• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk bebek alış verişinde neler alınmalı,yardım lütfen!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ARZUAF27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kapatın konuytu kızlar zaten bı yetkılı gorse kapıcak tasıcak konuyu............uzmeyyın bırbırınız arkadaş anlamış zaten yok ortalıkta emınım uygun yere tasınır

doğru yaaa el muallim biz niye birbirimizi yiyoz ki konuyu açan arkadasım zaten piyasada yok

haklısın canım yaaaa.. konuyu açan arkadaş ortalıkta yok..

vallahi kızlar konunun buraya kadar geleceğini tahmin etmiştim ve sesimi hiç çıkarmadım konuyu açan ortada yok ama siz nerdeyse birbirinize düşecekmişsinizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok canım bence kimse birbirine düşmedi. Herkez fikrini söylüyor sadece. Fikirler farklı olabilir yoksa hepimiz aynı olurduk zaten.

yok canım kimse birbirne düşmedikaydirigubbakcemile..sanırım konuyu açan arkadaşımız uğrayacaktır..

özür dilerim arkadaşlar inanın farkında değilim.allah benim yaşadıklarımı size yaşatmasın.ne tedavileri yarıda bıraktım.çocuğumu kaybettim.allahıma çok şükür şimdi yaşadığım herşeyi sizede tattırsın.

özür dilerim arkadaşlar inanın farkında değilim.allah benim yaşadıklarımı size yaşatmasın.ne tedavileri yarıda bıraktım.çocuğumu kaybettim.allahıma çok şükür şimdi yaşadığım herşeyi sizede tattırsın.

cnm benim ya.allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.ama hala gülüyorum.bir laf attın ortaya herkes nerdeyse birbirine düşüyodu ama şükür tatlıya bağlandı.ama sende anlarsın halimizi bak sende ne yollardan geçmişsin.inşallah bizede böyle mutluluklar nasip eder Allah....a.s.

Back
X