İlk bebegini düşünenler kararsızlar isteyenler herkes buraya gelsin Toplaşın....

Celfat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
124
18
28
Kayseri
Arkadaşlar merhaba ben 1 yıl 2 aylık evliyim bebek düşünmeye başlasak mı acaba diye bu ara içimizden geçiriyoruz ev falan aldık biraz maddi acıdan sıkıntıdayız hemde bu arada 1.5 ay önce bana epilepsi teşhisi koyuldu ilaç başladım nöbet geçirmiyorum sadece 1 defa bayılmam oldu onun dışında başka bir şikayetim yok açıkçası bayabi kararsız kaldım bi akıl verin eşinle karar verin diyeceksiniz ama o da kararsız benim gibi bebişimiz olursa herşeyi ni kendimiz istediğimiz gibi yapmak istiyoruz açıkçası ne olacak bilmiyorum

Bende 7 aylık evliyim yaş 28 bazen çok geçmeden bebek yapsakmi diye düşünmüyor değilim bazende hazır hissetmiyorum kendimi çalışıyorum çalışmak zorundayım daha evi yönetmeye alışamadım gibi bebekte hayatımıza girerse ne olur düşünemiyorum bende çok kararsızım yani

İşin en zor kısmı bu zaten bende çalışıyorum bebeğin sorumluluğunu nasıl alıcam diye işimiz zor valla hem çalışmak hem anne olmak hemde evi çekip çevirmek gözümde kocaman daglar oluyorrrrrrrr

merhaba kızlar forma yeni katıldım nereye yazacagımı bilemedim. ben 20 günlük evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum ama adetim 5 gündür gecikiyor hemen bebekte istemiyorum aslında hap kullanırken testde yapamıyorum sağlıklı bir sonuç çıkmıyor. sizce geçikmem normal midir

merhaba, öncelikle Allah şifa versin inş. doktorunuza danıştınız mı hastalığınız açısından bebek için problemler olabilir mi diye? açıkçası bu hastalık açısından çok bi bilgim yok ama şunu söyleyebilirim herkesten duyduğum yaş ilerledikçe hamilelik ve bebek bakmak zorlaşıyor. 25 yaşındasınız ve 1 yıllık evlisiniz. hastalığınızı da göz önüne alırsak ileri yaşlardansa şimdi genç ve dinçken bebekle ilgilenmek daha yerinde olur diye düşünüyorum. tabi son karar yine eşinizle size ait olmalı :13:

bende 26 yaşındayım 9 aylık evliğim -eşimin de ısrarıyla- zamanla herşey daha da zorlaşıyor duyumlarıyla bende düşünmeye başladım artık. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

selam bizde ilk bebeğimizi istiyoruz artık. yaşım 28 3,5 yıllık evliyim. özellikle yazın hamile kalmak istiyorum doğumum bahara gelsin istiyorum. İnşallah Allah nasip eder. bugün adetimin 2. günü bitsin çalışmalara tam gaz başlayacağız. yaklaşık 2 aydır deniyoruz ama bu aylar daha da üstüne düşeceğiz

Konuya cevap verdikten sonra karar verdik çalışmalara başladık şimdi hamileligimin 10. Haftasindayim çok güzel duygular bunlar müthiş bir heyecan yaşatıyor insana Allahım sizlerede aratmadan verir ınşallah

Konuya cevap verdikten sonra karar verdik çalışmalara başladık şimdi hamileligimin 10. Haftasindayim çok güzel duygular bunlar müthiş bir heyecan yaşatıyor insana Allahım sizlerede aratmadan verir ınşallah

Cok sevindim gözünüz Aydın sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah konuyu açalım bayağı oldu ama biz hala karar veremedik gönülden istiyorum bakalım ne olacak hayırlısı ile bi çalışmalara başlasaydık :)))

Çok sağol canim sizde biran önce karar verin bence hemen başlayın çalışmalara Allahım Sizlerede en kısa zamanda nasip eder ınşallah

merhaba kızlar, 13 aylık evliyim 3 yıldır da doğum kontrol hapı kullanıyorum. artık zaman zaman biz de bir bebeğimiz olsun istiyoruz sonra vazgeçiyoruz bir türlü karar veremiyoruz. doğum kontrol hapından dolayı hamile kalamıycam diye de korkuyorum ama bir yandan çocuk olduktan sonra çok bunalır mıyım depresyona girer miyim bakabilir miyim iş ne olur maddi durumlar nasıl olur acaba bazı şeyler eksik mi tamamlamak gerekiyor mu kafamda deli sorular var anlayacağınız :18:
çocuk yapmaya anne olmaya nasıl karar verdiniz,ben pişman olmaktan çok korkuyorum
kalabalık bir ailede büyümedim tek çocuktum evde çocuk sesi nedir bilmem..bir kardeşim olsaydı alışkın olurdum belki ama pişman olup bunalıma giricem diye çok korkuyorum...evdeki rahatıma fazla düşkünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…