ilk bebiş ve ikinci bebiş arasındaki yaş???

• 1 yaş

OY: 0 0,0%
  • 1-2 yaş arası

OY: 0 0,0%
  • 2yaş

OY: 3 33,3%
  • 2-3 yaş arası

OY: 4 44,4%
  • 3-4yaş arası

OY: 2 22,2%
  • daha fazla...

OY: 1 11,1%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
ilk bebiş ve ikinci bebiş arasındaki yaş kaç olmalı sizce?? kızım var 10aylık bence 3 yaş olmalı ara diyorum hep ama eşim peş peşe olsun yavrularımız istiyor fikir almak istedim tecrübeli annelerimizden??? 2.miz ne zaman olsa iyi olur?

merhaba. ben tecrubeli değilim şu an anne de değilim sadece anne adayıyım:) hamile bir bayan olarak söylemek istedim fikrimi bu tamamen senin ve bebeğinler ilgili eğer seni üzmüyorsa rahatım dyorsan neden olmasın ama benim hamilelik tecrübem iyi geçmediği yönünde oldu için ben hemen düşünmem en az 7 8 yıl olmalı ara...

Benimfe oglum 4 yasinda ikinciyi dusunuyoruz. 3 seferdir olmadi. Arayo sogutmamak en iyisiii.... 2 yasindayken keske calismalara badlamaliymisimmm...

benim hamileliğimde fena geçmedi.... bebeğimde o kadar uslu bir bebek ki anlatamam... eşimi yormayan bu oldu zaten... bebişimiz üzseydi bizi eminim ara olsun diyecekti... eşime göre şimdiden çalışmaya başlamalıyız... doktorumuz en az 2 yılda toplar vucüdun dedi bende beklemek istiyorum ama işte.... eşime göre 2. çiçeğimizde olmalı sonra bir müddet beklemeliyiz....

Benimfe oglum 4 yasinda ikinciyi dusunuyoruz. 3 seferdir olmadi. Arayo sogutmamak en iyisiii.... 2 yasindayken keske calismalara badlamaliymisimmm...

inşallah hakkınızda en hayırlısı olur....

bence de ideali 3 yas. 2 yasındayken korunmayı bırakmak lazım. benim kızım temmuzda 4 u bitircek. 11 aydır korunmadıgım halde hamile kalamadım. keske daha once bıraksaydım dedim yanii.

ankettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…