Cnm gittim doktora parça felan bişey kalmamış kanamayla gitti hepsi...Çok üzüldüm ama elden ne gelir..bir ay kadar sonra regl olursun dedi doktor..korunma süresi vermedi çok erken düşük olduğu için..inş tekrar aynı şeyi yaşamam bakalım..sen naptın tatlım..?
geçmiş olsun canım. doktorum beni düşükten 15 gün sonra kontrole çağırmıştı.cumartesi günü gidicez bakalım. korunma süresi için ne dicek..inşallah bir sorun yoktur. Allah ikinci bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amiiin cnm inşlah...,hepimiz için hayırlısı olsun..Hııım doktor ne dedi haberdar et....seninkide erken düşük old için 1 yada 2.regliden sonra tekrar başlarsın büyük ihtimalle...bakalım inş gebeliğimizi de paylaşırız burdan..
canım doktora gittim, ultrasonla muayene etti, çok şükür bi problem yok dedi. 2 regli süresi korunma verdi. dediğin gibi inşallah gebeliklerimizide burdan paylaşırız. Allahım sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize. doktor 1. regli gecikebilir, normal bi durum dedi. bakalım 1. reglimiz nezaman olucak..
Ayyy valla aynıyız haa....aynı banada öyle dedi...bakalım kırmızılar gelsin gitsin de tekrar başlayalım inş...
Mrb kızlar ben 6 haftalık hamileyken düşük yapacağımı öğrendim çok üzücü bi durum Allah kimsenin başına vermesin..Benim hamileliğim normalde yani son adet tarihimi göre 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6 haftalık çıkmıştı.Doktor yumurtlaman geç olmuş muhtemelen dedi.Bebeğimin gelişimide geriden geliyomuş değerler normalin altında,kalp atımı yavaş içerde de kan birikmesi oluşmuş dedi..Sonraki hafta kahverengi bi akıntım oldu doktora gittim kalp atımını alamad kesede bozulmuş biraz düşük olur dedi..Çok küçük olduğu için kanamayla atılırmış..Çok üzüldüm ama elden ne gelir..Allah inş tekrar yaşatmasın..
Mrb kızlar ben 6 haftalık hamileyken düşük yapacağımı öğrendim çok üzücü bi durum Allah kimsenin başına vermesin..Benim hamileliğim normalde yani son adet tarihimi göre 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6 haftalık çıkmıştı.Doktor yumurtlaman geç olmuş muhtemelen dedi.Bebeğimin gelişimide geriden geliyomuş değerler normalin altında,kalp atımı yavaş içerde de kan birikmesi oluşmuş dedi..Sonraki hafta kahverengi bi akıntım oldu doktora gittim kalp atımını alamad kesede bozulmuş biraz düşük olur dedi..Çok küçük olduğu için kanamayla atılırmış..Çok üzüldüm ama elden ne gelir..Allah inş tekrar yaşatmasın..
Canım çok üzüldüm bende 10 haftalık düşük yaptım şu an kanamam var evdeyim ilaçla düşüyor.senin ki çok daha zor bi durum allah dayanma gücü versin inş sana şefaatçi olurAllah anneleri evlatlarından evlatlarida annelerinden ayırmasın ben onaltı haftalik oğlumu kaybettim çektiğimi bir Rabbim biliyor birde ben 17 saat sancı çektim normal dogum yaptım bundan daha büyük bir acı varmiki canımı alsın? öyle zorki yavrunuzu kendi ellerinizle topraga koymak? Ah oğlum ciğerparem annen ayaklarının altına yüzünü sürsün ölsün ölsünde sana bin parça olsun beytullahım gözümün nuru sabim Can'ım oğlum... Kardeslerim Rabbim evlat acısını düşmanımıza hadi nasip etmesin inşallah Allah'a emanet olun kardeslerim
Canım çok üzüldüm bende 10 haftalık düşük yaptım şu an kanamam var evdeyim ilaçla düşüyor.senin ki çok daha zor bi durum allah dayanma gücü versin inş sana şefaatçi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?