ilk bebegine tup bebekle kalip ikinciye kendiliginden hamile kaln varmi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
selam kizlar bende sizler gibi cok zor evrelerden gecerek 6 sene sonunda ilk bebegime tup bebekle hamile kaldim taniyanlar bilir...benim merak ettigim icinizde veya cevrenizde ilk bebegine seneler sonra tup bebekle hamile kalipta ikinciye kendiliginden hamile kalan varmi???ben su an hemen bebek istemiyorum aslinda cunku oglum daha 1 yasinda ...isteyince hemen olacagini bilsem soyle oglum 5 yasina gelene kadar beklemek istiyorum ama birde olmassa vakit kaybi olur benim icin o kadar bekledikten sonra tup bebekte yaptirsam ikinciyi olmaz yas gecer diyorum ...yani anlayacaginiz kararsizim ....hemen olursada hazir degilim su anda ikinciye diyorum...ama olmaz diyede korkuyorum iste cunku ben 6 asilama 2 tup bebek sonrasi cok buyuk gucluklerle hamile kalabildim...simdi size soruyorum icinizde yada cevrenizde tanidiginiz biri varmi ikinciye kendiliginden hamile kalan???:uhm:

kizlar kimse yokmu icinizde veya cevrenizde benimdurumumu yasamis olan..hadi ama cevap bekliyorum (

arkadaşım bende aralıkta tüp bebek yaptıracağım umarımm Allah nasip ederde hayırlısı ile tutarr..
söz ettiğin gibi bişey duydum ben bir tanıdığımız ilk çocuğu bu şekilde tedavi ile olmuş sonrasında ile nasılsa olmuyo diye korunmamış ve ilk çocuğu bi kaç aylıkken birkere daha hamile kaldı,bence kadındn kaynaklanan sorun varsa doğumdan sonra hormonal dengenin değişmesi,yumurtalık ve rahmin yenilenmesi nedeni ile böle bir durum olabilir açıkcası kendim içinde öle düşünüyorum belki ilki tüp bebek olur ikinci normal yolla olur diyorumm Allah hepimize hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallahhhh...

insallah canim benim yaa...
aslinda insan iklki dogdugunda hemen istemiyor ama aradan biraz zaman gecip ya yeniden olmassa korkusu sarinca kararsiz kaliyor....benim icin cok erken biliyorum ama korkuyorum yavrumu kardessiz buyutmek istemiyorum ben olunce yapayalniz kalsin istemiyorum o yuzden denemeye basliycam sanirim ama ne zaman cok karar sizim cokkk ((
Allahim seninde gonlundekini versin insallah...sen ne dusunuyorsun bu konuda???hemen istiyormusun dgumdan birkac ay sonra yoksa birkac sene bekleyecekmisin???

var var benım halam ilki tüp bebekdi yigenımın yası olmadan ikinciye hamile kaldı şimdi biri 2 yasına giricek diğeride 3 aylık

28 yasında 3 sefer tup bebek denedi üçünçüde tutdu oğlu oldu sonra 1 sene gecmeden kendiliğinden kızına hamile kaldı oda çok şaşırdı

aslında benimde çok düşündüğüm bir konu açılmış.bende 2. tüp bebek denememde çok şükür ki opluma hamile kaldım ve şimdi 9 aylık bir oğlum var ve nasılsa olmuyor diye şu aralar korunmuyoruz.bu arada tüp bebek yaptırdıktan sonra kendiliğinden hamile kalan 2 arkadaşım var.bebeğim çok küçük olduğu için şu an bende ikinci çocuğu düşünemiyorum ama oğlumunda kerdeşi olmasını çok istiyorum.

kac aydir korunmuyorsun canim???benimde bir arkadasim vardi 3 asilama 1 tup bebek yaptirdi ve tup bebekle hamile kaldi...dogumdan sonra hic korunmadi nede olsa olmuyor diye ve 3. ayda hamile kaldi..cok zor gunler beni bekliyor dedi daha bebegi 10 aylik ve su an 6 aylik hamile a.s

benim aslinda olmaz diye dusunmemin nedeni ben 3. asilamamda hamile kaldim fakat 10 haftalikken kaybettim...sonrasinda 3 asilama ve 2 tup bebekten sonra hamile kalabildim...diyorum o ilk hamileligimden sonra olsa olurdu kendiliginden aradan 1 sene gectikten sonra anca 5. tedavide hamile kalabildim....yani toplamda 7 tedavi cok fazla degilmi??boyle dusunmekte hakliyim degilmi???

cnm daha bugün bu konuyu konuştuk eşimle benim kızımda 9 aylık tüp bebekti şimdi ikici kendiliğinden olurmu acaba diye bekliyoruz ama çokda geç kalmayda istemiyorum benim kafamda çok karışık benim aslında ikizdi diğerinin ölmesi çok etkiledi beni şimdi ikinciyi istiyorum inş

insallah ikinci kendiliginden olur hiramcim...Allah eksikligini hissettirmesin kardesleri olur insallah bebeklerimizin...siz kac aydir korunmuyorsunuz peki??

bende kızımı tüp bebekle kucağıma aldım.şu an 18 aylık...benim tüplerim tıkalıydı ve ilkinde de hemen hamile kaldım. nasıl olsa olmuyor diye korunmuyorduk ve temmuz ayında hamile olduğumu öğrendim. şoktu bizim için...hem kızım ufak hem ben hazır değilim falan filan...ama genede çok mutlu olduk eşimle...ama maalesef 11 haftalıkken kontrole gittiğimizde bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum.şimdi 2 adet döneminden sonra başlayabilirsiniz demişti doktor ama ben korkuyorum bebeği tekrar kaybetmekten...belki de olmayacak tekrar normal yolla allah bilir orasını ancak...ama kızıma kardeş istiyorum..bir de benim kızın 2 yaş sendromu başladı bua ralar çok huysuz açıkçası gözüm korkuyor 2. düşünmeye..kısacası kafam karışık..hem istiyorum hem de korkuyorum çünkü burada ailelerimiz yok..ikimizde çalışıyoruz...offf kusura bakmayın uzun oldu biraz..allahım herkese normal yolla hamile kalmayı nasip etsin inşallah...

galetacim seni hatirladim benden 6 ay once hamile kalmistin....sen 1.5 sene hic korunmadinda 1.5 sene nin sonundami oldu yoksa ilk baslarda birkac ay korunup biraktindami oldu bebek.????ne guzel demekki kendiliginden hamile kalabiliyorsun....

mehaycıgım..ben ekim annesıyım..seni oradan hatırlıyorum.bendesenın gibi tüp bbek yöntemiyle bbek sahibioldum..ben bebegım dogdugundan beri hiç korunmadım ama olmuyor tutmuyot vakıt kaybetmek istemıyorum.yaza kadar bekleyip tekrrar tedaviye baslayacagım..benim sorun esımde hareket oda pek düzelecege benzemez şimdiden arastırmya basladım..hiç umudum yok

canim ben seni tup bebek bolumundende hatirliyorum zaten...
ben korundum hep bu aya kadar ama simdi artik korunmasam diyorum korkuyorum olmaz diye cunku ilk hamileligim asilamayla olmustu yine dusuk yaptim sonrasinda 3 asilama 2 tup bebek yaptik yine zor oldu...benimkide zor olmaz gibi geliyor isin kotu tarafi esim bikti artik gitmem hastaneye falan diyor ne yapacagim bilmem...vakitte kaybetmek istemiyorum seninde dedigin gibi...senin ilk denemenmiydi canim.????

merhaba canım... benim ilkj denememdi..banada asılama dedıler baska doktora gittim.direkt tüp bebek değilomıkroenjeksıyon yöntemı istedım...asılamayla bıle vakıt kaybedemezdım.madem eşin öyle dıyor..korunmayı coktan bıraksaydın en azından bak olmuyopr derdin yakın zamandada yapardın..benım haalaa olmuyor...bıran önce bırak belki dogal yolla olabilir sorun esındemıydı canım

benim kızım 3 aylık daha henüz...dr.um korunmamın gerektiğinin söledi fakat ben korunmuyorum..kendiliğinden olurmu diye bende çok düşünüyorum..ben şuanda hamile kalsam asla üzülmem ama dr dikişlerimden dolayı 1 yıl hamile kalmasan iyi olur demişti..ama dediğim gibi korunmuyorum..acaba olurmu benim eşimde varikosel ve oligospermi var..
bu arada bende kızıma kardeş istiyorum tabii bir kaç yıl sonra.dondurulmuş embryolarım var onları denemeyi düşünüyoruzz.ama ne zaman olur allahh bilir..tabii inşş kendiliğinden gelir bebeklerimizin kardeşleriii..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…