Bilge çok güzel isim. Anlamı da güzel.
Alışveriş konusunda çok haklısınız. Herşey pahalı. İndirim takip etmeye çalışın.
Bütçenizi bilemediğim için önerebileceğim markalar var ama fiyatları çok gelebilir.
Emzirmeyi düşünüyorsanız. (büyük ihtimalle düşünüyorsunuzdur ama yine de bazı durumlarda emzirmeyi düşünmüyorlar. Saygı duyuyorum tabiki herkesin kendi kararı )
1Emzirme sütyeni( bedeninize göre büyük alın göğüsleriniz büyüyecek , dantelli almayın göğüs ucunuz hassas olacak ya da yaralarınız olabilir. Yumuşak olsun )
2Emzirme yastığı
3 Göğüs süt pompası
4 Göğüs Kalkanı ( yaraların oluşmasını engellemek için )
5 göğüs pedi ( kesinlikle öneririm ablam çok rahat etti )
6 göğüs ucu kremi ( yaralar için )
7 süt saklama torbası ( kutu yerine torba alın. Dolapta daha az yer kaplıyor )
8 emzirme örtüsü
9 sağdığınız süt için biberon ( ağız kısmı anne göğsüne benzeyen modellerden alın öyle modeller var ürün araştırırken görürsünüz ) biberonu en yavaş akışlı olandan alın. 1. derece
10 sterilizasyon makinası ( pek kullAnışlı olmuyor. ) eğer almazsanız tencerede de suyun içinde biberonu emziği kaynatabilirsiniz.
Ve sırf bu emzirme

bile ne kadar masraflı oluyor.göğüs pompasını Göğüslerinizin rahatı sağlığı için pahalı bir Marka tercih etmenizi öneririm. Tabi imkanınız varsa.
Benim çocuğum yok ablama alışverişte yardım etmiştim. Zaten birçok bebek ürününü ben ve annem almıştık. İsterseniz tam liste yazarım size. Bu sadece işin emzirme kısmı.