ilk bebişine hamile kalanlar

amiinnn inş hepimiz doktora gitmeni tavsiye ederim şiddetle bende senin gibi düşündü başlarda ama ilk kez ultrasonda gördüğümde sana tarif edebilicem böle bi sevinç yok şimdi hergün bıraksalar gider bakarım doya doya kontrollerin çok önemli testler vs. ihmal etme derim şuanda iyi hissediyosun sanırım ama muhtemelen inş olmaz ama yakında bulantıların başlar ozaman mecbur gidiosn

ayy canım inş hiç bulantı sıkıntı olmaz kolaycacık geçer hamileligin o ilgi açlıgını hiç söleme kendime şaşırıyorum yawru kedi olsam bukadar olur herkezi arayıp haber verim bilsinler sevinsinler istiyorum bence doktora git kalp atışlarını duy ultrasonda gör bebişini öle harika bişeyki şekillenip orda onu öle görmek varya tarifsiz bişey allahım herheze nasip etsin hasretini çektirmesin

ay dimeeee.... bulantıyla hiç uğraşamam. ama annemin 5 çocuğu var hiçbirinde bulantısı olmamış. belki ben de ona çekmişimdir. ayy ben bebişimi ultrasonda görsem dayanamam ağlarım yaa... şimdiden heycanlandım

benim prensesimde 17+5 oldu. ultrasonda onu görmek kalbini duymak tarifi imkansız bir duygu. yeni yeni hareketler hissetmeye başadım ama meleğimin kıpırtıları mı emin değilim. 4. haftada ilk muayeneme gittim kese görünmedi. 1 hafta sonra gittim kese göründü bebiş yoktu. 7. haftada gittim kese içinde nokta kadar göründü ve kalbi atıyordu, gözlerim dolmuştu. ne kadar erken haberdar olunur muayeneler aksatılmazsa o kadar sağlıklı bir gebelik olacağına inanıyorum arkadaşlar. hepinize mutlu ve huzurlu gebelikler...

merhaba bende 2010 da evlendim. evlendiğim gibi zorum neyse artık:97:şimdi 12haftalık hamileyim temmuzun sonunda bekliyoruz bebeği bulantı feci hala devam ediyo:26: ve herşey nedense kötü kokuyo nezaman geçicek doktor bey diyorum her gittiğimde hep 2haftaya biter diyo ama 2haftalar hiç bitmiyo:96:bişey yiyemiyorum 10 kilo verdim nasıl olduysaşimdiye kadar hep tosun gibi bi kızdım,hamile kalınca birden ebru şallı oluverdim.koca bu duruma çok şaşkın tanıştığımızdan beri beni ilk kez dal gibi gördü size bi soru şu halde hamilelik bana yaradımı yaramamışmı zayıflamanın işime yarayan bişey keşfettimbana berbat bi düğün yapan kocayı ---aa hamileliğim böyle devam ederse doğumdan hemen sonra podyumlara dönebilirim dedim şakasına [manken felan değilim zaten yanlış anlaşılmasın]nedense gıcık oldu adambende gıcık olsun diye ikide bir söylüyorumoh canıma deysin sen beni düğünümde üzermisin sanırım hayatımın sonuna kadar bu düğünü unutmıycam onada unutturmmayacağım ahanda buraya yazıyorum kafa şişirdim demi ama çok rahatladım yazınca idare ediverin gari olumu öptüm hepinizi

entelecim herkesin gebeliği farklı geçiyor. bende sadece 10 gün süren ufak bulantılar oldu onun haricinde hiç bişey olmadı. hiç zayıflamadım, şuan 18 haftalık gebeyim. 53 kiloyla kaldım, 55 oldum 4 ayda. bende 2010 geliniyim :))) hiç sabredemedim. hemen olsun bebişim dedim, 4 ay zor bekledim. evliliğimin 13. ayında kucağıma alıcam inş.

ben de 10. haftamdayım. 2 haftadır şiddetli mide bulantısı var kilo falan verdiğimde yok ama bişey yiyemiyorum. 12. haftada hcg değeri düşünce bulantılar da azalacakmış bekliyoruz bakalım.

ben de 10. haftamdayım. 2 haftadır şiddetli mide bulantısı var kilo falan verdiğimde yok ama bişey yiyemiyorum. 12. haftada hcg değeri düşünce bulantılar da azalacakmış bekliyoruz bakalım.

inş. toparlarsın kendini. bünyeden bünyeye değişiyor işte. genelde bulantılı geçiriliyo ilk trimester. muhtemelen 3. ay bitiminde rahatlatıcaktır seni bebiş :)

arkadaslar bende 8 haftalık hamileyim, uzun bir tedavi sürecinin sonrasında 2. tüp bebekte hamile kaldım. Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu....

benimde ilk bebeğim.. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben 9 + 6 dayım.çok aç kalmadığım sürece bulantımda olmuyo.. ama karnım büyüdü şimdiden. bazen iş yerinde şaka yapıyorlar alınıyorum. 5 aylık kadar olmuş göbüşün diyolar.. umursamıyorum ama insanını günü gününü tutmuyor ki.. bazen güceniyorum..bazen bebeğim sağlıklı olsunda karnım büyüsün varsın diyorum.. benim gibi olan varmı aranızda..

kızlar hamileliğinizden beri nelere dikkat ediyorsunuz. neler yiyip içiyorsunuz. hadi paylaşalım. akşamları yatmadan önce ballı süt içiyorum. bebeğe kilo aldırıyormuş. ayva yiyorum hergün bu da bebeği güzelleştiriyormuş. peki siz neler yapıyorsunuz?

yemek yemekmi ben 3 aydır ne yedigimi deil ne kustugumu hatırlıyorum 15 haftalık bebişim ama nerdeee öle iştahla yemek yemeler falan kıpırdicamda midem fena olucak die ödüm patlio hergün en az 20 defa allahım nezaman geçicek die inliyorum inş kimsenin böle olmaz gene çok şükür halimize hızlı yürüyemiyorum dışarı çıksam midem bulanio laf aramızda kocamın kokusu bile içimi fena yapio o derece inş geçerrr

seyide_cim yaşadıkların çok normal, bir çok kişinin eşinin nefesinden ve konusundan tiksindiğini duymuştum, rahat ol, yavaş yavaş azalacak. hatta inanmazsın benim annem lacivert renginden ve o zamanlar meşhur olan bergen'in kasetinden tiksinmiş bense kayınvalideme mi çekmişim ne sadece 10 günlük kusmasız hafif bulantı geçirdim bu da ikinci ayda oldu, şimdi tık yok çok şükür :))

evet arkadaşlar benimde ilk bebeğim ilk meleğim Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin şuan 11 haftalık hamileyim onun ilk kalp atışı duyduğumda sanki dünyadaki bütün sesler yok olmuş sadece bebeğimin kalbinin sesi vardı şimdi sabırsızlıkla ilk hareketlerini bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin İlk gözağrım seni çok seviyorum..

ben kalp atışlarını her duyduğumda gözlerim doluyo...

arkadaşlar ben elif 13 haftalık hamileyim kusmaktan gözlerime kan oturdu kusarken bazen şakır şakır burnum kanıyor berbat durumdayım benim gibi olan varmı

bende resmen aç yaşıyorum nerumlar ne iğneler nede bulantı hapları banamısın demiyor ilk hamileliğim napacağımı şaşırdım

arkadaşlar kusma konusunda önerebilceğiniz şeyler varsa bana yardımcı olun denemediğim bir çözüm kaldıysa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…