti mayısta korunmayı bırakmayı düşünüyoruz. ama ne yapmam gerekiyor. doktor GİDİP TEST YAPTIRMAM lazımmı hiç bilmiyorum. siz ikince hamılelık için neler yaptınız ? lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

cnm bebegi kaybetmene once bi sebep buluyorlar tabiki sebep neydi?tedavisi yapiliyor. test derken neyi kastettin

4.5 ay geçince doktara gittim canım muayene etti iyisin hiçç durmayın dedii o ay olmadı ama çok şükür ikinci ay hamile olduğumu öğrendim
şimdiye kadar sezeryan yerimle ilgili hiiiç bir şikayetim olmadı çok şükürr
3ay geçincede doktora muayene olmuştum oda iyisin ama ben sana 2 yıldan öncesi için bişey diyemem demişti sezeryanımı yapanda 1 yıl demişti size tavsiyem gideceğiniz doktor hem tecrübeli olsun hemde iletişimi çok iyi olsun sizi anlasınn öylelerini araştırın derimm hem moraliniz düzeliyor hemde kocişler hemen ikna oluyor çünkü doktor güven veriyorr
şimdi takibimi yapan doktorumuda tesadüfen buldum çok şükür oda çok iyi ilk kontrolde erken dedi ama o bebeğimi yaşıyor zannediyordu durumu anlatınca gayet normal karşıladı
Allahım yar ve yardımcınız olsun salmayın kendinizi ruhen hemen iyi olamıyoruz ama bedenen iyi olmaya çalışın 2. bebek için çok önemli
dikkat edin kendinizee her fırsatta yazmaya çalışırımm yeterki siz benim sayemde birazcıkda olsa mutlu olun

Son düzenleme:
cnm bebegi kaybetmene once bi sebep buluyorlar tabiki sebep neydi?tedavisi yapiliyor. test derken neyi kastettin

benım bebeğimin alınma nedeni böbrekler hiç çalışmıyordu idrar yapamıyordu bu nedenle amıyo sıvı bitti. multikistik dipslastik böbrek. genelde genetik olmayıp tamamen tedadüf eseri oluyormuş. izmirde dr fuat akercan kordon sentez yaptı. sonuçlar temız çıktı. bir sonrakı gebelikte altı ay korun sonra korunmayı bırakabılırsın. önceden bir şey yaptırmana gerek yok dedi. otopsidede sadece böbrek anamoli çıktı. bilmiyorum . inş bu günler geride kalacak.

benm de bi umuda o kadr çok ihtiyacım var ki anlatamam..mart 2012 de hamile olduğumu öğrendim...havalara uçtuk tabi..herkeslere haber verdik oysa daha 3 haftalıktı miniğim ama o ilk heyecan işte..bilemedik sevincimizin kısa süreceğini..10.haftada konan ense kalınlığı teşhisi..sonra cvs..sonuç trizomi 18...bebeğim bir çeşit kromozom anomalisine sahipti ve gittiğim bütün doktorlar ölecek dedi..bekledim 20.haftaya kadar dayanabildik..temmuz 2012 de öldü meleğim..suni sancıyla düşük yaptırdılar..rabbime sığındım hep..hayrlısı buymuş dedim..allahın izniyle yine olur dedim..bu tesadüfi bişey genetik değil,3 ay korun sonra düşünebilirsn dediler..içim rahat etmedi testler yapıldı..kan pıhtılaşması çıktı bende düşük de olsa..ama pıhtılaşmayla bunun hiç bi alakası yok dediler..tekrar hamile kaldığında iğne olcaksın o kadr dediler..tamam dedim..günleri saydım tam 5.ayımda kasım 2012 de tekrar hamileydim..dünyalar benimdi..bu sefer kimselere söylemedik..eşimle aramda öyle güzel öyle mükemmel bi sırdı ki..içimiz içimize sığmıyordu dayanamıyorduk..artık bişe olmaz inşallah diyerek 10.haftadan sonra söyledik ailelere..hep umutluydum bişe olmıycaktı..hem bütün doktorlar demişti bişe olmıycak ikinci bebeğinde diye..dedikleri oldu ikili testlerimiz çok güzel ense kalınlığı organ gelişimi normal..önceki hamileliğimdeki gbi kanamalarım falan da olmuyordu..gün geçtikçe umutlarım daha da arttı..allahın izniyle bişe olmıycak diyodum her gün her gece dua ettim..rabbim bana bağşla bu sefer..bi daha evlat acısıyla sınama beni die..ama olmadı..16.haftamda sabah uykumdan bacaklarımın arasından akan bi suyla uyandım..işte yine acil kapılarındaydık..yine doktorlar ümitsizce bakıyolardı ultrasona..yine susuyorlardı..biliyordum kötü bişe oldu ama ne? nerden bileyim bebeğimin suyuymuş o hissettiğim..dünyalar başıma yıkıldı..sedyede hiç tanımadığım bi kadına " teyze bebeğim ölüyo..bebeğim yine ölüyo" dediğimi hatırlıyorum..sonrası yine suni sancı yine düşük...kalbim o kadar acıdı ki..nedeni nedir dedim..yine olabilir böyle şeyler dediler..enfeksiyon olabilir stres olabilir dediler..ben ne yapayım şimdi dedim..hiç dediler..nasıl hiç? şimdi bana 3. hamilelik için umut kaldı mı bilmiyorum...

Allahtan umut kesilmez canım. ikinciyi kaybetmene üzüldüm. Aynı acı iki kere daha zor ama her gecenin bir sabahı vardır. Genetik testlerini güzel yaptır. toksoplazma, pıhtılaşma, hormon tahlilleri. Hamile kalmadan 3 ay önce folbiol iç. Ben bide yumurtamız ve spermler sağlıklı kaliteli olsun diye yumurtlama gününe kadar arısütübalpolen karışımı yerdim. Allaha çok şükür ben ikinci bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Ama alana kadarda insan korkuyor. Hatta rabbim yüzüme baktı oğlumu 37 haftalık kontrole gitmiştim. Tesadüfen plesantanın görevini kaybettiğini öğrendik. 2 gün sonra suni sancı ile doğuma aldılar. biraz küçük doğdu ama maşallah sağlıklı sıhhatli doğdu. Büyüyüp gidiyor. Şimdi 15 aylık. Sizinde olur kızlar. Üzülmeyin demeyeceğim. Ama yeni hamilelik içinde heyecanınızı, ümidinizi kaybetmeyin. Araştırıp meyveyi sebzeyi zamanında yeyin. Biraz doğal beslenin. Umarım herşey gönlünüzce olur.

bende oğlumu kaybettim ilk göz ağrımı dünyalar güzeli evladımı o şimdi cennette beni bekliyor inşallah onu üzmem layık olurum meleğime
hepimizde dertler aynı acıar aynı umutlar aynı...
2 ay oldu doğum yapalı sezeryan oldum bende doktor kafanı topla istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi 6 ay falan demedi rahmime falan baktı tabi dayanabildiğim kadar dayanacam artık rabbim hepimize sabır versin

sende acı iki kat bu son olsun inşallah senin meleğin 2 tane inşallah bebişinde olucak inşallah rabbim sabırlar sıhhatler versin sana amin

iyi bi doktor bulmam lazım zaten onu biliyorum bi tek başka da bişe düşünemiyorum şu an inanın.tabi hepten bırakmadım kendimi..aynı heyecanı yeniden yaşamayı elbette istiyorum ama ilkini kaybettiğimde hamile kalmaya çok hevesliydim..şimdi o kalmadı..içimde o zamanki enerji yok sanki..bilemiyorum donuklaşmış gbiyim..yapılcak bişe yok diyor araştırma hastanesinde düşük yaptıran doktorlar..yani araştırma yapılcak olsa onlar yapardı herlde..araştırma hastanesi sonçta..bilemiyorum bunları düşünmek de üzüyor insanı...rabbim senin üzüntünü sevinçle noktalamış ne güzell.oğluna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versn inşallah hayrlı evlat olsun..bize de hayrlı zamanda nasip etsn ne diyelim..

sende acı iki kat bu son olsun inşallah senin meleğin 2 tane inşallah bebişinde olucak inşallah rabbim sabırlar sıhhatler versin sana amin

amin hepimize sabırlar ve hayrlı sağlıklı evlatlar versn rabbim..işte insan gitgide ümitsizleşiyor ama tabi bi yerde silkelenmek lazım..

merhaba arkadaşlar umarım size umut olurum
bende 28 şubat 2011 tarihinde 34 haftalık doğum yaptım doğumdan 3 ay sonra sıvı kaybından kaybettik kızımızı 1 yıl boyunca korundum korkuyordum çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama şimdi diyorum ki keşke hiç beklemeseydik hemen hamile kalsaydım
2 nisan 2012 de hamile olduğumu öğrendim çok mutluydum ama korkularım da beni bırakmıyordu çok şükür 25 kasımda kızımı kucağıma aldım suan kızım 5 aylık sağlığı yerinde çok şükür allahım yavrumuzu bize bağışladı
bebeğini kaybetmenizin nedeni araştırmadan sakın tekrar hamile kalmayın en iyi doktorlara gidin çok iyi araştırın sorun bilinirse ona göre tedavi uygulanır biz araştırdık sebebi erken doğum nedeniyle organların tam olarak gelişmemesi

allahım kimseyi evlad acısıyla sınamasın rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Açıkcası ben bebegimi enfeksiyondan kaybettiğim için korunmayı bırakacagım dönemde kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum,gerekirse baştan antibiyotikle vucudumu temizlerim diyorum (paranoya işte)
Birçok yerde bu kadar süre bekleme sebebinin sadece rahim için değil annemin hormonlarınında düzene girmesi için beklenildiği söyleniyor. Kalsiyum,B12 gibi vitaminlerle yada saglıklı beslenerekte vücudunu hamileliğe hazırlayabilirsin.Ben hamilelik öncesi alkol,kahve tüketimimi sıfırlamıştım
Bunlar saglık ocagında yaptırılıp aile hekimince bile tavsiye edilebilinir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…