İlk Bebeğinizin haberinde esiniz ne süpriz yaptı ?

Vallahi tebrik ederim. Insan karsisindakinden önce kendi kendini mutlu edebilmeli. Beklemekten ölmek için dünyaya geldiğini düşündüğüm kadınlar var. Yazik ediyorlar kendilerine de, karsisindakilere de

Gerçekten bir derdiniz varsa buraya yazın lütfen ya nedir bu şimdi bu geyik muhabbetine giriyor dert değil.. Burada bazısı yaptı der bazısı yapmadı der faydası ne size. Ne yani yaptı diyenler fazla olursa gidip kocanızdan bana niye sürpriz yapmadın diye hesap ı soracaksınız. Bebeğinizin olacak olması bir hediye ve doğumda yapar sürprizini şimdi ne yapacak bu beklenti neden?

VALLA BEN HAMİLE haberinde değilde ilk bebeğime doğumda bilezik hediye aldı eşim 2. Çocukta tek taş 3. De büyük ve USTUNE BÜYÜK HARFLERLE SULTANIM YAZISIYLA ÇİÇEK

Selm kızlar ilk bebek haberiniz de esiniz nasıl tepki verdi süpriz yaptı mı size haberi duyunca ?
Esim ogrenince sımsıkı sarıldı bana canım zaten yapılmaz bence he bebek doğar anneye küçük bi hediye alınır bu zamanların tadını çıkar bence boşver adam sana en güzel hediye yi vermiş işte bak seni anne yapıyor dünyanın en pahalı pırlantasını veya en güzel gülünü alsa bile bebek yanında bi hiç olur işin maneviyatına bak canım..

Zaten anneler için dünyadaki en güzel parfüm kokusu EVLAT KOKUSU EN GÜZEL HEDİYE DE EVLATTIR

Bazen adamlara da hak veriyorum
bu kadar beklenti de fazla
yine bir prenseslik sendromu
herkes hamile kalıyor ilginç olan ne
önemli olan iyi anne baba olmak

esim gelince kavga çikarrticam niye uç çocukdada haber verdiigilde hediye almadin diye
adam çocugu ben yaptim ne hediyesi derse cevabini sendne alicam konu shaibesi :))))))

Tohumu rahminde ureten sensin , tohumu faliyete gecerinde eşin.. Al size bir supris.. Daha ne istiyorsun..

Sürpriz kelimesi de tvdaki saçma programlar ve sosyal medya Türkçesi yüzünden anlam değiştirmeye başladı, sürpriz beklenmeyen, umulmayan, şaşırtan durum ve sonucunda oluşan his. Sizdeki hediye beklentisi, eşiniz size ne yaptı ya da aldı diye sormak daha doğru sanırım, hatalıysam Türkçe öğretmenleri düzeltsin :) 'Sürpriz yapma' ilişkilerde neredeyse haftalık mecburiyet haline gelince sürpriz olmaktan çıkıyor.

VALLA BEN Bİ DOĞUM GÜNÜ EVLİLİK YILDONUMU DOĞUMLAR DA BİRDE SEVGİLİLER GÜNÜNDE BEKLENTİM VAR DİĞER GÜNLER NORMAL GÜN YANİ AMA BEN Bİ GÜL İLE FAZLASIYLA MUTLU OLAN INSANIM

VALLA BEN Bİ DOĞUM GÜNÜ EVLİLİK YILDONUMU DOĞUMLAR DA BİRDE SEVGİLİLER GÜNÜNDE BEKLENTİM VAR DİĞER GÜNLER NORMAL GÜN YANİ AMA BEN Bİ GÜL İLE FAZLASIYLA MUTLU OLAN INSANIM
buyuk harfle yazmak, bagirmak anlamina geldigi icin yasak.

Yakinda nefes aldiginiz icinde hediye süpriz bekliceksiniz!

Normal şekilde hamile kaldiysan neyin süprizi kardeşim?
Saglikli iki insan icin sevişip cocuk yapmak cok büyük bir başari olsa gerek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…