ilk bebek beşiğini kız tarafımı alır erkek tarafımı?

sonunda besigi ben alacam heralde ne zaman sayfaya girsem bu konu hep yukarlarda :) o alsin bu alsin karar verdim ben alacam

sonunda besigi ben alacam heralde ne zaman sayfaya girsem bu konu hep yukarlarda :) o alsin bu alsin karar verdim ben alacam

evet bence sen al hem kendi zevkine göre olur başkası alınca aman kırılmasınlar diye bazı şeyleri görmezden gelebiliyorsun...içine sinesin önemli olan bu bence mcks

evet bence sen al hem kendi zevkine göre olur başkası alınca aman kırılmasınlar diye bazı şeyleri görmezden gelebiliyorsun...içine sinesin önemli olan bu bence mcks

yanlis anlasildim heralde konu sahibi ben degilim:)ben espiri olsun die ole yazdim... simdiye kadar bole biseyi hic duymadimda...besigi kim alir? keendin alirsin...kim alcak ?

Konuya yazmazsam catlarım

Benım kayınvalıdem daha ben nısanlıyken anneme dedı,
'ılk torunun butun (dıkkat edın sadece besık degıl) esyalarını anaanne alır' dıye.
Evlendım, ılk bır yıl her fırsatta aynı soz.
Gına gelmıstı artık.
Neyse, su sıralar bebek ıstemıyoruz dıye bılıyorda, kapadı cenesını.
Bakalım, hamıle kalınca ne yapacak?
Ama sırf ona ınat, anneme hıc bır sey aldırmayacagım bende.

size katılıyorum okadar güzel yazmışsınızki.evlndim ailem alınması gereken herşeyi aldılar allah onlardan razı olsun ama eşim bazen öyle bir konuşuyorki sanki herşyi o almış gibi yeni evliyim daha ortada fol yok yumurta yok eşim tutturdu bbek olunca beşiğini annenler alsın diye daha şimdiden bunun hesabını yapıyr ne kadar ayıp utanıyorum böle şeyler söleyince bnce kimin durumu nye el veriyosa taraflar onu almalı ben bi beşik alamayacaksam ne diye doğurayım çocuk ama işte kız tarafı almayıncada sorun oluyo üç kuruşun lafını ediyolar

vallaha ben kendım aldım kendım begendım daha dogrusu esımle gezerken begendık aldık annem sadece kızıma kıyafetler aldı kundak yaptı patıgıydı yelegıydı gıbı cınsten syelerını yaptı yatak yorganı falan yaptı mecburı degılkı eskıdendı o kızın annesı yok bebege sunu yapcak oglanınkı sunu sacma bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…