İlk Bebeğine Düşük Yapanlar Gelin Beraber Dertleşelim

Merhaba bayanlar burda olanlar varsa allah rizasi icin yardim etsn benim bu ay adetim 9 gun gecdi sonra hafif bi kanamaula buyuk bi et parcasi geldi bu dusuk olabilirmi

Merhaba ,
Sizin gecen sene yasadiklarinizin aynisini bende şimdi yasadim gec ďöllenmis bebek ve düşük şimdi cok meerak ediyorum bu süreci nasil atlattiniz ve tekrar bebeginiz oldumu

Merhaba bayanlar burda olanlar varsa allah rizasi icin yardim etsn benim bu ay adetim 9 gun gecdi sonra hafif bi kanamaula buyuk bi et parcasi geldi bu dusuk olabilirmi
Merhaba ,adet gecikmesinden sonra test yapmismiydiniz ? Hatta şimdi bile yapabilirsiniz eger gebelik olustuysa düsuk bile olsa pozitif cikabilir.Ama her kan pihtisi bebek degildir gecikmelerde mevsimsel stressel olabilir ama icinizi rahatlatmak icin hemen bir doktora gidin en azindan ögrenmiş rahatlamis olursunuz

İnsallah degildir canm ya bende suan 3haftalik hamileyim gec dollenme olmus 350cikti kan tahlilim iki gun snra tekrar yaptir 700lerde cikmasi lazim dedi bugunde kanamam geldi bakalim herseyin hayirlisi olsun hakkimizda bu arada ben 3 dusuk daha yaptim bu 4.hamileligim

Canim parca kalmış mi diye ultrasonla mi baktı nasıl oldu ben de kontrole gideceğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…