Cerenball en kısa sürede sağlıcakla hamile kalırsın iyişallah sonrada burda paylaş olur mu umut ol hepimize..
Aglama arkadasım.Bende 10 ayda ancak hamile kalmıştım.Her ay aglıyodum,kocama küsüyodum,nerdeyse tüp bebek yapacaktık.Ama bıraktık ucunu sonra ne zaman nasipse dedik öylede oldu sakinken geldi bebegim,hepte korktum ona bişey olacak diye tam artık hersey yolunda artık bişey olmaz dediğim dönemde başıma bunlar geldi.
Şimdide Rabbime hayırlı zamanda versin diye dua ediyorum.3-5-7 ay sonra olsun ama kucagıma alabileyim yeterki, bir yandanda ameliyat yerimiz iyişiyor,sezeryanın riskleri azalıyor zaman uzadıkça,bu da iyi yanı.(tabı sabretmek çok zor biliyorum ) sen nasılsın bilmem ama ben ruhsal olarakta ancak toparlanırım sanki korkmamaya,endişelenmemeye..
tabiki geç olsun, güç olmasın diyorum ama, sabretmek de bi o kadar zor. ben çok pimpirikli bi kadınım zaten, psikolog daha da fazla beklememi öneriyor. ama içim çok acıyor, çevremde bitip tükenmez bebek muhabbetleri var,ben de istiorum yaama bi yandan da korkuorum tabi. bu acıyı yaşayan biri için bu normal deil mi ki?
yeflim seni o kadar iyi anlıyorum ki...yazını okuyunca o günler geldi aklıma...
9 ay oldu ben sezaryen olalı. hala ağlıyorum. tabiki eskisi kadar değil.
allah hepimize sabır versin, dualarla aşacağız kızlar.
ama çok zor bir durum.
ben 6 ayı geçince korunmayı bıraktım. zor gebe kalan biri olduğum için. öyle de oldu 3 ay geçti tık yok...şimdi de gebe kalamıyorum diye ağlıyorum.
merhabalar arkadaşlar bizim en baştan beri bizimgibilere umut olmak için açalım açalım dediğimiz konu sonunda açılmışş
öncelikkle allahımm hepimize çookkk sabırlar versin
bugün benim oğlumun doğum günü yaşasaydı bugün 1 yaşını kutlayacaktık ama herşey nasip işte
17nisan 2012de 38+5de kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybettim yavrumu sezeryanla doğum yaptım 5.5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 29 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı sıhhatli kızım olacak büyükkk korkularla ve ondan dahada büyük umutla bekliyoruz yavrumu ALLAHIM hepimizin yardımcısı olur inşallahh
umudumuz oldukca varız arkadaşlar kendinizi en az yıpratarak derdinizi aşmayı deneyin
meleklerimiz yalan dünyada yanımızda değil öbür gerçek dünyada hep birlikte olacağız inşallah bu ömür bir şekilde geçiyor çünküüü
Allahım ne kadar guzel bir örneksin bende ancak 5 ay dayanabileceğim sanırım beklemeye.Sezeryanından dolayı derdin oldu mu şimdilik,doktorun ne dedi erken falan dedi mi?Kusura bakma merak ediyorum
İyişallah sagsalim kucagına alırsın kızını lütfen arada yaz hersey yolunda diye haber et bizede, saglıcakla dogur iyişşalahYazdıgın için tesekkürler..
benimde 25 haftalik kizim karnimda oldu kan pihtilasmasindanmayis 2011de kaybettim ama Rabbime sukur nisan 2012de kIzimi kucagima aldim simdi dogum gunune hazirlaniyoruz Allah buyuk ona inanin birini kaybedince bi daha olmaz die bisey yok kizim gayet saglikli herseyde bi hayir vardir belki de olen bebeklerimiz bizim icin hayirli degildi hic aglamayin bol dua edin -Allaha guvenin insallah sizlerin de evlatlari olur tez zamanda
merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuyunca umut oluyorsunuz bize. ve çok mutlu oluyorum. ben kızımı 23 haftalıkken kaybettim. 13.11.2012 de normal doğumla sonlanrıldı. ben normal doğum istedim hep. 5 ay geçti mayısta korunmayı bırakmayı düşünüyoruz. ama ne yapmam gerekiyor. doktor GİDİP TEST YAPTIRMAM lazımmı hiç bilmiyorum. siz ikince hamılelık için neler yaptınız ? lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
Allahım ne kadar guzel bir örneksin bende ancak 5 ay dayanabileceğim sanırım beklemeye.Sezeryanından dolayı derdin oldu mu şimdilik,doktorun ne dedi erken falan dedi mi?Kusura bakma merak ediyorum
İyişallah sagsalim kucagına alırsın kızını lütfen arada yaz hersey yolunda diye haber et bizede, saglıcakla dogur iyişşalahYazdıgın için tesekkürler..
cnm bebegi kaybetmene once bi sebep buluyorlar tabiki sebep neydi?tedavisi yapiliyor. test derken neyi kastettin
benm de bi umuda o kadr çok ihtiyacım var ki anlatamam..mart 2012 de hamile olduğumu öğrendim...havalara uçtuk tabi..herkeslere haber verdik oysa daha 3 haftalıktı miniğim ama o ilk heyecan işte..bilemedik sevincimizin kısa süreceğini..10.haftada konan ense kalınlığı teşhisi..sonra cvs..sonuç trizomi 18...bebeğim bir çeşit kromozom anomalisine sahipti ve gittiğim bütün doktorlar ölecek dedi..bekledim 20.haftaya kadar dayanabildik..temmuz 2012 de öldü meleğim..suni sancıyla düşük yaptırdılar..rabbime sığındım hep..hayrlısı buymuş dedim..allahın izniyle yine olur dedim..bu tesadüfi bişey genetik değil,3 ay korun sonra düşünebilirsn dediler..içim rahat etmedi testler yapıldı..kan pıhtılaşması çıktı bende düşük de olsa..ama pıhtılaşmayla bunun hiç bi alakası yok dediler..tekrar hamile kaldığında iğne olcaksın o kadr dediler..tamam dedim..günleri saydım tam 5.ayımda kasım 2012 de tekrar hamileydim..dünyalar benimdi..bu sefer kimselere söylemedik..eşimle aramda öyle güzel öyle mükemmel bi sırdı ki..içimiz içimize sığmıyordu dayanamıyorduk..artık bişe olmaz inşallah diyerek 10.haftadan sonra söyledik ailelere..hep umutluydum bişe olmıycaktı..hem bütün doktorlar demişti bişe olmıycak ikinci bebeğinde diye..dedikleri oldu ikili testlerimiz çok güzel ense kalınlığı organ gelişimi normal..önceki hamileliğimdeki gbi kanamalarım falan da olmuyordu..gün geçtikçe umutlarım daha da arttı..allahın izniyle bişe olmıycak diyodum her gün her gece dua ettim..rabbim bana bağşla bu sefer..bi daha evlat acısıyla sınama beni die..ama olmadı..16.haftamda sabah uykumdan bacaklarımın arasından akan bi suyla uyandım..işte yine acil kapılarındaydık..yine doktorlar ümitsizce bakıyolardı ultrasona..yine susuyorlardı..biliyordum kötü bişe oldu ama ne? nerden bileyim bebeğimin suyuymuş o hissettiğim..dünyalar başıma yıkıldı..sedyede hiç tanımadığım bi kadına " teyze bebeğim ölüyo..bebeğim yine ölüyo" dediğimi hatırlıyorum..sonrası yine suni sancı yine düşük...kalbim o kadar acıdı ki..nedeni nedir dedim..yine olabilir böyle şeyler dediler..enfeksiyon olabilir stres olabilir dediler..ben ne yapayım şimdi dedim..hiç dediler..nasıl hiç? şimdi bana 3. hamilelik için umut kaldı mı bilmiyorum...
benm de bi umuda o kadr çok ihtiyacım var ki anlatamam..mart 2012 de hamile olduğumu öğrendim...havalara uçtuk tabi..herkeslere haber verdik oysa daha 3 haftalıktı miniğim ama o ilk heyecan işte..bilemedik sevincimizin kısa süreceğini..10.haftada konan ense kalınlığı teşhisi..sonra cvs..sonuç trizomi 18...bebeğim bir çeşit kromozom anomalisine sahipti ve gittiğim bütün doktorlar ölecek dedi..bekledim 20.haftaya kadar dayanabildik..temmuz 2012 de öldü meleğim..suni sancıyla düşük yaptırdılar..rabbime sığındım hep..hayrlısı buymuş dedim..allahın izniyle yine olur dedim..bu tesadüfi bişey genetik değil,3 ay korun sonra düşünebilirsn dediler..içim rahat etmedi testler yapıldı..kan pıhtılaşması çıktı bende düşük de olsa..ama pıhtılaşmayla bunun hiç bi alakası yok dediler..tekrar hamile kaldığında iğne olcaksın o kadr dediler..tamam dedim..günleri saydım tam 5.ayımda kasım 2012 de tekrar hamileydim..dünyalar benimdi..bu sefer kimselere söylemedik..eşimle aramda öyle güzel öyle mükemmel bi sırdı ki..içimiz içimize sığmıyordu dayanamıyorduk..artık bişe olmaz inşallah diyerek 10.haftadan sonra söyledik ailelere..hep umutluydum bişe olmıycaktı..hem bütün doktorlar demişti bişe olmıycak ikinci bebeğinde diye..dedikleri oldu ikili testlerimiz çok güzel ense kalınlığı organ gelişimi normal..önceki hamileliğimdeki gbi kanamalarım falan da olmuyordu..gün geçtikçe umutlarım daha da arttı..allahın izniyle bişe olmıycak diyodum her gün her gece dua ettim..rabbim bana bağşla bu sefer..bi daha evlat acısıyla sınama beni die..ama olmadı..16.haftamda sabah uykumdan bacaklarımın arasından akan bi suyla uyandım..işte yine acil kapılarındaydık..yine doktorlar ümitsizce bakıyolardı ultrasona..yine susuyorlardı..biliyordum kötü bişe oldu ama ne? nerden bileyim bebeğimin suyuymuş o hissettiğim..dünyalar başıma yıkıldı..sedyede hiç tanımadığım bi kadına " teyze bebeğim ölüyo..bebeğim yine ölüyo" dediğimi hatırlıyorum..sonrası yine suni sancı yine düşük...kalbim o kadar acıdı ki..nedeni nedir dedim..yine olabilir böyle şeyler dediler..enfeksiyon olabilir stres olabilir dediler..ben ne yapayım şimdi dedim..hiç dediler..nasıl hiç? şimdi bana 3. hamilelik için umut kaldı mı bilmiyorum...
Allahtan umut kesilmez canım. ikinciyi kaybetmene üzüldüm. Aynı acı iki kere daha zor ama her gecenin bir sabahı vardır. Genetik testlerini güzel yaptır. toksoplazma, pıhtılaşma, hormon tahlilleri. Hamile kalmadan 3 ay önce folbiol iç. Ben bide yumurtamız ve spermler sağlıklı kaliteli olsun diye yumurtlama gününe kadar arısütübalpolen karışımı yerdim. Allaha çok şükür ben ikinci bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Ama alana kadarda insan korkuyor. Hatta rabbim yüzüme baktı oğlumu 37 haftalık kontrole gitmiştim. Tesadüfen plesantanın görevini kaybettiğini öğrendik. 2 gün sonra suni sancı ile doğuma aldılar. biraz küçük doğdu ama maşallah sağlıklı sıhhatli doğdu. Büyüyüp gidiyor. Şimdi 15 aylık. Sizinde olur kızlar. Üzülmeyin demeyeceğim. Ama yeni hamilelik içinde heyecanınızı, ümidinizi kaybetmeyin. Araştırıp meyveyi sebzeyi zamanında yeyin. Biraz doğal beslenin. Umarım herşey gönlünüzce olur.
sende acı iki katbu son olsun inşallah senin meleğin 2 tane inşallah bebişinde olucak inşallah rabbim sabırlar sıhhatler versin sana amin
merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuyunca umut oluyorsunuz bize. ve çok mutlu oluyorum. ben kızımı 23 haftalıkken kaybettim. 13.11.2012 de normal doğumla sonlanrıldı. ben normal doğum istedim hep. 5 ay geçti mayısta korunmayı bırakmayı düşünüyoruz. ama ne yapmam gerekiyor. doktor GİDİP TEST YAPTIRMAM lazımmı hiç bilmiyorum. siz ikince hamılelık için neler yaptınız ? lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?