ilk bebişine hamile kalanlar

13 haftalık oldu ama kusmalar hiç azalmadı 3 aydan sonra geçer demişlerdi

13 haftalık oldu ama kusmalar hiç azalmadı 3 aydan sonra geçer demişlerdi

o kusmalardan ne çektiğini anlıyorum bende çektim 13haftada biter demişti doktor ciddende bitti arada gene yokladı ama hergün değil doktor kusmalar için çok iyi bebeğin tutunduğunu gösterir demişti çok ilginç değilmidil atltı hapı fayda etmemişti umarım tez zamanda geçer

kişiden kişiye değişiyo dua et doğuma kadar böyle olmasın. 3 ayın yeni bitmiş zaten, biraz daha bekle, bulantın geçmezse doktoruna bulantı ilacı yazdır.

inşallah 9 ay böyle geçmez kayınvalidem de anlamıyor nazdan yapıyormuşum gibi imalarla beni üzüyor allahtan eşim anlayışlı bana evde yardım ediyor

evet doktorda bebeğin çok sağlıklı olduğunu söyledi bende araştırma yaptım gerçekten öyleymiş tek tesellimde bu

merhaba kızlar
benim de ilk meleğim 10+3 deyiz

yalnız benim hiç kusmam olmadı tiksinme ve bulantı var..
kusmadığım için tehlikeli gurubunda mıyım acaba:26:

kusmalardan dolayı göz damarlarımda çatlama olmuş gözlerime kan oturdu ve korkunç görünüyordum doktor ilaçla değil kendikendine geçmesini önerdi 1ayı geçti hala hafif kanlanma var gözlerimde şimdide kusarken burnum kanıyor sağ salim doğurup kurtulmayı hayal ediyorum inşallah kimse benim gibi olmaz

merhaba kızlar

merak etme görümcem hiç kusmadı dünyalar tatlısı ve gayet sağlıklı 2 yaşında bir kızı var doktorun bir problem olmadığnı söylüyorsa için rahat olsun

merhaba kızlar

hayır tabiki de merak etme bende kusmasız geçrdim haftalarımı. 10-15 gün süren ufak tefek bulantıların haricinde ne baş dönmesi ne tiksinme hiçbişey. bu sadece bünyeyle alakalı. çok şükür sağlıklı minik kuzum...

il gebeliğim 18 haftamdayım, Allah herkese nasip etsin bu duyguyu, insan resmen değişiyor resmen

benımde ılk hamılelıgım 31+1deyım allah ısteyen herkeze nasıp etsın bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza almayıda nasıp etsın ınsallh

benim 2 ayda başladı ilk ay nekadar güzeldi iştahla yemek yemeler aşermeler bayılıyodum kendime ama sonrası kabus gibi tuhaf ama bazen ses duyunca bile midem bulanıyo allah kimseyi böle yapmasın ama göbişim çıkmaya başladı öle seviniyorumki inş bundan sonrası çok güzel geçer

entelecim Allah sanada saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin, bende yeni yeni basladı suanda 8+5 im ama bulantılar artarmı azalırmı fikrim yok, işyerimdeki yemekhaneden tiksindim kokusu öldürüyo beni öglenleri yemek yiyemiyorum zaten.ama aksamları karnımı doyurabiliyorum. eşimde kızıyo saglıklı beslenmiyosun diye ama yapacak bisey yok anca evden getirebilirim ama büroda o ortamda pek yok napıcam bilemiyorum.
Onun haricinde uyku hali cok var sürekli uykum geliyo ve ara ara kasıklarım falan agrıyo ama nadir oluyo...

tebrikler allah hayırlıevlat nasip etsinbeniki 12 haftalık bulantılar devam rdiyo sende durum nasıl

seyide-cim merak etme 2 haftaya falan gecer. benim kuzenim suanda 6 aylık hamile oda senin gibiydi serum falan alıyordu yemek yiyemedigi gibi sürekli cıkarıyodu. onun bulantıları 3,5 aya kadar devam etti sonra kesildi suanda gayet rahat. Hatta 3,5 ayda verdigi kiloların iki katını almıs durumda. önemli degil bulantım olmasında kilo hic dert degil diyo sürekli acısını cıkarıp yemek abur cubur yiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…