kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
canım Allah sabır versin...yaşadıkların gerçekten zor...İnşaallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebişin olur...bizlerde daha neler yaşayacağız belli değil...Rabbim hepimize hayırlısını versin...merhaba anneler sizleri üzmek istemiyorum ama sizlerlede paylasmak istiyorum acimi bende bebegimi aralikta alicaktim kucagima ama nasip olmadi 23.haftada mecburen alindi.bebegimin kalbinin yarisi ve kan pompalayacak damar hic gelismemisdi, yasama sansida yoktu doktor mecburen hamileligi sonlandirmamiz gerekiyor dedi.dünya basima yikildi o an rüyadayim zannettim allahim uyandir beni bu rüyadan dedim ama rüya degildi.kendimi o kadar caresiz hissettim ki 13 agustos günü hastaneye yattim kan tahlilleri sakinlestiriciler sanci igneleri kalp agrilarim sizilarim kizimin tekmelerini hala hissediyorum allaha yalvariyorum ne olur canimi da al kurtulayim die o kadar caresiz anlardi ki hic bitmiycek sandim tam bir gün boyunca sanci cektim 14 agustos günü saat 16.32 de dogum yaptim onca aciya sanciya ragmen kollarim bombostu kücük melegim yoktu artik kizim silam benim tam da adina yarasir bi bebek oldu annesi hep özlüycek onu hep hasretini cekicek allahim baska annelere yasatmasin bu duyguyu inanin cok zor 2 haftadir nasil yasiyorum bilemiyorum o kadar özlüyorum ki onu icimde hissetmeyi hareketlerini hep bir kiz evladim olamsini istemistim annemi kücük yasta kaybettigim icin annemle yasayamadiklarimi özlemimi kizimla doldurmak istedim.bütün hayallerim yari da kaldi aldigimiz kiyafetler kücücük coraplari tulumlari bombos kizim icin tuttugum günlügüm hepsi yarim yine de sükrediyorum allahim sana isyan edemem hersey de bir hayir vardir diyorum bunlari yasamam gerekiyomus diyorum sabrediyorum allahim hic bir anneyi evlat acisi ile sinamasin bunun icin dua ediyorum hergün hepiniz saglikla kalin insallah hayirlisiyla bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza dualarim sizimle anneler
canım Allah sabır versin...yaşadıkların gerçekten zor...İnşaallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebişin olur...bizlerde daha neler yaşayacağız belli değil...Rabbim hepimize hayırlısını versin...
merhaba anneler sizleri üzmek istemiyorum ama sizlerlede paylasmak istiyorum acimi bende bebegimi aralikta alicaktim kucagima ama nasip olmadi 23.haftada mecburen alindi.bebegimin kalbinin yarisi ve kan pompalayacak damar hic gelismemisdi, yasama sansida yoktu doktor mecburen hamileligi sonlandirmamiz gerekiyor dedi.dünya basima yikildi o an rüyadayim zannettim allahim uyandir beni bu rüyadan dedim ama rüya degildi.kendimi o kadar caresiz hissettim ki 13 agustos günü hastaneye yattim kan tahlilleri sakinlestiriciler sanci igneleri kalp agrilarim sizilarim kizimin tekmelerini hala hissediyorum allaha yalvariyorum ne olur canimi da al kurtulayim die o kadar caresiz anlardi ki hic bitmiycek sandim tam bir gün boyunca sanci cektim 14 agustos günü saat 16.32 de dogum yaptim onca aciya sanciya ragmen kollarim bombostu kücük melegim yoktu artik kizim silam benim tam da adina yarasir bi bebek oldu annesi hep özlüycek onu hep hasretini cekicek allahim baska annelere yasatmasin bu duyguyu inanin cok zor 2 haftadir nasil yasiyorum bilemiyorum o kadar özlüyorum ki onu icimde hissetmeyi hareketlerini hep bir kiz evladim olamsini istemistim annemi kücük yasta kaybettigim icin annemle yasayamadiklarimi özlemimi kizimla doldurmak istedim.bütün hayallerim yari da kaldi aldigimiz kiyafetler kücücük coraplari tulumlari bombos kizim icin tuttugum günlügüm hepsi yarim yine de sükrediyorum allahim sana isyan edemem hersey de bir hayir vardir diyorum bunlari yasamam gerekiyomus diyorum sabrediyorum allahim hic bir anneyi evlat acisi ile sinamasin bunun icin dua ediyorum hergün hepiniz saglikla kalin insallah hayirlisiyla bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza dualarim sizimle anneler
hamilelik takvimini nasil kaldirabilirim yardimci olurmusunuz
Gerçekten de acın çok büyük. Seni kısmen anlayabiliyorum. Benim de bundan önceki hamileliğim 14 haftalıkken çeşitli problemleri nedeniyle canlı doğma şansı olmadığı için sonlandırılmıştı. Sancı verildi, daha çok ufacıktı yoğun sancılarım olmadı. 2. hamileliğimdi 1.s, 9 haftalık kalp atışı alınamamıştı. Ama ben Allah'a dua ederken sağlıklı ve hayırlı bir çocuğum olsun diye dua ettim. Demekki hayırlısı değildi dedim hep. Bir de erken fark edilmiş olması da kendimi avutmamı sağladı. İkimiz de yavrularımızı 9 ay taşıyıp sonra doğunca, yanımızdan ayrılmalarına şahit olabilirdik. Benim genetik araştırmam yapıldı bişey çıkmadı çok şükür. Belki de senin de böyle bir araştırma yapıtman gerekebilir. İnancını hiçbir zaman yitirme, elbetteki bu çok büyük bir acı. Ama doğru zamnda Allah sağlıklı bir evlat nasip ettiğinde bu acıların hafiflicek
canım sağ üst köşeden kullanıcı kontrol paneline gir,ordan profili düzenle kısmında bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi silersen kalkar diye düşünüyorum...bi dene istersen...
Gerçekten de acın çok büyük. Seni kısmen anlayabiliyorum. Benim de bundan önceki hamileliğim 14 haftalıkken çeşitli problemleri nedeniyle canlı doğma şansı olmadığı için sonlandırılmıştı. Sancı verildi, daha çok ufacıktı yoğun sancılarım olmadı. 2. hamileliğimdi 1.s, 9 haftalık kalp atışı alınamamıştı. Ama ben Allah'a dua ederken sağlıklı ve hayırlı bir çocuğum olsun diye dua ettim. Demekki hayırlısı değildi dedim hep. Bir de erken fark edilmiş olması da kendimi avutmamı sağladı. İkimiz de yavrularımızı 9 ay taşıyıp sonra doğunca, yanımızdan ayrılmalarına şahit olabilirdik. Benim genetik araştırmam yapıldı bişey çıkmadı çok şükür. Belki de senin de böyle bir araştırma yapıtman gerekebilir. İnancını hiçbir zaman yitirme, elbetteki bu çok büyük bir acı. Ama doğru zamnda Allah sağlıklı bir evlat nasip ettiğinde bu acıların hafiflicek
Sen iki bebegini kaybetmissin canim benim güclü bir annesin buna inaniyorum kafam o kadar karmakarisikki bazen okudugum bir seyi 2-3 defa da okuyorum simdi yine hamilesin yeni gördüm hamilelik takvimini ilk mesajimda fark etmedim kusura bakma Allahim insallah saglikli bir sekilde hayirlisiyla alirsin kucagina peki bir sorum olucak ne kadar bir süre sonra tekrar hamile kaldin doktor 5-6 hafta sonra tekrar hamile kalabilirsin istersen dedi ama ben bir 6 ay kadar ara vermeyi düsünüyorum vücudun tekrar kendine gelmesi lazim korkuyorum arkasindan hemen birde düsük yasarim diye..
Sanada büyük gecmis olsun canim evet bende öyle düsünüyorum 9 ay tasiyipda kucagimda can verseydi daha kötü olurdu hersey de vardir bir hayir bunlari yasamamiz gerekiyormus.Dogumdan önce su aldilar karnimdan en büyük korkum buydu cünkü annemde de kalp rahatsizligi vardi biz belki genetik olabilir demistik ama Allaha sukur benimde genetik degil.
Doktorun verdiyese hamile olduğunu bilerek vermiştir. AMa için rahat etmiyorsa doktorunu ara bir sor, belki başka bir ilaç da önerebilir. Artık ilaçları kullanmamak daha çok zarar verebiliyo. Belki senin daha önceki kaybından dolayı böyle güçlü bir ilaç vermiştir. Ben de iğne yapıyorum her gün, prospektüsunda gebeler kullanmasın diyo fakat doktorum kullanıcaksın dedi.
kendi doktorumuda aradım sordum.başka doktorada gittim sorun olmuyor dedi her ikiside kullan dedi.bende kullanmaya başladım.sen ne iğnesi oluyorsun canım her gün.bu arada bana cevap yazdığında beğenirmisin benim yazdığımı o zaman bu sayfaya dönüp bakmam daha kolay oluyor yoksa yazılan cevapları kaçırabiliyorum.
bende gecen sene bugun 20 haftalık bebeğimi kaybettim.. kalbi durmuş. suni sancıyla doğum yaptım.. cok acıydı.. Rabbim kimseye yasatmasın seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?