- 11 Ekim 2016
- 45
- 99
- 88
- Konu Sahibi melekarasim3006
-
Allah razı olsun arkadaşlar her dakika aklıma başka bisey geliyor ve bunları düşünerek bocalıyorum.ne uyku ne yemek hiç bisey kalmadi bende. Ona dokunmak bile nasip olmadı.yasadiklarimi halen kabul edemiyorum. Sebebini arıyorum neden benm bebegmm vefat etti diye. Çok ama çok zor bi imtihan.Allahim kimseyi böyle sinamasin
Allahtan başka gidecek yerimiz Yok. Her şeyin sahibi O. Benim e çok boğulduğum dayanamadığım zamanlar oluyor. Hep diyorum ki rabbim biliyorsun. Halimi görüyorsun. İnşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize duayı bırakmayın. Amin aminÇok tskr ederim inanın rahatladim.bebegimi kaybedeli 3 ay oldu o andan beri kalbmde büyük bi acı vesvese var.ben Allah a Nasuh tovbesiyle tövbe ediyorum. Tövbe ederken bile kalbimde inanılmaz bi vesvese var.bosuna tövbe etme kabul olmaz diyor içimden bir ses. Her yanımı vesvese sarmış.ama geçecek.bu günler.
Sakın kulak asma o vesveselere. Şunu sakın unutma Allah vaadinden dönmez. Bana tevbe edenin tevbesini kabul ederim, o kişiyi bağışlarım diyor. Bunun üzerine başka şeye hiç ihtimal verilir mi? Günaha giriyorsun tevbem kabul olmaz diye düşünerek..Çok tskr ederim inanın rahatladim.bebegimi kaybedeli 3 ay oldu o andan beri kalbmde büyük bi acı vesvese var.ben Allah a Nasuh tovbesiyle tövbe ediyorum. Tövbe ederken bile kalbimde inanılmaz bi vesvese var.bosuna tövbe etme kabul olmaz diyor içimden bir ses. Her yanımı vesvese sarmış.ama geçecek.bu günler.
Canım benim, ben de bebeğimi kaybettim. 40 haftalıktı, doğum için gittiğimizde öğrendik. Karnımda kalbi durmuş yavrumun, halbuki 2 gün önceki kontrollerinde hiç bir şey yoktu. İnsan böyle bi durumda bi neden bi sebep arıyo. Önce doktor ihmali mi doktor yetersliği mi diye düşündüm ben. Doktor hatası değildi, biliyorum. Sonra Ben de senin gibi kendimi suçladım, benim yüzümden mi oldu, birinin ahını mı aldım diye. Bu bi süreç. Bu düşüncelerin mantıksız olduğunu anlıyosun zamanla. Allah niye seni cezalandırsın. Rabbim merhametlidir şefkatlidir. Onun kullarına olan merhameti dünyadaki bütün annelerin çocuklarına olan merhametinden fazlaymış biliyo musun? Nasıl bi anne evladına kıyamazsa allah da sabreden dua eden kuluna kıyamaz. Sakın neden ben niye ben diye düşünme. İsyan etme. Rabbimin bi bildiği vardır, böylesi daha hayırlıymış de. Sakın kendini suçlama, allah niye senin cezanı doğmamış bebeğinden çıkarsın di mi? Geçecek bu düşünceler zamanla, sabırlı ol, bol bol inşirah suresi oku. Melek oldu bizim bebeklerimiz, öyle düşün. Onlar cennette bizi bekliyolar. İstersen bi psikologtan yardım al. Kendini hazır hissettiğinde rabbim kardeşini gönderecek, inşaallah. Allahım kimseyi evladıyla imtihan stmesin. Biz melek annelerine de sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi hayırlı evlatlar versin inşaallah, en kısa zamanda. Bak bir sürü melek annesi var burda, biz birbirimize destek oluyoruz. Burdaki arkAdaşlarla da görüş, mesajlaş. İnsan derdinden anlayan kişilerle konuşunca rahatlıyo. Canın sıkıldığında özel mesaj da atabilirsin bana. Allaha emanet ol canım benim.Çok tskr ederim inanın rahatladim.bebegimi kaybedeli 3 ay oldu o andan beri kalbmde büyük bi acı vesvese var.ben Allah a Nasuh tovbesiyle tövbe ediyorum. Tövbe ederken bile kalbimde inanılmaz bi vesvese var.bosuna tövbe etme kabul olmaz diyor içimden bir ses. Her yanımı vesvese sarmış.ama geçecek.bu günler.
İnsanlar çok acımasız düşüncesiz olabiliyo bazen, çok dert etme başkalarının ne dediğini. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur de; ben de çok bunalıyorum senin gibi. İnsan kimseyi görmek istemiyo, hep aynı şeyi anlattırmak istiyolar. Ne oldu ne zaman oldu nasıl oldu bilmem ne sorup duruyolar. Belediyenin ücretsiz kursları filan oluyo, ben şimdi spor kursuna başlıycam mesela. Öyle bi kurs bulursan git, bi değişiklik olur. Aynı kişileri görmekten de kurtulursun.Zaten ben o lafdan biktim daha bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu.gorenler ee yeni bebek varmı diye soruyorlar. Yaramdan değildesoranlardan usandim. Evden çıkmıyrum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?