- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi mgydkbegum
-
niye bir şey yapsın ki sonuçta onun katkılarıyla yaptınız bebeği
yani bu beklentiler gereksiz değil mi?
ne sürprizi yapacak ki
bebek tüp bebek ile oldu ama hiçbir şey beklemek aklıma bile gelmedi
adam bana en güzel hediyeyi vermiş bebek oluyor daha ne olsun
beebk doğdu o zaman da bir hediye vs gelmedi
hatta ben hamile iken anneler günü oldu gittim kendime bir tunik aldım
oğlum aldı bana dedim giydim hamile iken
daha yolun başındasınız
beklentiye girmeyin
üzülmeyin, kırılmayın
Esim ogrenince sımsıkı sarıldı bana canım zaten yapılmaz bence he bebek doğar anneye küçük bi hediye alınır bu zamanların tadını çıkar bence boşver adam sana en güzel hediye yi vermiş işte bak seni anne yapıyor dünyanın en pahalı pırlantasını veya en güzel gülünü alsa bile bebek yanında bi hiç olur işin maneviyatına bak canım..Selm kızlar ilk bebek haberiniz de esiniz nasıl tepki verdi süpriz yaptı mı size haberi duyunca ?
hediyenin dgeri gittikçe duusyir farkindamisinVALLA BEN HAMİLE haberinde değilde ilk bebeğime doğumda bilezik hediye aldı eşim 2. Çocukta tek taş 3. De büyük ve USTUNE BÜYÜK HARFLERLE SULTANIM YAZISIYLA ÇİÇEK
niye bir şey yapsın ki sonuçta onun katkılarıyla yaptınız bebeği
yani bu beklentiler gereksiz değil mi?
Bişey mi yapması gerekir? Sarılın kutlayın.
Siz ona sürpriz yapıcak mısınız spermin çok verimli çıktı diye
VALLA BEN HAMİLE haberinde değilde ilk bebeğime doğumda bilezik hediye aldı eşim 2. Çocukta tek taş 3. De büyük ve USTUNE BÜYÜK HARFLERLE SULTANIM YAZISIYLA ÇİÇEK
Bana çiçek yaptırıp gelmişti ve sevinçten ağlamıştı okadar mutlu olmuştum ki
hediyenin dgeri gittikçe duusyir farkindamisin
dorduncuye çitayi bayaa sagi çekmis enistemiz :))))[/QUOTEEVET BİRAZ ÖYLE OLDU AMA 4. CÜYE KENDİM SİPARİŞ VERDİM BU SEFER İŞİMİ SAĞLAMA ALDIM Bİ KOLYEM EKSİK YARIM LİK OLANLARDAN İSTİYOM BAKALIM VALLA KAYINVALDEMDE SOZ VERDİ EĞER BU SEFERDE DOGURURSAM KÜNYE ALCAKMİS
buyuk harfle yazmak, bagirmak anlamina geldigi icin yasak.VALLA BEN Bİ DOĞUM GÜNÜ EVLİLİK YILDONUMU DOĞUMLAR DA BİRDE SEVGİLİLER GÜNÜNDE BEKLENTİM VAR DİĞER GÜNLER NORMAL GÜN YANİ AMA BEN Bİ GÜL İLE FAZLASIYLA MUTLU OLAN INSANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?