Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

Arkadaşlar doktorum çatlaklar için "bella b" adında bi kremi önerdi...en azından organik dedi...kararsızım ama herhalde alacam..sizlerede haber veriim dedim.bu arada ben de tatile gidecektim ama havuza girenler genelde mantarla geri dönüyo dedi...sanırım bu senede tatil yattı..iyi geceler...

seminom, çok tşkrler krem ismini verdiğin için. ben daha önce hiç duymamıştım bunu, ben de bir göz atayım buna
haftaya dr randevum var, soracağım bakalım o nasıl bir şey tavsiye edecek çatlaklar için
ben hala yağ kullanmaya devam ediyorum, bebiş oğlan ise güreşçi oluverecek galiba :))))

bu arada 1 ay sonrasına biz de tatil planladık, hayırlısıyla kısmetse biraz dinleneceğiz eşimle beraber. havuz konusunda ben daima çok tedirginimdir, hamilelikte ise ayağımı bile sokmam, ama denize çok rahat girebiliriz. bence tatil yapmak istiyorsan denize sıfır bir yerde gayet güzel istirahat edebilirsin, 3. trimestr öncesinde güzelce dinlenmemiz yararlı olur bence

bence aklına hiiiiiiiiiç öyle şeyler getirme
tatilin tadını güzelce çıkarıp geri dönmeni bekliyoruz
iyi tatiller :)

hamişler, göbişlerimiz artık belli olmaya başladı sanırım hepimizde :)
hatta hamile kıyafetler bile almışızdır çoğumuz diye düşünüyorum
peki, kilonuzda nasıl bir değişiklik oldu?
şu ana kadar kaç kilo aldık?

Ben henüz almadım ama zayıf hamile kalmamıştım. 65 ile başlamıştım 64 teyim şimdi. Ama bulantılarım kesildi iştahım iyice açılır artık. Alıcağım kilolar umrrumda değil, sadece sağlığı etkilerse dikkat edtmeyi düşünyorum. 10, 20, 30 Allah ne verirse alırız :)

10-15 kilo tamam da, 20-30 bence fazla ve zararlı olur sağlık için
zaten sağlıklı şeyleri bile istediğimiz kadar yesek o kadar kilo alamayız :)

kızlar ben 18 haftadayım ve sadece 1kilo 600 gr alabildim.hiç iştahım yok.doktor çok ii dedi ama içim hiç rahat değil.sizde durumlar nasıl?

ben 2 kilo aldım ama gobegim cıktı artık pantolonlarımın beli dar gelmmeye başladı karnımın alt kısımlarında agrılarım var bu hafta hatta biraz daha farklılaştı bu agrı ama mide bulantılarım kesildi
bana bir arkadaşım lierac ın catlak kremini önerdi ama tabi olmama garantissi yok eger vucut kilo alıp vermeye alışıksa ve ailede catlak yoksa olmuyor ama cildi nemli tutmak da cok onemli ama bebe yağı onermiyorlar artık yurtdısında ne bebege ne bize

İlk 4 ayda 2 kilo verdim. Şuan 1 kilo aldım. 46 kiloyum. Umarım bebeğimin sağlığında sorun olmaz. Doktor şimdilikl bişey söylemedi, yalnızca vitaminlerini kesinlikle ihmal etmemen gerekiyor dedi...

ortalama olarak hepimiz aynı durumdayız demek
ben de şu ana kadar +1 kilodayım
gerçi doğum yapanlar asıl kiloyu 3.trimestrede alıyorsun takma kafana her şey yolunda diyorlar
cumartesi dra gittiğimde de soracağım ama sanırım bir problem yok
yalnız bu sıcaklarda meyve ve sebze dışında hiç bir şey yemek istemiyorum
resmen zorla et veya tavuk yiyorum, artık bu şekilde zorla yenen yemekten ne kadar fayda sağlanıyor bilemiyorum

ben 18. haftamdayım ve 53 den 57 ye çıktı kilom. görüntü aynı karnım çıktı birtek. bebeişim tombik olcak galiba:)). ama ben hiiiiç aşermedim, aksine iştah artışı hat safhadaydı hep. kişiden kişiye değişiyo takmayın kiloyu kafanıza. kimi 3 ay hiç bişey yiyemiyo, 8 kilo veren duydum. dr normal diyosa inanın, kalbinizi ferah tutun. evhamlı olmasın çocuklarınız mutlu bebek olsun:))

Tahmini dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor
Allah saglikli bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin

Tahmini dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor
Allah saglikli bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin

bende simdilik 1,5 kilo aldim.Allah in izniyle hersey yolunda gitsin bebisim saglikli olsunda kilo falan onemli degil
sadece su siralar idrar yollari iltihapiyla ugrasiyorum ilac kullandim ama yanma arada yine oluyor.
bilmiyorum ilgisi varmi suyu fazla ictigim zaman pek olmuyor sanki.Sizdede oluyormu kizlar ne yapmaliyiz?

kizlar ben 4 ve 5. ay a kadar ayda 1 kilo almanin normal ve saglikli oldugunu biliyorum hatta bu dönemde birkac kilo vermeninde cünkü vücut hamilelige alisiyor bazi arkadaslarimizda bulanti ve kusma oluyor bunlar cok normal moreliniz bozulmasin asil ciddi kilolar 5.aydan sonra gelicek bundan sonra dikkat etmemiz lazim bende 4 bucuk aylik hamileyim 48 kiloydum ve simdi 52-53 arasi gidip geliyorum hamilelik boyunca bence 10-15 kilo arasi normal fazlasinin olmamasi gerekir bol bol da yürüyüs yapmayi tavsiye ediyorum yarim saati gecmiyecek sekilde tabi ciddi bir risk yoksa hepinize sevgiyle ve bebislerinizle güzel günler diliyorum

çok gecmis olsun, iç çamaşırları çok sık değiştirilmeli ve utulenmeli,bol su içilmeli,karbonatli ılık suyla vajen bölgenizi yikayabilirsiniz,benim basıma gelmedi ama bunları duymuştum.Benimde troid sorunum var ve sürekli kontrol altındayım,Toxsoplazma negatif olduğu için onun icinde devamlı kan veriyorum ,birde gebelik alerjisi çıktı 7.haftada başladı hapsirma,burun akıntısı,kaşıntı..doktor okyanus suyu verdi sonra düzelmiştim ,şimdi 18.haftadayim yine başladı bu arada bende yogun kusmalarıma rağmen 1,5 kg almışım.

merhaba hamişler :)
hepiniz iyisinizdir umarım

ben cumartesi dr'uma gittim
gayet iyimiş bebişko, yalnız bende kansızlık çıktı, şimdi hap alıyorum, umarım fazla sorun çıkartmaz
diğer yandan galiba bir tek ben bebişin kız mı erkek mi olduğunu bilmiyorum aranızda
göstermedi bir türlü pipisini yaaaa, ki tahlillerden sonra tekrar ultrasona girdim, dr'um beni sağa sola döndürdü, hatta kaldırıp zıplattı ama bana mısın demedi bebiş, elini kolunu oynattı yine de kim olduğunu göstermedi işte, oysa ben yavaş yavaş alışveriş yapmayı planlıyordum, neyse bir ay sonra artık :)

bir de ben çatlaklara karşı dr'un önerebileceği kozmetik ürünleri sordum, çünkü sabah işe giderken yağ kullanamıyorum haliyle, giysiler yapış yapış oluyor gibime geliyor
dr'un bana tavsiye ettiği 3 ürün var - Mustella, Frei ve Lierac Phytolastil, hatta bunlar arasında bulabilirsen Frei almanı tavsiye ediyorum dedi

son olarak da sormak istediğim bir şey var. bebişlere alışveriş yapmaya veya oda, puset gibi şeyleri bakmaya başladınız mı? bu konu ile ilgili paylaşımlarımız birbirimize çok yardımcı olacaktır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…