Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

korkma canım bişey olmaz inşallah, benim arkadaşım baya bir büyük miyomuyla hamile kaldı ve doğum yaptı.

Allahın izniyle sağ sağlim alıcaz bebeklerimizi kucağımıza... Allahım kötü olan herşeyden korusun bizi ve bebeklerimizi.. sıkma canını inşallah bişey olmaz.

Ben de 25 Mayısta yaptırdım ikili testi, sonuçlar 1 Haziranda belli olacak, sonuçları alır almaz paylaşırım. Tam 12. haftada yaptırdım ve ense kalınlığı 14 mm çıktı, 30 mm üzerindeyse sorun çıkıyormuş, inşallah B-HCG ve kromozom değerleri de normal çıkar da sağlıklı bi hamilelik geçiririz

çok büyük geçmiş olsun... ii haberleri bekliyoruz nu arada bebeğimizin tahmini doğum tarihi aynı bende cuma günü gittim ikili test için ense kalınlığı normal çok şükür diğer sonuçlarda 1 haftaya belli olacak dilerim hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimiz kucağımıza :))

merhaba kılzar..
bende 13+2 hamileyim.. normalde kontroller için medipol e gidiyorum. Doktorum orada ikili test yaptırmamı önermişti ama ben arkadaşımın tavsiye ettiğine gittim:)) o da ölçümlere göre 14 haftalık olduğunu söyledi.. şimdi tekrar doktorumun yönlendirdiği doktora gideceğim... ikili taet için 11-13 haftalık olması gerekiyormuş... ölçümlerde bir problem yok.. bakalım.. .diğer randevum da yarın.. umarım bişey çıkmaz... bakalım bu doktor kaç haftalık olduğunu söyleyecek

arkadaşlar bende 9 haftalık hamıleyım ama kendimi çok şiş hissediyorumm 2hafta once tartıldım 63 kıloydum ,2 haftada sankı 10 kılo almış gıbı hıssedıyorum hıc bır kıyafetım olmuyoo 7aylık hamıle gıbı gorunuyorum moralım cok bozuk bole gıdersem 9ayın sonunda nolurum bılmıyorum.sokakta gordugum hamılelerın sadece karınları buyumus ben komple gelişiyorum sadece karnım değil( cok uzuluyorum sızce normal mı neler yapmam gerekiyor

Nasılsınız kızlarr..
ilk 3 ayy hiçç kusmayıp..rahatszlık cekmeypp
yeni yeni mide ekşimesi kaynaması yasayan..bulantıları benim gibi yeni baslayanlar var mı??? ((
santakarna, benim bu hafta 3.ayim doluyor, hic mide bulantisi ve baska problem yasamadim
Ama bugun bir tuhaflik vardi midemde, gece az uyumustum, umarim ondandir, yoksa yandim iste cakacaklar durumu
Senin durumun cok mu rahatsiz edici?

İkili test yapan hamisler, teste girerken esiniz ile beraber mi gittiniz? Duyduguma gore ailedeki hastaliklari vs soruyormus doktor ve eslerin ikisi de teste gelmeliymis. Dogru mudur? Yoksa arkadas abartti mi bana anlatirken?

İkili test yapan hamisler, teste girerken esiniz ile beraber mi gittiniz? Duyduguma gore ailedeki hastaliklari vs soruyormus doktor ve eslerin ikisi de teste gelmeliymis. Dogru mudur? Yoksa arkadas abartti mi bana anlatirken?

Canım eşinle gitmen şart değil. Allah korusun riskli bişey çıkarsa soyağacı gibi bişey çiziyolar (Üniversite hastanesinde yapmışlardı) o zaman sülalenin hastalıkları var mı diye bakıyolar. Bu durumda eşinle, hatta kayınvaliden ve annele konuşarak öğrenerek hareket edersin. İnşallah da hiçbişey çıkmaz.

canım böyle şişkinliklere canını sıkma. Şişkinlik, gaz hepimizde var. Ödemin var mı ona bak. Ayak bileğinin yukarısına parmağımı bastırarak ölçüyorum ben. Eğer varsa tuzlu yemekten kaçın. Ben karnım şişince çok mutlu oluyorum valla, oysaki kendi öz göbeğim pek de hamilellikle ilgili değil gibi ama güzel bir duygu...

bilgi için çok teşekkür ederim emi1987
inşallah böyle bir soyağacı oluşturmaya hiiiiiiiiiç gerek kalmaz

arkadaşlar bu ikili testte tam olarak ne yapıyorlar. ben de cuma günü gidicem de. kan? idrar? v.s. tahlili oluyor mu? ya da tam olarak ne oluyor bir anlatır mısınız yapan arkadaşlar...

kızlar benim hala bulantım ve kusmam devam ediyor ve tavuk yumurta süt herşeyden tiksindim napacam ben bebeğim gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyemiyorum (

Son düzenleme:
kızlar benim hala bulantım ve kusmam devam ediyor ve tavuk yumurta süt herşeyden tiksindim napacam ben bebeğim gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyemiyorum (

canım evet seninle doğum tarihimiz aynı...aynı şeyleri gün be gün yaşıyoruz.benimde bulantılarım devam ediyor.ama 1 ay öncesine kadar epey azaldı kusmalarım.dün bile çıkardım mesala.günüm günümü tutmuyor.bazen iyi yiyorum bazen hiç yiyemiyorum.yumurtanın isminin anılmasına bile dayanamıyorum.sütü kesinlikle ağzıma koyamıyorum.bazen vitamin ilacını bile içemiyorum.ama peynir ve yoğurt hastası oldum çıktım.ikisini iyi yiyorum.canını sıkma.canın ne istiyosa onu ye.zorlamayla olmuyo çünkü.ha bu arada ben çalışıyorum ama bu bulantılar ve düşük tehlikesi yüzünde 2 aydır heyet raporuyla evdeyim...:)bildiğim kadarıyla bebek alacağını alıyo zaten bizden...biz birazda kendimize yiyoruz...:)

Arkadaşlar bende dün yaptırdım ikili testimi.. ense kalınlığı 1.10 çıktı normal dedi doktor.. iyi gözüküyo herseyi dedi.. bakalım kan aldılar o nasıl çıkacak.. inşallah güzel çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…