Arkadaşlar doktorum çatlaklar için "bella b" adında bi kremi önerdi...en azından organik dedi...kararsızım ama herhalde alacam..sizlerede haber veriim dedim.bu arada ben de tatile gidecektim ama havuza girenler genelde mantarla geri dönüyo dedi...sanırım bu senede tatil yattı..iyi geceler...
Kizlar merhabaaa bende tatile cikiyorum sali gunu ins hic birdorun olmadan sag saglim gider gelirim cunku cooook uzun bi araba yolculugu yapmam lazim endiseliyim biraz ama allahata emenet ettim kendimi ve bebegimi o istedikten sonra hic bisey olmaz umatim :) sali gunu kontrolum var sabah tan ins hersey yolunda gider nednse icinde tuhaf biseyler var allah korusun kotu biseyler duyacak gibiyim yaaaa
hamişler, göbişlerimiz artık belli olmaya başladı sanırım hepimizde :)
hatta hamile kıyafetler bile almışızdır çoğumuz diye düşünüyorum
peki, kilonuzda nasıl bir değişiklik oldu?
şu ana kadar kaç kilo aldık?
Ben henüz almadım ama zayıf hamile kalmamıştım. 65 ile başlamıştım 64 teyim şimdi. Ama bulantılarım kesildi iştahım iyice açılır artık. Alıcağım kilolar umrrumda değil, sadece sağlığı etkilerse dikkat edtmeyi düşünyorum. 10, 20, 30 Allah ne verirse alırız :)
hamişler, göbişlerimiz artık belli olmaya başladı sanırım hepimizde :)
hatta hamile kıyafetler bile almışızdır çoğumuz diye düşünüyorum
peki, kilonuzda nasıl bir değişiklik oldu?
şu ana kadar kaç kilo aldık?
ben 18. haftamdayım ve 53 den 57 ye çıktı kilom. görüntü aynı karnım çıktı birtek. bebeişim tombik olcak galiba:)). ama ben hiiiiç aşermedim, aksine iştah artışı hat safhadaydı hep. kişiden kişiye değişiyo takmayın kiloyu kafanıza. kimi 3 ay hiç bişey yiyemiyo, 8 kilo veren duydum. dr normal diyosa inanın, kalbinizi ferah tutun. evhamlı olmasın çocuklarınız mutlu bebek olsun:))
ben 18. haftamdayım ve 53 den 57 ye çıktı kilom. görüntü aynı karnım çıktı birtek. bebeişim tombik olcak galiba:)). ama ben hiiiiç aşermedim, aksine iştah artışı hat safhadaydı hep. kişiden kişiye değişiyo takmayın kiloyu kafanıza. kimi 3 ay hiç bişey yiyemiyo, 8 kilo veren duydum. dr normal diyosa inanın, kalbinizi ferah tutun. evhamlı olmasın çocuklarınız mutlu bebek olsun:))
Tahmini dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor
Allah saglikli bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?