- Konu Sahibi seyide_cim
-
canım Allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın bebişini kucağınaben de ilk bebeğime hamileyim sanırım 7-8 haftalık. daha doktora gitmedim. ultrasondan çekiniyorum bebeğe zarar veriyormuş. biraz daha geçsin giderim. bebeğinin olması çok güzel bir duygu. gerçi ben eşimi askere gönderdikten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim o yüzden bi yandan hasret bi yandan sevinç karışık duygular yaşadım. hem eşimin hem bebişimin günlerini sayıyorum
tebrikler hepimizee benimde ilk
öyle tuhaf ki dünyada ki tek hamile benmişim herkes bnmle ilgilenmeli gibi hissediorum sadece ondan bahsetmek istiorum görgüsüzlüğün doruklarındayımay inşallah yalnız değilimdir birde dış dünyadan koptum sanırım sadece bebeğimi düşünüorummm daha kesesini bile görmedik hemde
amiinnn inş hepimizdoktora gitmeni tavsiye ederim şiddetle bende senin gibi düşündü başlarda ama ilk kez ultrasonda gördüğümde sana tarif edebilicem böle bi sevinç yok şimdi hergün bıraksalar gider bakarım doya doya kontrollerin çok önemli testler vs. ihmal etme derim şuanda iyi hissediyosun sanırım ama muhtemelen inş olmaz ama yakında bulantıların başlar ozaman mecbur gidiosn
merhaba bende 2010 da evlendim. evlendiğim gibi zorum neyse artık:97:şimdi 12haftalık hamileyim temmuzun sonunda bekliyoruz bebeğibulantı feci hala devam ediyo:26: ve herşey nedense kötü kokuyo nezaman geçicek doktor bey diyorum her gittiğimde hep 2haftaya biter diyo ama 2haftalar hiç bitmiyo:96:bişey yiyemiyorum 10 kilo verdim nasıl olduysa şimdiye kadar hep tosun gibi bi kızdım,hamile kalınca birden ebru şallı oluverdim.koca bu duruma çok şaşkın tanıştığımızdan beri beni ilk kez dal gibi gördü size bi soru şu halde hamilelik bana yaradımı yaramamışmı zayıflamanın işime yarayan bişey keşfettim bana berbat bi düğün yapan kocayı ---aa hamileliğim böyle devam ederse doğumdan hemen sonra podyumlara dönebilirim dedim şakasına [manken felan değilim zaten yanlış anlaşılmasın]nedense gıcık oldu adam bende gıcık olsun diye ikide bir söylüyorum oh canıma deysin sen beni düğünümde üzermisin sanırım hayatımın sonuna kadar bu düğünü unutmıycam onada unutturmmayacağım ahanda buraya yazıyorum kafa şişirdim demi ama çok rahatladım yazınca idare ediverin gari olumu öptüm hepinizi
ben de 10. haftamdayım. 2 haftadır şiddetli mide bulantısı var kilo falan verdiğimde yok ama bişey yiyemiyorum. 12. haftada hcg değeri düşünce bulantılar da azalacakmış bekliyoruz bakalım.
arkadaslar bende 8 haftalık hamileyim, uzun bir tedavi sürecinin sonrasında 2. tüp bebekte hamile kaldım. Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu....
kızlar hamileliğinizden beri nelere dikkat ediyorsunuz. neler yiyip içiyorsunuz. hadi paylaşalım. akşamları yatmadan önce ballı süt içiyorum. bebeğe kilo aldırıyormuş. ayva yiyorum hergün bu da bebeği güzelleştiriyormuş. peki siz neler yapıyorsunuz?
yemek yemekmiben 3 aydır ne yedigimi deil ne kustugumu hatırlıyorum 15 haftalık bebişim ama nerdeee öle iştahla yemek yemeler falan kıpırdicamda midem fena olucak die ödüm patlio hergün en az 20 defa allahım nezaman geçicek die inliyorum inş kimsenin böle olmaz gene çok şükür halimize hızlı yürüyemiyorum dışarı çıksam midem bulanio laf aramızda kocamın kokusu bile içimi fena yapio o derece inş geçerrr
evet arkadaşlar benimde ilk bebeğim ilk meleğim Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin şuan 11 haftalık hamileyim onun ilk kalp atışı duyduğumda sanki dünyadaki bütün sesler yok olmuş sadece bebeğimin kalbinin sesi vardı şimdi sabırsızlıkla ilk hareketlerini bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin İlk gözağrım seni çok seviyorum..
yemek yemekmiben 3 aydır ne yedigimi deil ne kustugumu hatırlıyorum 15 haftalık bebişim ama nerdeee öle iştahla yemek yemeler falan kıpırdicamda midem fena olucak die ödüm patlio hergün en az 20 defa allahım nezaman geçicek die inliyorum inş kimsenin böle olmaz gene çok şükür halimize hızlı yürüyemiyorum dışarı çıksam midem bulanio laf aramızda kocamın kokusu bile içimi fena yapio o derece inş geçerrr
bende resmen aç yaşıyorum nerumlar ne iğneler nede bulantı hapları banamısın demiyor ilk hamileliğim napacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?