- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
evet canım yeni evliyiz 1 ay olduOlabilir hayırlısı.. Da siz henüz çok yeni evli değil misiniz?
Bütün nişan serüveninize dahil olduğumuz için aklımda kalmışsınız..
test yapsam belli olur mubelki yumurtlamanız erken olmuştur, o yüzden mümkün..
erken bebek sahibi olmak ya da olmamak çiftlerin kendi kararı.Keşke şöyle 1 sene gezip tozsaydınız.
Ne u acele yahu.
Birbirnizi tanımadan etmeden , vücutlarınıza alışmadan hemen çocuk yapıyorsunuz.
Sonra da kocamla aramda soğukluk var , yok kocamdan memnun değilim ama ÇOCUĞUM içi katlanıyorum gibi şeylere yatıyorsunuz. Üzüldüğüm tek o şey o minik canlar.
Hakkınızda hayırlısı .
Üzüldüğüm nokta .erken bebek sahibi olmak ya da olmamak çiftlerin kendi kararı.
erken olunca üzülüncek durumda mı oluyor bebekler yani
evet canım yeni evliyiz 1 ay oldu
Kaç haftadan sonra belirtileriniz başladı ve ilk belirtiler neydi özel değilseYumurtlama dönemine 1 gün kala dogurganlık ihtimali var, fakat 1 hafta belirtleri görmek için çok erken. 10 günde zaten spermler rahime yerleşebiliyor bir belirti olması mümkün değil
Kaç haftadan sonra belirtileriniz başladı ve ilk belirtiler neydi özel değilse
Canım ben 5 ve 7 haziranda birliktelik yaşadım, 7si yumurtlama günüm görünüyordu. Ben hamile olduğumu ateş basmasından anladım ama idrarda regle 5 kala çıktı benim ama belirtilere takılmamakta fayda var. Başka bir belirtim yoktu, zaten adetle birebir aynı belirtiler.Kaç haftadan sonra belirtileriniz başladı ve ilk belirtiler neydi özel değilse
bu ne had yav?Keşke şöyle 1 sene gezip tozsaydınız.
Ne u acele yahu.
Birbirnizi tanımadan etmeden , vücutlarınıza alışmadan hemen çocuk yapıyorsunuz.
Sonra da kocamla aramda soğukluk var , yok kocamdan memnun değilim ama ÇOCUĞUM içi katlanıyorum gibi şeylere yatıyorsunuz. Üzüldüğüm tek o şey o minik canlar.
Hakkınızda hayırlısı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?