İlk bebek heyecanı yaşıyan hamiş anneler burda mı?

Inşaallah geçer canım Allahın izniyle.o günluk petler peçeteler hep mantar yapıyo berbat birsey iç çamaşirimi surekli yıkayıp degiştiriyorum ütüleyip.pet kullanmyrum.
İnşAllah canım bende öyle yapıcam artık muhtemelen o pedlerden kalma birşey bende çünkü hamiş kalmadan bir ay önce markasını değiştirdim bu daha pamuklu gibi olan çiçekli bir marka var ya onu kullandım rahatlamıştım ama şimdi yine artttı niye bilmiyorum

İnşAllah canım bende öyle yapıcam artık muhtemelen o pedlerden kalma birşey bende çünkü hamiş kalmadan bir ay önce markasını değiştirdim bu daha pamuklu gibi olan çiçekli bir marka var ya onu kullandım rahatlamıştım ama şimdi yine artttı niye bilmiyorum
Ne kadar kaliteli olursa olsun kullanma tatlım nekadar işe yaradgnı göreceksn.kız yika yıka bas ütüyü giy degiştir sürekli işin ne

merhaba arkadaşlar benim de ilk bebişim sat'a göre 6 haftalık 26 sında doktora gidicez bakalım tam ne kadarlık ve inşallah kalp atışını da duyabilirim

AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZ SAĞLIKLA VE KOLAYLIKLA BEBEKLERİMİZE KAVUŞALIM İNŞALLAH.

Herkese merhaba bende Yen'i anne adayıyım. 5 haftalıkken karından usg ile kese görünmedi o zaman değerim 853 tü. Haftaya gel dedi. Pazar günü gidcem inşallah Allah nasip ederse o zaman 6+2 olcam kese görünür mü kalp atışı duyulur mu sizce. Çok heyecanlıyım.

Kızlarrrrr merhaba Benim ilk bebeğim ve şuan 7 hafta 5 gündeyiz. Bu Cuma günü kalp atımı için kontrolüm var. Ama çok değişik hissediyorum. Korkuyorum biraz acaba bi terslik olurmu diye. Kabus görmeye başladım hatta. Benim gibi olan anne adayları varmı acaba

Hayirli ugurlu olsun cnm benim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin hucrede olsa o artik seni duyuyo be anliyo bebeginle konus annesi ona guzel sozler soyle onu ne ladar cok sevdigini soyld bekledigini soyle rabbim yanimizda insallah dua et korkma birseycik olmaz i sallah

Merhaba benim de ilk hamileliğim olacak inşallah 7+5 teyim yarın kalp atışını duymaya gidicez inşallah hem korkuyorum hem heyecanlıyım:)

Back
X