Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

Evet bende öyle biliyorum.. bakalım ne olucak randevudan sonra payalaşırım sizinler.. çok merak ediyorum ne olacağını dua edin kızlar.. hepimizin bebişleri sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah..

Evet bende öyle biliyorum.. bakalım ne olucak randevudan sonra payalaşırım sizinler.. çok merak ediyorum ne olacağını dua edin kızlar.. hepimizin bebişleri sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah..

İnşallah. En büyük temennim sağlıklı ve hayırlı bir bebiş. Cinsiyet de belli olur belki 12. haftada. Hiç içinize doğan bişey var mı? ben sanki ulrtasonda %100 görülmüş gibi oğlum olacağını hissediyorum. Ama rüyamda kız gördüm. Benim gibi hisseden var mı?

Valla bende bebeğimi severken karnımı okşarken hep kızım diyesim geliyo ama tabiki allahtan hayırlısı, o neyi verirse benim başımın tacı :)

Valla bende bebeğimi severken karnımı okşarken hep kızım diyesim geliyo ama tabiki allahtan hayırlısı, o neyi verirse benim başımın tacı :)

Cinsiyetleri öğrenince yazarız, doğru mu hissetmişiz. Ben cinsiyetinin süpriz olmasını istiyodum ama herkes çok merak ediyo başta babası olmak üzere. Süpriz olamicak dolayısıyla...

Senin 10. haftanın içinde gözüküyo, 2li test için 12. haftada olması gerekiyodu. Bide 2li testte idrar testi yapmıyolar diye biliyorum ?????

doktor 2li test diye yaptı kaç sayfa rapor çıktı hepsinin değerlerini tek tek inceledi bilmiyorum ama haftaya kontrolüm var zaten bi sorarım olmadı benimde kafam karıştı şimdi...

:) hayırlısı olsun.. bakalım takip ediyoruz neler olucak.. ikili testini yaptırdınmı?

normalde yaptırdım ama bazı arkadaşlar ikili test değildir diyor ama doktorum test isterken ikili test dedi hemde nedenlerini,, karından sıvı alma olayına kadar herşeyden bahsetti hatta tahlil sonuçlarım yaklaşık 5 sayfa kadar bütün değerleri inceledi doktor bir problem yok dedi bilmiyorum haftaya randevum var bi sorucam belki kişiden kişiye değişiyordur hayırlısı...

:) hayırlısı olsun.. bakalım takip ediyoruz neler olucak.. ikili testini yaptırdınmı?

normalde yaptırdım ama bazı arkadaşlar ikili test değildir diyor ama doktorum test isterken ikili test dedi hemde nedenlerini,, karından sıvı alma olayına kadar herşeyden bahsetti hatta tahlil sonuçlarım yaklaşık 5 sayfa kadar bütün değerleri inceledi doktor bir problem yok dedi bilmiyorum haftaya randevum var bi sorucam belki kişiden kişiye değişiyordur hayırlısı...

doktor 2li test diye yaptı kaç sayfa rapor çıktı hepsinin değerlerini tek tek inceledi bilmiyorum ama haftaya kontrolüm var zaten bi sorarım olmadı benimde kafam karıştı şimdi...

canım senin testin kan testi ve idrar testi anladığım kadarıyla. hemoglabin, idrar kültürü falan. İkili test ultrosonda bebekle ilgili çeşitli ölçüler alınıp(ense kalınlığı, baş çevresi, burnu), kan veriliyo. Down sendromu riski ölçülüyor. Ve bu testin yapılabilmesi için bebişkolar minimum 50 mm olması lazım. Bizimkiler daha fasulyeyi yeni geçtiler.

kızlar ikili test yaptıran yada günü verilen var mı?

Doktor bana 30 mayısa gün verdi. hem ultrasona alıcak.. hemde ikili test yapılacak..

benımde 26da mayısta ikili test yapılcak bende merak ediyorum ben suanda 11 haftalıgım ilk cocuk ve benım kişiliğim cok değişti bayanlar cok kotuydum 2 hafta önce

Son düzenleme:
Benimde ilk bebeğim meleğim bitanem canım kızım 26+1 haftalık
aşırı duygusallık başladı bi bebek sesi duysam ağlıyorum
normalmi bu sizce

Benimde ilk bebeğim meleğim bitanem canım kızım 26+1 haftalık
aşırı duygusallık başladı bi bebek sesi duysam ağlıyorum
normalmi bu sizce

Bence hamileliğin en normal şeyi duygusallık. Ben pek duygusal değildim, film izlerken bile ağlar oldum. Bişey olur mu korkusu var bende. En ufak bir terslikte felaket senaryoları kuruyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bende 9.haftanın içindeyim. Dün doktora gittim 25 gün sonra yanii 11 Haziranda kili test için gel dedi. Muhtemel doğum tarihi 17 aralık 2012. Umarım hayırlısıyla kucağıma alırım.

bende hamileyim. 9 haftanın içindeyiz ben ve bebeğim Muhtemel doğum tarihi 17 aralık 2012 bizim yaramazın. Dün doktora gittim 2 li test için 25 gün sonra yanii 11 Haziranda gel dedi. Umarım bir sorun çıkmaz

selam arkadaşlar
ben bugün 11 haftayı doldurdum.inşaallah 08-12-2012 gibi bebişimi kucağıma alacam..haftaya 2 li testimiz var...ilk bebğim..bu zamana kadar düşük tehlikesi vardı.ama 2-3 hafta önce bu sıkıntılar kalktı...haftayı,yani 2li testi heyecanla bekliyorum...hepinizide öpüyorum...

Geçmiiş olsun. Benim de düşük tehlikem var. İnşallah testlerden hayırlı haberlerle gelirsin. Bizimle de paylaşırsın test sonuçlarını :)

bayanlar bu hesablamaya göre benım 12 haftalık ama doktorun dedıgıne göre 11 haftalık cıkıyor

bayanlar bu hesablamaya göre benım 12 haftalık ama doktorun dedıgıne göre 11 haftalık cıkıyor

doktorun ultrasondaki büyüklüğünü söylemiş olabilir. Bide hamilelik takviminde içinde bulunduğumuz hafta yazıyo doldurduğumuz hafta değil. Yan, sen 11 +1 iken 12 haftalık diyo.

benimde ilk hamileliğim,bambaşka bir duyguymuş anne olacağını bilmek.Rabbim tüm isteyenlere versin.

Benim de bebegim geliyo aralikta saglikla gel annen sıkı tutun bana busefer gitme sende koru kardesini melegim benimle kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…