İnşallah sağlıkla alıcaz hepimiz bebişleri kucağımıza. Sende de mi kayıp oldu? Benim de 3. hamileliğim. 2 tane kaybettim
İnşallah. En büyük temennim sağlıklı ve hayırlı bir bebiş. Cinsiyet de belli olur belki 12. haftada. Hiç içinize doğan bişey var mı? ben sanki ulrtasonda %100 görülmüş gibi oğlum olacağını hissediyorum. Ama rüyamda kız gördüm. Benim gibi hisseden var mı?
benımde 26da mayısta ikili test yapılcak bende merak ediyorum ben suanda 11 haftalıgım ilk cocuk ve benım kişiliğim cok değişti bayanlar cok kotuydum 2 hafta önce
Bi kaybim var ekim ayinda karnimda oldu 10 haftalik ti cok korkuyorum inanki ya bunada bisey olursa burda okadar melek annesi varki halime sukrediyorum cok zor ben bitaneye bile cok zor dayandim allahim bidaha yasatmasin ayin 24 unde ilk randevum dua edin neolur bacilar bana
Geçmiiş olsun. Benim de düşük tehlikem var. İnşallah testlerden hayırlı haberlerle gelirsin. Bizimle de paylaşırsın test sonuçlarını :)
Gerçekten zor. Allah başka acı vermesin. Ben de bu forumda anneler neler kaybetmiş diye okuyuncu hiçbişey çekmeişim diye düşündüm. Allah hayırlı ve sağlıklı çocuk versin, hep dualarım böyleydi. BEnim ilki 8 haftalık kalbi durdu, 2.si 10 haftadan sonra gelişim bozukluğu fark edildi. 13. haftada sonlandırıldı. Bu sefer içim rahat nedense ama 12. haftayı atlatmayı 4 gözle bekliyorum, doğurmuş kadar sevincem 12. haftadan sonra.
kızlar ikili test yaptıran yada günü verilen var mı?
Doktor bana 30 mayısa gün verdi. hem ultrasona alıcak.. hemde ikili test yapılacak..
merhaba benimde ilk bebişim olucak kısmet olursa. Doktorum 25 Mayıs'a gün verdi ikili test için inşallah herşey yolunda gider. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
stan blue aynı tarihlerde kucağımıza alacağız inşaallah bebelerimizi...
selam arkadaşlar
dün ikili taramayı yaptırdım.bebişimi daha yakından gördüm.artık elleri ve ayakları var..:)çok şükür bebişte bişey yok ama bende miyom oluşmuş.1,5 cm büyüklüğünde.daha önce yoktu .doktor hamilelikte olur bu diyor.önemli olan büyümemesiymiş.eğer büyürse bebeğede banada zararlı...kan ve idrar tahlili verdik.1 hafta sonra çıkacak sonuçlar.çünkü kanın biri ankaraya gidecekmiş.yani 1 hafta sonra tekrar kontorl randevum var.sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?