ilk bebegine tup bebekle kalip ikinciye kendiliginden hamile kaln varmi?

ben varım kızlar cuma günü öğrendim hamile olduğumu çoook şaşkınım
kısaca anlatayım 1 dış gebelik ve iç kanama sonucu 1 tüp alındı tahliller vs diğer tüp tamamen tıkalı dediler sonrasında kabus günler 3 tüp bebek tedavisi 3. de hamile kaldım düşük tehlikesi gebelik şekeri günde 6 defa yapılan insülinler sonuçta 5 ay önce meleğim sağsalim geldi çok şükür ve 4 gün önce 2. mucizemin benimle olduğunu öğrendim 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ayyy ne guzel canim yaa cok sevindim senin adina... ilk bebegin kac yil sonra olmustu?ve ikincisi korunmasiz iliskiden ne kadar sonra oldu????

canım darısı tüm isteyenlerin başına
ilk bebeğim 3 yıl sonra oldu 2. ye kızım 5 buçuk aylık yani korunmasız 3 aydan sonra oldu

merhaba sizi hatirliyorum oncelerden bende buna benze bi baslik atmistim ama kimse cevap vermedi bende tup bebekle 6 seneden sonra bi oglum oldu hatta tek bir emriyom kalmisti o da dondurulmus simdi dondurmam diye sevdigim oglum ocak 3 de 1 yas olucak bende sizin gibi dusunuyorum bende cok zor donemlerden gectim agir seyler yasadim sukurler olsun ama bende bi kardesi olsun istiyorum nasip olursa ama bir sene oldu korunmuyorum o ozlemi cok cektigim icin gerek duymadim zaten 11 ay adet gormedim emzirdigim icin bir ay oldu olali ama hic birsey olmadi derler sut koruyo ona bagliyorum bende belki kendimi oyle avutuyorum her insan bir olmyor kimi olmasada hemen kalabiliyorlar bende diyorum gene bana tup bebek yolu gozukuyor herseyin en basta hayirlisi bir sene daha bu sekilde beklemeyi dusunuyorum sonra hayirlisi allahim isteyenlere ilk basta hic olmayanlara nasip etsin..insallah guzel haberleri veririz birbirimize.

canim ayni herseyimiz nerdeyse tek fark benim daha fazala deneme yapmam sanirim...benimde tek ve dondurulmus emryomdu tutunan Rabbime sukur...ben korunmayi bu ay birakma karari aldim insallah olur diyorum ama tabi herseyden once hayirlisi diyelim...ben cok istiyorum ikincinin kendiliginden olmasini cunku esim artik bunun icin hastaneye gitmem biktim diyor 6 asilama 2 tup bebek denemesi testler falan cok gittik hstaneye biktim diyor.....olmassa cok uzulucem gercekten (senin yas kac su anda?canim yumurtlama gunlerini takip ederek denedinmi belki o sekilde olur...sorun neysi sizde?

bende iki asilma sonrasinda ilk tup bebek tedavisinde uzun protokolda cok yumurtlamam oldugu icin son anda iptal olmustu daha 3 ay aradan sonra tekrar denedim kisa protokol tek emriyo transferim oldu ama tutmadi bu arada yurt disindayim o yuzden tek emriyoydu tek dondurulmusum kalmisti iki ay sonra o tuttu sukurler olsun allahima endemetriyosiz rahatsizligim vardi iki kez de laproskopi oldum ilkinde goremedikleri icin ikincisini olmak zorunda kaldim gecici menopoza girdim kistlerimin gelmemesi icin zor gunlerdi ama karsiligini allahim verdi zaten ameliyattan sonra tup bebek tedavim baslamisti yasim 27 dedigim gibi bir sene oldu korunmadim zaten adet gormedim 11 ay normal gunlerden sans daha az hamile kalmak simdi oldum takip edicem artik bende cok istiyorum normal yoldan olmayi onu yasamayi tabi hayirlisiya eger olmazsa dedigim gibi bir sene daha bekliycem olmazsa deniycem allah izin verirse insallah bide normal yoldan hamile kalmayi nasip etsin esim bana istersen gideriz diyo ama bir sene bekleyelim diyo umarim olur olmazsada eskisine gore agir yasamam o zaman sarilabilecegim bi evladim yokt ama simdi var..ALLAH buyuk insallah kardesleri olur

canim ne oldu bebek isi insallah hamilesindir???

mesajini aldim ama yazamadim ozle mesaj hakkim olmadigi icin cok sagol darsi sana insallah yumurtlama takibi yaptim adetimin 11. gununden 17. gune kadar gun asiri oldu hergun degil bebegimi emzirdigim icin dus almak zorunda kaldim 15 20 falan uzanmistim.oglumu duydugum gun bu hamileligimi duydugum gun ayni hatta ayni tarihte dogumlari olabilir tabi 10 gun gecikmeli dogmustu oglum aralari tam iki yas oluyor 15 aylik oglum bu zamana kadar hic korunmadim bugune nasipmis tedaviye baslamak istiyordum yenden ama rabbim iste cok saskinim oglum baska bi mucizem bu baska bi mucizem cuma gunu ilk kontrolum var sukurler olsun seninde haberini duyariz hayirlisiyla insallah bende yurtdisindayim ve yanlizim esimin ve benim eilem yok burda bende tek buyutuyorum sana nasil ulasabilirim bilmiyorum ozeldende yazamiyorum eger istersen face adresimi verebilirim tabi istersen.umarim okursun bu yazimi.

çevremde 1-2 kişiden duydum bu şekilde hamile olan canım ama bende tam tersi bi durum var ilkine normalden hamile kaldım ikincisini tüp bebekle oldu ama çooook erken daha kalp atışlerını bile dinlemedik daha

ozelden yazdim ama almamissindir diye burdanda yazayim dedim...
mesajini aldim canim sen neden yazamiyorsun ozelden anlamadimkutundaki mesajlarini bosalt ondan olabilir...senin adina cok sevindim darisi basima bende mayis itibariyla denemek istiyorum ama kararsizimda cok zor olur gibime geliyor...senin oglun yaramaz degil sanirim...sen son 4 aydir yumurtlama gunlerini takip ederek yaptin degilmi?diger zamanlar duzenli olmuyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…