İlk bebek heyecanını yaşayanlar ?

beşinci haftanın içindeyiz...günlüğümüzü aldık, iki tanede fotoğrafımız oldu sımdıden...herşey çok yeni ama sabırsızız...ayrıca sürekli olarak akşamları kasık ağrım oluyor endişeleniyorum lakin dr önemli olmadığını, normal olduğunu söyledi...onun haricinde 2 hafta sonra kalbini duyacağız...şimdilik böyle...Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin....

beşinci haftanın içindeyiz...günlüğümüzü aldık, iki tanede fotoğrafımız oldu sımdıden...herşey çok yeni ama sabırsızız...ayrıca sürekli olarak akşamları kasık ağrım oluyor endişeleniyorum lakin dr önemli olmadığını, normal olduğunu söyledi...onun haricinde 2 hafta sonra kalbini duyacağız...şimdilik böyle...Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin....

Canım hayırlısı olsun cok güzel bir süreç uzun ve sabırsız bizler icin ben dogum yaptım ilk bebeğim darısı senin basına her anın keyfini çıkar hamilelikte cok güzel kucağına alıp yaşamakta

hayırlı olsun canım.
benim de ilk hamileliğim, hala inanamıyorum.
canım günlüğü nerden aldın? nasıl resmini paylaşır mısın?
ben de istiyorum da

Back
X