selam arkadaşlar
dün ikili taramayı yaptırdım.bebişimi daha yakından gördüm.artık elleri ve ayakları var..:)çok şükür bebişte bişey yok ama bende miyom oluşmuş.1,5 cm büyüklüğünde.daha önce yoktu .doktor hamilelikte olur bu diyor.önemli olan büyümemesiymiş.eğer büyürse bebeğede banada zararlı...kan ve idrar tahlili verdik.1 hafta sonra çıkacak sonuçlar.çünkü kanın biri ankaraya gidecekmiş.yani 1 hafta sonra tekrar kontorl randevum var.sevgiyle kalın...
selam arkadaşlar
dün ikili taramayı yaptırdım.bebişimi daha yakından gördüm.artık elleri ve ayakları var..:)çok şükür bebişte bişey yok ama bende miyom oluşmuş.1,5 cm büyüklüğünde.daha önce yoktu .doktor hamilelikte olur bu diyor.önemli olan büyümemesiymiş.eğer büyürse bebeğede banada zararlı...kan ve idrar tahlili verdik.1 hafta sonra çıkacak sonuçlar.çünkü kanın biri ankaraya gidecekmiş.yani 1 hafta sonra tekrar kontorl randevum var.sevgiyle kalın...
Kızlar ben geçen hamileliğimde 2li test yaptırmaya gittim ama ne yazıkki tamamlayamadık testi. İlk önce doktor ayrıntılı ultrasonda bakıyor. Baş-popo uzunluğunu ölçüyo (en az 50 mm olması gerekli testi yapabilmek için) en önemlisi ense kalınlığını ölçüyor. Burnuna vb bakıyor. Ultrasondan sonra 24 saat içinde olması şartıyla kan veriyorsunuz ve bu değerler ve ultrasondaki değerler karşılaştırılıyor ve risk ölçülüyor. Ense kalınlığına bakılmasının sebebi Down sendromlu çocukaların enseleri kalın oluyormuş, burun kemikleriyle de alakalı bir farklılık varmış. Başka neleri ölçüyolar bilmiyorum. Benim randevum da 3 haziranda yaptıranlar paylaşırsa çok mutlu olurum ama sanırım ilk randevusu olan 30 mayıs...
selam arkadaşlar
santakarna, benim bu hafta 3.ayim doluyor, hic mide bulantisi ve baska problem yasamadimNasılsınız kızlarr..
ilk 3 ayy hiçç kusmayıp..rahatszlık cekmeypp
yeni yeni mide ekşimesi kaynaması yasayan..bulantıları benim gibi yeni baslayanlar var mı???((
İkili test yapan hamisler, teste girerken esiniz ile beraber mi gittiniz? Duyduguma gore ailedeki hastaliklari vs soruyormus doktor ve eslerin ikisi de teste gelmeliymis. Dogru mudur? Yoksa arkadas abartti mi bana anlatirken?
arkadaşlar bende 9 haftalık hamıleyım ama kendimi çok şiş hissediyorumm 2hafta once tartıldım 63 kıloydum ,2 haftada sankı 10 kılo almış gıbı hıssedıyorum hıc bır kıyafetım olmuyoo 7aylık hamıle gıbı gorunuyorum moralım cok bozuk bole gıdersem 9ayın sonunda nolurum bılmıyorum.sokakta gordugum hamılelerın sadece karınları buyumus ben komple gelişiyorum sadece karnım değil( cok uzuluyorum sızce normal mı neler yapmam gerekiyor
Canım eşinle gitmen şart değil. Allah korusun riskli bişey çıkarsa soyağacı gibi bişey çiziyolar (Üniversite hastanesinde yapmışlardı) o zaman sülalenin hastalıkları var mı diye bakıyolar. Bu durumda eşinle, hatta kayınvaliden ve annele konuşarak öğrenerek hareket edersin. İnşallah da hiçbişey çıkmaz.
kızlar benim hala bulantım ve kusmam devam ediyor ve tavuk yumurta süt herşeyden tiksindim napacam ben bebeğim gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyemiyorum(
çok mu cahilim ama miyom dediğiniz nedir arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?