Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

Rabbim nasip ederse aralıkta kavuşuyorum oğluşuma. bugün tam 19 haftalık olduk. hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başladım. ama o kadar sabırsızlanıyorum ki... tekmelesin beni, uykumdan uyandırsın anne ben burdayım diye tekmelesin istiyorum:)) insan çocuğum beni tekmelesin diye dua eder mi:) ne hallere düştüm.
çook yemek yiyorum, benim gibi iştahsız bi insanı bi canavara dönüştürdün oğlum :) sanki içimde kara delik var. doyduğumu anlamıyorum. hep açım hep açç:)

kimsenin evinde mutfağa girmeyen, hazır yemeği bile yemeyen ben!!! ilk defa gittiğim yerde bile ben bi mutfağa gidebilirmiyim acıktım diyorum. sonrada doyunca naptım ben yaaa diyorum:)) ama napim oğlum aç mı kalsaydı ooohhh ii yaptım diyerek konuyu kapatıyorum:))))

seni seviyorum oğlum, ikinci erkeğim benim, ikinci aşkım, babana çoook benze olur mu:)) aralıkta görüşmek üzere....

kızlar slmm 20. hAFTam bitti ama ben daha öle hareket hissetmiyorum ruh halim çok kötü hep ağlıyorum canım hemen herşeye sıkılıyorr...hamile olunca cok rahat sakın ve mutlu gebelik geçireceimi düşünürken tam tersi olduu...allahım bebeüim sana emanet ya rabbimmmm

Arkadaşlar gögüs ucu kremlerine 5 aylıkken başlanılması gerektiğini duydum.lansino diye bi kremi önermişti bi arkadaşım..buna başlayan var mı aranızda..ben "bella b" nin çatlak için kremini kullanıyorum .gögüs ucu kremi 8. aydan itibaren kullanılıyomuş...bi türlü karar veremedim.. yardııım...

Kızlar benim oğlum çok tembel çıktı ya hala oynamıyo :) ama arada hıçkırıklarını hissediyorum pıt pıt atıyo karnım :)) aslında tedirginde oluyorum bazen niye oynamadı diye. Alışverişe de başladık bizz, hastane çıkışı aldık, ayrıca iki takım daha 5 parça zıbın takımı aldık tulum aldık, serçe parmağım kadar minicik çoraplar aldık :)) 3 gün oldu alalı her akşam döküyırum hepsini tek tek bakıyorum :)) bugünde feneriumdan alt üst takım alıcaz :)) Bİde allah nasip ederse bebek odası bakmaya başlayacağız bugün gezelim bakalım neler varmış

)))))))))
Ay ne guzel seyler almissin oyle eminim hayatinda yaptigin en guzel alisverislerdir bunlar
Ben henuz birsey alamadim, bebisko kendini gostermedigi icin bilmiyorum pembe mi mavi mi agirlikli almaliyim diye
Umarim bu ay artik ogrencez kizisimiz mi olacak oglusumuz mu diye
Bu arada yatak odalarina baktik, cilek disinda modokoyu biraz gezdik, ve tepehome inceledik
Tepehomeda kampanya vardi ve fiyatlar gayet uygundu
Bu arada aramizda dopplere gidev veya gidecek olanlar var mi? Bir de tetanoz asisi olacak misiniz hamisler?

Sorma canım yaa, aldıkça alasımız geliyo :)) gidiyoruz duvar kağıdı bakıyoruz halı bakıyoruz mobilya baktık maskodan bi kaç model beğendik ama netleştirmedik henüz. Biz kafamızda odayı tamamladık bile eşimle :)))
Renkli doopler için doktor bidahaki muayenende konuşalım dedi, o zaman yaptırıcaz sanırım. tetanoz aşısıda sağlık ocağı 15 ağustos için gün verdi ama gitmem mi lazım aşı şartmı bilmiyorum

BenDe aRaLık AnneSiyim iLk Bebeğim we Çok HeyeCanLıyım DüşnDükÇe Dahada HeyeCanLanıoRumm :) iLk KıpırtıLaRını HisseDioRmmm Çok qsL :) En Son Dün akSam Tekme Attı aMa KaLp Atışı qiBi KıpıRtıLaRını HissedioRumm :) SaoLsun Hiç UnuttuRmuo KenDini

tatlı kızım da kıpır kıpır hep.nerdeyse hiç durmuyo.doktor randevumuza 5 gün kaldı. elimde olsa hergün doktora gidicem :)

Benim oğum da kıpır kıpır teyzeleri.. biz başladık maviler almaya. Ama yatak odası mı beşik mi sepet mi bakayım bilemedim. Nerede uyutacağımı şaşırdım oğlumu :) ona oda yapsam tek kalamaz BENDE yaninda kalsam bi yatak atıp benim ilk bebeğim (kocacım) bensiz uyumaz.yatak Odamiza sepet koysam ağlayan bebek olursa babasını uyutmaz diye çıkmazdayım. Siz ne yaptınız?

ende geçen hafta dopler deydim..çok şükr benimde iyiydi sonuçlar...benim kızımda kıpır kıpr maşşallah...arkadaşlar evim müsait değil ben mecbur beşik alıcam.çünkü evim 2+1.beşik modelleri bakan yada alan varsa paylaşabillir mi teşekkürler...

Yaaa benim oğlum valla çok tembelmiş, ne güzel herkesin bebişleri oynuyo. Gerçi benimde son bir haftadır oynuyo ama hani böyle kalp atışı gibi pıt pıt bişiler oluyo karnımda. Ama ben daha farklı hissedicem sanıyodum. Hani ilk oynadığında içimde kelebekler uçuşur gibi olucaktı (

hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.

hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.

Merhaba Tuğbacım, allah sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah. Söz bu akşam senin içinde dua edicem :)

dün bebişime oyun parkı aldım...birazda takım(hastane çıkışı) aldım...alışveriş yapanlar varmı?

kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…