- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
- Konu Sahibi seyide_cim
-
seninki bebiş kaç haftalık?
13 haftalık hamileyim 3 aydan sonra geçer diyolar ama hiç bir değişme yok
13 haftalık oldu ama kusmalar hiç azalmadı 3 aydan sonra geçer demişlerdi
kişiden kişiye değişiyo dua et doğuma kadar böyle olmasın. 3 ayın yeni bitmiş zaten, biraz daha bekle, bulantın geçmezse doktoruna bulantı ilacı yazdır.
o kusmalardan ne çektiğini anlıyorum bende çektim 13haftada biter demişti doktor ciddende bitti arada gene yokladı ama hergün değil doktor kusmalar için çok iyi bebeğin tutunduğunu gösterir demişti çok ilginç değilmidil atltı hapı fayda etmemişti umarım tez zamanda geçer
merhaba kızlar
benim de ilk meleğim 10+3 deyiz
yalnız benim hiç kusmam olmadı tiksinme ve bulantı var..
kusmadığım için tehlikeli gurubunda mıyım acaba:26:
merhaba kızlar
benim de ilk meleğim 10+3 deyiz
yalnız benim hiç kusmam olmadı tiksinme ve bulantı var..
kusmadığım için tehlikeli gurubunda mıyım acaba:26:
benımde ılk hamılelıgım 31+1deyım allah ısteyen herkeze nasıp etsın bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza almayıda nasıp etsın ınsallh
seyide_cim yaşadıkların çok normal, bir çok kişinin eşinin nefesinden ve konusundan tiksindiğini duymuştum, rahat ol, yavaş yavaş azalacak. hatta inanmazsın benim annem lacivert renginden ve o zamanlar meşhur olan bergen'in kasetinden tiksinmişbense kayınvalideme mi çekmişim ne sadece 10 günlük kusmasız hafif bulantı geçirdim bu da ikinci ayda oldu, şimdi tık yok çok şükür :))
tebrikler allah hayırlıevlat nasip etsinbeniki 12 haftalık bulantılar devam rdiyo sende durum nasıl
yemek yemekmiben 3 aydır ne yedigimi deil ne kustugumu hatırlıyorum 15 haftalık bebişim ama nerdeee öle iştahla yemek yemeler falan kıpırdicamda midem fena olucak die ödüm patlio hergün en az 20 defa allahım nezaman geçicek die inliyorum inş kimsenin böle olmaz gene çok şükür halimize hızlı yürüyemiyorum dışarı çıksam midem bulanio laf aramızda kocamın kokusu bile içimi fena yapio o derece inş geçerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?