İlk gebelik olduğu hic arastirmiyorlar ikinci üçüncü durumlarda araştırma başlatılıyor diolar bu durumu yasayan çok insan varmış megerse basina gelince duyuyorsun herkesten..Allahım herşeyin hayirlisini sagliklisini omurlusunu versin
İlk gebelik olduğu hic arastirmiyorlar ikinci üçüncü durumlarda araştırma başlatılıyor diolar bu durumu yasayan çok insan varmış megerse basina gelince duyuyorsun herkesten..Allahım herşeyin hayirlisini sagliklisini omurlusunu versin
İnşaAllah canım.Rabbim isteyen herkese hayırlı bi evlat versin. İçinde bize deKiyamam kesinlikle bizim de avundugumuz sey henüz hareketlerini hissetmeden bitmiş olması,benim 9+3de alindi kalp atışı durduğu için...İnsallah buradan ikinciler de aynı durumlari yaşamadan dünyaya gelirler..İnsani onu kaybettikten sonra hemen tekrar hamilelik günlerine dönmek istiyor daha da çok istemeye basliyorsun senin acın daha derin insallah bidaha boyle olmayacak.Korkma daha çok yeni baslamissiniz olur Allahin izniyle
Merhaba arkadaşlar geçen hafta bebeğimi kaybeetim 5 haftalikti hic bir skintim yoktu sadece ara ara kaşık agrim olurdu doktor normal dedi geciştirdi hep.. çok şiddetli kanamam oldu düşükten sonra yeni yeni toparlaniyorum kontrole giitim benimle ilgili bir sikintı yokmus olur İlk gebelikte dediler özel hastane olmasına rağmen hic araştırma yapılmadı çok üzgünüm ve çok korkuyorum birdahakine sıkıntı yaşicagim diye
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 senedir evliyim.
Geçtiğimiz aralık ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittiğimde 5 haftalık olması gereken bebeğim 4 haftalık çıkmıştı. Doktorum geç döllenmedir, aradaki farkı ilerleyen süreçlerde kapatır demişti, ilk bebeğimdi ve çok sevinmiştim. 5. Haftamda kahverengi kanama yaşadım doktora gittim rahimde ve kese etrafında bir kanama olmadığını söyleyip progestan hapı verdi ve bir kerelikte iğne verdi. 6. Haftamda kırmızı kanama yaşadım hemen acile gittim fakat gene aynı şeyi söylediler,bir kez iğne daha yapıldım. Bu arada kalp atışlarını duymuştuk. 7. Haftada da aynı sorunlar devam etti ama içimiz hep rahattı çünkü bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk. 8. Haftada aşırı kanama ile hastaneye gittiğimde bebeğin kalp atışının durduğunu söylediler ve ertesi gün 24 ocakta kürtaj oldum.pataloji sonucu normal düşük olarak geldi. Bu arada 3 aydır korunuyorum, bu ay sonunda sürem bitiyor. Tekrar denemelere başlayacağım. Fakat aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum. Biraz araştırdım ve iyi bir kadın doğum uzmanı doktor buldum.ayın 25 inde randevum var. İkinci hamileliğime tüm kontrollerim sağlanmış bir şekilde odaklanmak istiyorum. Sanırım doktor yönlendirme yapar ama sizlerden de tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Lütfen bana yardım edin .
Insallah cnm sanada gecmis olsun Allahim bidaha gostermesin bu aci gunleri tez vakitte kucagimizi doldursunKiyamam çok çok gecmis olsun Allah bi daha versin insallah sagliklisiyla..Bende dokuzuncu haftada kaybettim benimkinin kalp atışı durmuş,kontrolde öğrendik çok zor..Ben sekiz aylık hamileliklerde vliyim son uç ayında istemiştim şükür çok bekletmeden olmuştu bakalım artik bi daha ne zamana kismet olursa, bi kaç ay dusunmem zaten,istediğimiz zaman da Rabbim çok bekletmeden verir insallah,bu kez sağlıkla dünyaya getirirz dilerim ki
Bunu yaşamış bi arkadaş var forumda o Dikiş öyle zor bi durum değil o da şu an hamile adıBen 4aylık düşük yaptım bebek kendılıgınden çıktı o gün çok yorulmuş ve stres yapmıştım kanamam başladı ve 5gun sonra düştü doktor rahım ağzı genıslıgı var dikiş atmak gerekıo dedi ben korkuyorum dıkısten tekrar düşük olursa dıe.ıkı buçuk ay oldu tekrar ıstıyorum dıkısle ılgılı bir bılgısı olan var mı
dikişten korkmasın arkadas zamanında atılması çok önemliBunu yaşamış bi arkadaş var forumda o Dikiş öyle zor bi durum değil o da şu an hamile adıoglak_kadini idi
ALLAH bunu yasayan herkese acil sifalar versin. Ve kolaylik versin ve hayirlisiyla yeniden evlat nasip etsin İNŞALLAH.Mrb kızlar ben 6 haftalık hamileyken düşük yapacağımı öğrendim çok üzücü bi durum Allah kimsenin başına vermesin..Benim hamileliğim normalde yani son adet tarihimi göre 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6 haftalık çıkmıştı.Doktor yumurtlaman geç olmuş muhtemelen dedi.Bebeğimin gelişimide geriden geliyomuş değerler normalin altında,kalp atımı yavaş içerde de kan birikmesi oluşmuş dedi..Sonraki hafta kahverengi bi akıntım oldu doktora gittim kalp atımını alamad kesede bozulmuş biraz düşük olur dedi..Çok küçük olduğu için kanamayla atılırmış..Çok üzüldüm ama elden ne gelir..Allah inş tekrar yaşatmasın..
Merhaba arkadaslarMerhaba arkadaşlar... Geçmiş olsun hepinize... Hiç beklemediğimiz bir gebelikti.. Ben de ilk bebeğimi kaybettim kürtaj oldum... 2013 aralıktaydı... Kalp atışı için gittiğimizde kalbinin atmadığını öğrendik bir umut bi sürü doktora gittim ama aynı sonuç... Dünyanıza güneş doğmuyor gibi geliyor.. Çok ağlamıştık eşimle... Sonuç kürtaj oldum... Hala ultrason resimlerini saklıyorum 4 mm lik miniğimin... Doktor 2 ay korunma süreci verdi.. O kadar yavaş geçti ki o süreç.. Ama o süreçte ben her türlü testi yaptırdım evet ilk olduğu için yapmıyorlar bir doktor da bana demişti ilk gebelik olabilir rahim sağlıksız bir bebekse kendi atıyor demişti ama içim elvermedi tıbbı genetik hematoloji her bölüme gidip bir nevi küçük yalan söyledim iki dşük bir kürtajım var dedim ve her testi yaptılar... Hiçbir sıkıntı çıkmadı... 2 ay sonrasında da gebe kaldım.. Tabi o kalp atışını duyana kadar ki 12 hafta bitene kadar ki stresi bana sorun.. Şükür ki bir sorun çıkmadı ama doğumdan sonra öğrendim ki bu bebeğim de mucize gibi bir şey.. Çünkü rahmimde perde varmış normalde perde olması erken doğuma sebep oluyor bebek gelişemeyebiliyor ama benim bebeğim 39+4 te dünyaya geldi şimdi diyorum ilk düşüğümün sebebi de bu perdedir büyük ihtimalle...
Rabbim kimseni bu güzel duygudan mahrum etmesin hiçbir kadını bu güzel duygusan mahrum etmesin.. Ama eğer fırsatınız varsa muhakkak yaptırabildiğiniz testleri yaptırın önlenecek bişi varsa başka canlar gitmesin.. Allah'a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?