İlk Bebeğine Düşük Yapanlar Gelin Beraber Dertleşelim

geçmiş olsun canım. doktorum beni düşükten 15 gün sonra kontrole çağırmıştı.cumartesi günü gidicez bakalım. korunma süresi için ne dicek..inşallah bir sorun yoktur. Allah ikinci bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Amiiin cnm inşlah...,hepimiz için hayırlısı olsun..Hııım doktor ne dedi haberdar et....seninkide erken düşük old için 1 yada 2.regliden sonra tekrar başlarsın büyük ihtimalle...bakalım inş gebeliğimizi de paylaşırız burdan..

canım doktora gittim, ultrasonla muayene etti, çok şükür bi problem yok dedi. 2 regli süresi korunma verdi. dediğin gibi inşallah gebeliklerimizide burdan paylaşırız. Allahım sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize. doktor 1. regli gecikebilir, normal bi durum dedi. bakalım 1. reglimiz nezaman olucak..

Ayyy valla aynıyız haa....aynı banada öyle dedi...bakalım kırmızılar gelsin gitsin de tekrar başlayalım inş...

Ayyy valla aynıyız haa....aynı banada öyle dedi...bakalım kırmızılar gelsin gitsin de tekrar başlayalım inş...

canım ben reglim çok gecikmesin diye 2 gündür maydanoz suyu içiyorum. tadı çok kötü ama burnumu tıkayıp nefes almadan içiyorum. internettende baktım adet düzenleyici etkisi varmış. o kadar etkiliymişki bebek olunca Allah korusun düşük yapıyomuş. şimdi 1 hafta içip bırakıcam. reglimiz çok gecikmesin yaa.. 1. geç olursa, 2. de öyle olur offf.. gerçi ne desek boş..hayırlısı olsun inşaallah

Merhaba kızlar bende 5 Eylül 2012 de düşük yaptım kabus gibiydi. önce kahverengi lekelenme oldum abortus imnün tanısıyla ilçe hastanesi merkeze sevk etti gittim dr progestan verdi ama işe yaramadı ertesi gün kanamam arttı ambulans falan geldi krize girmiştim çok ktüydü hatırlamak istemiyorum. Aradan iki adet geçti 3. kutu yasmindeyim şuanda dr 2 adet bekle dedi ama ben 3. ay gidecğim dr a bakalım ne diyecek iki aydır kasıklarımda şiddetli ağrı war birden iğne batması gibi giriyor belim falan ağrıyor yumurtalık çevrem rahmim her yanım ağrıyor. Sanırım enfeksiyon sardı her yanımı. Hamilelikten önce şiddetil mantar geçirmiştim. bembeyazdı akıntımda çoktu zar zor atlattım sonra hamile kaldım ve dediğim gib 5 eylülde düştü şuan yine kaşıntılarım başladı. 17 kasımda dr a gideceğim geçen gittimde bi problem yok yüzde 90 hamlee kalırsın demişti. ama bana kalamayacakmışım gibi geliyor.. kalsada düşecek gibi. toplayamıyorm kendmi

Merhaba kızlar bende 5 Eylül 2012 de düşük yaptım kabus gibiydi. önce kahverengi lekelenme oldum abortus imnün tanısıyla ilçe hastanesi merkeze sevk etti gittim dr progestan verdi ama işe yaramadı ertesi gün kanamam arttı ambulans falan geldi krize girmiştim çok ktüydü hatırlamak istemiyorum. Aradan iki adet geçti 3. kutu yasmindeyim şuanda dr 2 adet bekle dedi ama ben 3. ay gidecğim dr a bakalım ne diyecek iki aydır kasıklarımda şiddetli ağrı war birden iğne batması gibi giriyor belim falan ağrıyor yumurtalık çevrem rahmim her yanım ağrıyor. Sanırım enfeksiyon sardı her yanımı. Hamilelikten önce şiddetil mantar geçirmiştim. bembeyazdı akıntımda çoktu zar zor atlattım sonra hamile kaldım ve dediğim gib 5 eylülde düştü şuan yine kaşıntılarım başladı. 17 kasımda dr a gideceğim geçen gittimde bi problem yok yüzde 90 hamlee kalırsın demişti. ama bana kalamayacakmışım gibi geliyor.. kalsada düşecek gibi. toplayamıyorm kendmi

ben de mart ayında düşük yapmıştım 2 adetten sonra hemen hamile kaldım şuan 27 haftalık hamileyim..sen de hiç moralini bozma bence allahın izniyle kalırsın hamile

bayanlar bende 2 tane düşük yaptım.4 eylül 2, düşüğüm ben çok zor geçriyorum hemen sıkıntı yaratıyo ben kafaya çok takıyorum.kafaya çok takma diyorsunuz ama onu yaşayan bilemez.

uzuntum o kadar yeni,o kadar taze ki.. ilk tup bebek denememde ki, 7 haftalik gebeligim sonlandi bugun.. kendi adimami uzuleyim esimin o mutlulugunun bitmesinemi uzuleyim ... cok farkli bir duyguymus.. mucizemdi ve gitti (

defne kardeş mrb; öncelikle çok geçmiş olsun. inşallah şuan iyisindir. Bende kendimi sat göre 6 haftalık hamile sanıyordum ama doktor banada gec döllenme olmus dedi 4 bucuk haftalıksın dedi dünden beri kanama vardı bugun doktora gittim baktı ultrasonla düşük riski var dedi progestan verdi kese duruyor ama bozulada bilir dedi, kanama durmazsa gelcen dedi. senin ne kadar sürdü kanaman ?

Benim de Sata göre 7 haftalık, ultrasona göre 5.buçuk haftalık gebeligim var ve düşük yapıyorum. Iki gün önce lekelenme ve adet ağrısına benzer şikayetlerim olup doktora gittim.kese olması gerektiği yerden daha aşağıda duruyormus. Igne ve hap verdi. Gün içinde yoğun kanama ve ağrı olunca tekrar doktora gittim, kese biraz daha aşağı inmiş. Dün sabah tekrar çağırdı doktor kanama ya rağmen aynı yerde duruyordu kese. Akşam üzeri daha yoğun ağrı, ama bir önceki güne göre daha az kanama oldu, şu an neredeyse ağrı ve kanama durdu, kesecik hala benimle mi bilmiyorum, sürekli yatıyorum, çok mutsuzum

Allah anneleri evlatlarından evlatlarida annelerinden ayırmasın ben onaltı haftalik oğlumu kaybettim çektiğimi bir Rabbim biliyor birde ben 17 saat sancı çektim normal dogum yaptım bundan daha büyük bir acı varmiki canımı alsın? öyle zorki yavrunuzu kendi ellerinizle topraga koymak? Ah oğlum ciğerparem annen ayaklarının altına yüzünü sürsün ölsün ölsünde sana bin parça olsun beytullahım gözümün nuru sabim Can'ım oğlum... Kardeslerim Rabbim evlat acısını düşmanımıza hadi nasip etmesin inşallah Allah'a emanet olun kardeslerim

Canım çok üzüldüm bende 10 haftalık düşük yaptım şu an kanamam var evdeyim ilaçla düşüyor.senin ki çok daha zor bi durum allah dayanma gücü versin inş sana şefaatçi olur

Kanaman varsa çok dikkat et progestani sakin bırakma inşallah Rabbim evladini kucağına aldığın gunü güle güle büyütmeni nasip etsin sürekli yat benimde 10 haftada kanamam başlamıştı dördüncü aya gelince 12 saat icinde rahim ağzım açıldı cok zor öyle zorki evladini kaybetmek insan kendini sorguluyor berde yanlış yaptım diye sürekli yat kanaman olmasa dahi sancı bel ağrısı hissettiğin an doktora git ben burda Prof gidiyordum bana dediği aynen söyle eğer erken donemde sürekli ara ara kanama oluyorsa o bebek ilerleyen aylarda düşükler sonuçlanıyor kanama olması bazı seylerin yolunda olmadıgını ve ilerleyen aylarda rahimin bir anda bebegi dışarıya atacağının sinyali demişti ve öylede oldu kaybettim oğlumu biliyormusun

merhaba arkadaslar bende bi kimyasal birde kalp durmasiyls kurtaj yasadim. ustunden 9 ay gecti yeni cocuk dusunme cesaretini buldum kendimde. calismalara basladik tutar ve sagliklica kucagima alirim ins. sie tavsiyem kan pihtilasmasi testi yaptirin bende varmis o yuzden dusuk oluyormus. biz onlemini alalim da gerisini Allahimiza birakalim o neylerse guzel eyler vardir bildigi. kucaklrimizi doldurur ins bebislerle hepimize gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…