çevremde 1-2 kişiden duydum bu şekilde hamile olan canım ama bende tam tersi bi durum var ilkine normalden hamile kaldım ikincisini tüp bebekle oldu ama çooook erken daha kalp atışlerını bile dinlemedik daha
ozelden yazdim ama almamissindir diye burdanda yazayim dedim...
mesajini aldim canim sen neden yazamiyorsun ozelden anlamadimkutundaki mesajlarini bosalt ondan olabilir...senin adina cok sevindim darisi basima bende mayis itibariyla denemek istiyorum ama kararsizimda cok zor olur gibime geliyor...senin oglun yaramaz degil sanirim...sen son 4 aydir yumurtlama gunlerini takip ederek yaptin degilmi?diger zamanlar duzenli olmuyordu?
kismet nasip iste sende nerden bilebilirdinki ikincisinin zor olacagini degilmi? kac sene olmadiktan sonra denediniz ikincisini tup bbekle?sorun neymiski ilki normal olmus ikincisi olmamis?
hani derler ya rabiim aratmasın diye ne zor bi durummuş Rabbim bütün isteyenlere bir an önce kavuştursun mevlam ...bizde morfoloji sorunu var sayı da düşük olunca olmadı işte yaklaşık 5 senedir deniyoruz 3 - 5 yumurta takibi sonrasında anlaşıldı durum 2 aşılama yaptırdık şimdi de tüp bebek denedik bakalım beklemedeyiz hakkımızda hayırlıysa Rabbim tamamına erdirsin dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor...
ozel mesaj hakkin yok diyor 100 mesaj yazdiktan sonra o yuzden yani..tekrar cok sagol ben zaten dogumdan sonra 11 ay adet goremedim sonra oldum o zaman kadar korunmadim 4 aydir adet oluyorum emzirdimde hep ama dogru soylemek gerekirse sadece bu ay yumurta takibi yaptim o da oldu aslinda nasip iste oncekilrdede denk geliyordurda iste olacagi varmis diyorum..oglum cok yaramaz degil yasina gore hareketli ama 16 aylik olucak nerdeyse dedigim gibi onca sene ugrastim dogumdan sonra korunmak istemedim olurna biraktim genede 15 ay gecti uzarinden zorluk olur tabiki ama yasadigim zorluklardan cok farkli guzel zorluklar bunlar oglum krese basliycak 2 yasinda bakalim ALLAH yardimcim olur hep oldugu gibi herseyin hayirlisi tup bebek dusunuyordum tekrardan bu senenin sonunda sukur bende cok saskinim ALLAHIM sanada nasip etsin..insallah...
valla canim sorma bende cok istiyorum kardesi olsun oglumun ama bir taraftanda korkuyorum iki cocugun sorumlulugunu almak ikisinede esit derecede sefkat sevgi gortermek verimli olmak zor olur belki...yani ikiside kucukken demek istiyorum...birde ben temizlik konusunu cok fazla abartiyorum sanirim oglumdan firsat bulup yapamazsam sinirlerim alt ust oluyor agladigim gunler oldu hickira hickira bu yuzden...yoksa derdim yaramaz olmasida degil aslinda...Allahim hayirlisini hayirli zamanda versin insallah...ama cok istiyorum oglumun kardesinin olmasini bende...bende ilk bebeğime tüp bebekle sahip oldum hatta oğluma 6 haftalık hamileyken ilaçların etkisiyle torsiyon geçirdim ve sağ yumurtalığım alındı.Zor bir süreçle hamile kalmışdımve hamilelikte bunu yaşıyınca 9 ay boyunca ya bebeğe bir şey olduysa korkusu sonuç itibariyle 6 haftalık habileydim narkoz aldım amileyat geçirdim .Anlıyacağınız korkunç bir hamilelik ve bir yumurtalığımın alınması beni inanılmaz yıpratdı ama çok şükür bebeğimi kucağıma aldığımda bu sıkıntıların hepsi bitti hiç yumurtalığımın alınmasını bile aldırmıyorum Rabbime binlerce kez şükretiyorum bana bu yaramazı verdi diye oğluşum şimdi 14 aylık bir kardeşi olmasını istiyoruz evet daha çok erken oğlumda bir yaramaz sormayın ya olmazsa korkusuda sarınca bende sizler gibi ne yapacağımı bilemez oldum benim üstelik bir sıkıntım daha var kendiliğinden olmazsa dondurulmuş embiriyolarım vardı onlara güvendim ama dondurulmuşlarımın olduğu klinikteki ekipde tamamen ordan ayrılmış ne yapacağımı bilemez durumdayım
acaba problem erkekdeysede kendiliğinden kalabilirmiyiz ilerde. benim yaşım 31 tüpü erkek faktörü yüzünden yaptık çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alırım ama ben tekar tüp bebek yaptırmak istemiyorum çünkü çok zor bi süreç allah sağlıkla kucağıma almamı nasip ederse ne sperm ne morfoloji kelimelerini bile unutmak istiyorum 8 yıldır o kadar duydum okudumki belkide bu sebeptendir...
aynıyız sende..hem deli gibi istiyor hemde bir o kadar korkuyoruz..yakın olsakta tanışsak keşke..istanbuldayım ben ümraniyede...ortak o kadar nokta var ki...valla canim sorma bende cok istiyorum kardesi olsun oglumun ama bir taraftanda korkuyorum iki cocugun sorumlulugunu almak ikisinede esit derecede sefkat sevgi gortermek verimli olmak zor olur belki...yani ikiside kucukken demek istiyorum...birde ben temizlik konusunu cok fazla abartiyorum sanirim oglumdan firsat bulup yapamazsam sinirlerim alt ust oluyor agladigim gunler oldu hickira hickira bu yuzden...yoksa derdim yaramaz olmasida degil aslinda...Allahim hayirlisini hayirli zamanda versin insallah...ama cok istiyorum oglumun kardesinin olmasini bende...
ben varım kızlar cuma günü öğrendim hamile olduğumuçoook şaşkınım
kısaca anlatayım 1 dış gebelik ve iç kanama sonucu 1 tüp alındı tahliller vs diğer tüp tamamen tıkalı dediler sonrasında kabus günler 3 tüp bebek tedavisi 3. de hamile kaldım düşük tehlikesi gebelik şekeri günde 6 defa yapılan insülinler sonuçta 5 ay önce meleğim sağsalim geldi çok şükür ve 4 gün önce 2. mucizemin benimle olduğunu öğrendim 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ne guzel 4 tup bebek denemesi sonrasi kendiliginden gelen bebe :)) insallah benimde oyle olur ..istedigim zaman kendiliginden gelir...canim sen kac ay korunmadin ve oldu ben anlayamadim yalniz?birde sizdeki sorun neydi neden olmuyordu onceden?ben varım a dostlarilk bebeğim 4. tüp bebek denemesinde geldi , ikinci mucizemn geleceğinin müjdesini ise oğluşum 20 aylıkken aldık şimdi 26 haftalık hamileyim .. ilk kez korunmadık reglim bittikten iki gün sonra :78: ve o da bu anı bekliyormuş galiba
eşimin ailesinde çok var bu hikayeden > ilki tüp ikincisi normal olan yanieltim , bir akrabası eşimin ... ben de öyle olmayayım diye 6. ayda spiral taktırdım mesela sonra kanamayı arttırınca çıkarttım üstelik eşimde hidrosel hastalığı devam ederken ..
sanırım herşey kafada bitiyor , rahat olunca bebişler de geliyor tıpış tıpış
bende gene hamile kaldım normal yoldan...ama bu sefer de kendiliğnden düşük oldu...şimdi genetik araştırma yaptırıcam..pıhıtlaşma olabilirmiş..artık en azından şunu biliyorum ki kendliğimden hamile kalabiliyorum..bu da güzel bir şey...
ne guzel 4 tup bebek denemesi sonrasi kendiliginden gelen bebe :)) insallah benimde oyle olur ..istedigim zaman kendiliginden gelir...canim sen kac ay korunmadin ve oldu ben anlayamadim yalniz?birde sizdeki sorun neydi neden olmuyordu onceden?
ne guzel 4 tup bebek denemesi sonrasi kendiliginden gelen bebe :)) insallah benimde oyle olur ..istedigim zaman kendiliginden gelir...canim sen kac ay korunmadin ve oldu ben anlayamadim yalniz?birde sizdeki sorun neydi neden olmuyordu onceden?
galetacim senin adina hem sevindim hem uzuldum cok gecmis olsun...ama kendiliginden hamile kalabiliyorsunya en onemlisi bu diger sorunlar halledilir...bu seferki kac ay korunmasiz iliskiden sonra oldu peki? ikinci spontan gebeligindi bu degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?