ilk bebeğini (tüp bebekle) kucağına alıp 2.tüp bebek tedavisne başlayacak kimler var?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kızlar ilk bebeğini tüp bebek sayesinde kucağına alıp, ikinci tüp bebek tedavisine başlayacak kimler var?
Bu sene veya 2014 yılında yaptiracaklar burda buluşalım....

Canim ben ilk bebegimin2011 dunyaya getirdim kizimdan kalan dondurulmusla suan ikinciye hamileyim cok sukur kizim seneler sonra ikiz kardesi ondan kalan yumurtalarla hamileyim darisi tum isteyen kardeslerime

Canim ben ilk bebegimin2011 dunyaya getirdim kizimdan kalan dondurulmusla suan ikinciye hamileyim cok sukur kizim seneler sonra ikiz kardesi ondan kalan yumurtalarla hamileyim darisi tum isteyen kardeslerime

Amin canim...Bende ilk bebegimi 2009 da dunyaya getirdim,insallah eylulde tekrardan randevu alicam 2. İcin...benim ilk tup bebek negatifti,ikincide dondurulmus tek embryoyla hamile kalip oglumu kucagima almistim...insallah 2.de sorunsuz olur cunku cok yipraniyor insan her tedavi sonrasi...6 asilama 2 tup bebekten sonra hamile kalip kucagima aldigim icin birazda korkmuyor degilim aslinda,insallah hemen olur benimde...
Senin yas kac canim?kac senelik evlisin?

merhaba 2009 yılında 3. tüp bebek denememde bir kızım oldu şükürler olsun ki sonrasında eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı 17 milyona kadar çıktı ama hareketlilik olmadığı için dr tekrar tüp bebek yapmamızı söyledi bende adet olmayı bekliyorum tekrar tedaviye başlıcam rabbim şu mübarek cuma günü benimde bütün bekleyenlerin de çabalarının karşlığını versin inşallah

Canim yasim 32 ekimde 33 oluyorum bende 3 cuntul benek denememde buldum kizimi cok sukur 6 senelik evliyim

Canim yasim 32 ekimde 33 oluyorum bende 3 cuntul benek denememde buldum kizimi cok sukur 6 senelik evliyim
Canim ilkinde 3. Denemende 2. Hamileligin ise ilk tup denemende oldu yani oylemi?

İnsallah canim...sen bu ay deniyeceksin sanirim ...benimki bu senenin sonu onumuzdeki senenin basi gibi olacak sanirim...senin yasin kac canim?kac senelik evlisin?

Hayir canimn top lam 4 tupndenedim ilkn2 tutmadi 3 cu dogurdumm4 cu YEni hamileyim

evet ben adet olmayı bekliyorum bu ay başlıcam 32 yaşındayım bu ayın sonunda 8 yıllık evli olacagım inşallah

Hayir canimn top lam 4 tupndenedim ilkn2 tutmadi 3 cu dogurdumm4 cu YEni hamileyim
Tekrar hayirli olsun canim :))
evet ben adet olmayı bekliyorum bu ay başlıcam 32 yaşındayım bu ayın sonunda 8 yıllık evli olacagım inşallah
Yaslarimiz yakinmis canim bende 30 yasindayim 10 yıllık evliyim...
Senin kizin kac yasinda canim?

Son düzenleme:
Yaslarimiz yakinmis canim bende 30 yasindayim 10 yıllık evliyim...
Senin kizin kac yasinda canim?[/QUOTE]
benim kızım 4 olacak az kaldı inşallah
bugün ikinci bebek için startı verdim yine fertijinde seval hanıma gidiyorum ilk iğnemi hayırlısıyla vuruldum inşallah 2013 te tekrar anne olurum

Kızlar ilk bebeğini tüp bebek sayesinde kucağına alıp, ikinci tüp bebek tedavisine başlayacak kimler var?

merhaba canım,

ben 2010 yılında oğlumu doğurdum çok şükür ve şimdi hamileyim hemde çok yeni 2 ay olcak :)) dondurulmuş embriyolarla transferim yapıldı Rabbim sağ salim doğum nasip etsin. Sen kaç yaşındasın ve nerede tedavi gördün?

hayırlı olsun inşallah tamamına ersin sağlıkla kucagına alırsın

benimde ilk çocuk 3. denememde tuttu inşallah ikinciside senin gibi ilk denemede tutar hayırlısıyla

İnsallah canim rabbim gonlundekini nasip etsin

canim ben fransadayim burda yapildi tedavim...2009 da oglum dogdu ikinci tup bebek için basvurmadik daha...ben 31 yasima girdim bugun :)) sen kac yasindasin??

Merhabalar ben ikinci deneyimim ilkini kucağıma almayı Rabbim nasip etmedi 34 haftayken Rabbim yanına aldı şimdi tekrar hamileyim ins kucağıma almayı nasip eder Rabbim

Merhabalar ben ikinci deneyimim ilkini kucağıma almayı Rabbim nasip etmedi 34 haftayken Rabbim yanına aldı şimdi tekrar hamileyim ins kucağıma almayı nasip eder Rabbim

insallah bu sefer saglikla kucagina alabilirsin canim...ikinci bebegine kendiligindenmi hamile kaldin? tup bebeklemi?

bende 2012 eylül ayında anne oldum hemen ıkıncıyı düşünüyorum maddı durumumu toparlar toparlamaz hemen baslıycam tedaviye.kızımda memorıalde ılk denemede oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…