- Konu Sahibi seyide_cim
-
kızlar ben bişi soracam.adetim hiç gününü şaşmaz.ama bu ay 2 gün gecikdi.az önce test yaptım.sonuç negatif.testi ne zaman yapmam lazım.kızlar bi de midem çok yanıyo.acaba hamilemiyim ben de
canım Allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın bebişini kucağınaben de ilk bebeğime hamileyim sanırım 7-8 haftalık. daha doktora gitmedim. ultrasondan çekiniyorum bebeğe zarar veriyormuş. biraz daha geçsin giderim. bebeğinin olması çok güzel bir duygu. gerçi ben eşimi askere gönderdikten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim o yüzden bi yandan hasret bi yandan sevinç karışık duygular yaşadım. hem eşimin hem bebişimin günlerini sayıyorum [ oyyy kuzum benimm yaaa duygulandım valla insan eşine daha çok ihtiyaç duyuyo hamilelikte ama olsun sağsalım kavuş eşine ve çocuğuna geresi önemli değil hem ne güzel bebişin dogar eşinde gelmiş olur hep beraber olursunuz benimde eşim gidecek ama daha belli değil
benimde ilk hamileliğim 8 hafta 5 günlük kalbini duydum allaha hamd olsun.bulantım olmadı benim şükür doktorum sanslısın dedi sadece uyku ve bel agrısı var bunada sükür rabbim cümlemizi hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?