ilk belirtiler olabilir mi ?

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Günaydın canlar,
konum taşınmasın lütfen cevap almak istiyorum..
yumurtlama dönemime 1 gün kala eşimle birliktelik yaşadık. yaklaşık 1 hafta önce.
akşamdan biri aşırı bel ve kasık ağrım var. dün de bütün gün temizlik yaptım baya yordum kendimi.
hamile olabilir miyim ? yumurtalamaya yakın hamile kalan var mı ?
idrar testi yapsam belli olur mu, henüz erken mi?
tecrübelerinizi bekliyorum..

Keşke şöyle 1 sene gezip tozsaydınız.
Ne u acele yahu.
Birbirnizi tanımadan etmeden , vücutlarınıza alışmadan hemen çocuk yapıyorsunuz.
Sonra da kocamla aramda soğukluk var , yok kocamdan memnun değilim ama ÇOCUĞUM içi katlanıyorum gibi şeylere yatıyorsunuz. Üzüldüğüm tek o şey o minik canlar.

Hakkınızda hayırlısı .

erken bebek sahibi olmak ya da olmamak çiftlerin kendi kararı.
erken olunca üzülüncek durumda mı oluyor bebekler yani

erken bebek sahibi olmak ya da olmamak çiftlerin kendi kararı.
erken olunca üzülüncek durumda mı oluyor bebekler yani
Üzüldüğüm nokta .
Çiftler daha birbirine alışmadna evlat sahıbı oluyor.
Tam balayı evresındesınız. doya doya brbizi yaşamak varken hamilelikle ugraşıcaksınız.
Birbirinze alışmanız uzun surecek . Ne bilim belki bu gune kadar göremedıgın kötü bir yönunu göreceksın .

,Neyse umarım bunlar senın başına gelmez. Benımkı umarım kötü bir yorumdur.

evet canım yeni evliyiz 1 ay oldu

Yumurtanın ve spremin vücutta yaşama süresini gözönünde bulundurunca evet ihtimal var.
Ama adetinizin geçmesini bekleyip öyle test yapın bence.

Keşke bu kadar büyük bir sorumluluğun altına pat diye girmeseniz. Daha evlilikten ne anladınız ki?
Allah selamet versin ne diyim..

Yumurtlama dönemine 1 gün kala dogurganlık ihtimali var, fakat 1 hafta belirtleri görmek için çok erken. 10 günde zaten spermler rahime yerleşebiliyor bir belirti olması mümkün değil

Yumurtlama dönemine 1 gün kala dogurganlık ihtimali var, fakat 1 hafta belirtleri görmek için çok erken. 10 günde zaten spermler rahime yerleşebiliyor bir belirti olması mümkün değil
Kaç haftadan sonra belirtileriniz başladı ve ilk belirtiler neydi özel değilse

Kaç haftadan sonra belirtileriniz başladı ve ilk belirtiler neydi özel değilse
Canım ben 5 ve 7 haziranda birliktelik yaşadım, 7si yumurtlama günüm görünüyordu. Ben hamile olduğumu ateş basmasından anladım ama idrarda regle 5 kala çıktı benim ama belirtilere takılmamakta fayda var. Başka bir belirtim yoktu, zaten adetle birebir aynı belirtiler.

bu ne had yav?

Valla ben artık belirtilere falan inanmiyorum.her adetim yaklastiginda kasik bel ağrısı,akıntı gogus hassasiyeti falan hepsi olurdu.sonra bi test yaptim mi negatif.ama iki hamileligimde de hic bi belirtim olmadi.sadece idrarimin kokusu cok degisikti o kadar.kisiden kisiye gore de degisebilir tabi bilemiyorum.hamileligin belirtileri bebek 6 7 haftalik olduktan sonra basliyor

Yumurtalara döneminden 2gün önce ya da sonra ilişkiye girilme durumu hamilelik için uygun zamanlama oluyor. Belirtilerin neredeyse hepsi de kişilerin kuruntusu öyle denk gelmiş öyle hissetmiş. Hamile olunca öyle olunur deniliyor. Benim hiç belirtim olmadıx
Arkadaşa sert çıkmışsınız ama:
Bebek için evlenmediyseniz yani yaşınız sağlığınız mesleğiniz gereği evlenip bebek sahibi olmanız gerekmiyorsa, beklemeniz daha doğru.
Sadece birbirinizi evliliğinizi tanımak adına demiyorum bunu.
Hamilelikte ilk aylarda risk olabiliyor bazılarında bu nedenle cinsel ilişki yasaklanıyor. Ya da bazı erkekler psikolojik olarak hamile eşiyle sevişmek istemiyor. Hamilelik gittikten sonra hormonlar nedeniyle kayganlık hissi kybolıyor ve adet görene kadar yaklaşık 6-12ay boyunca sevişme esnasında zorlanacaksınız. Bebeğe hazır olmanın yanında bir de bu durum var. Olgun biri değilse karşınızdaki bu onun için büyük stres kaynağı olacaktır.
Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…