- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi derdime derman
-
Eşim çok istiyor bebeği. Oncesinde 1 sene evliliğimizin tadini cikaralim diye konuşmuştuk zaten ama bu aralar çok istiyor. Heves geldiYumurtalara döneminden 2gün önce ya da sonra ilişkiye girilme durumu hamilelik için uygun zamanlama oluyor. Belirtilerin neredeyse hepsi de kişilerin kuruntusu öyle denk gelmiş öyle hissetmiş. Hamile olunca öyle olunur deniliyor. Benim hiç belirtim olmadıx
Arkadaşa sert çıkmışsınız ama:
Bebek için evlenmediyseniz yani yaşınız sağlığınız mesleğiniz gereği evlenip bebek sahibi olmanız gerekmiyorsa, beklemeniz daha doğru.
Sadece birbirinizi evliliğinizi tanımak adına demiyorum bunu.
Hamilelikte ilk aylarda risk olabiliyor bazılarında bu nedenle cinsel ilişki yasaklanıyor. Ya da bazı erkekler psikolojik olarak hamile eşiyle sevişmek istemiyor. Hamilelik gittikten sonra hormonlar nedeniyle kayganlık hissi kybolıyor ve adet görene kadar yaklaşık 6-12ay boyunca sevişme esnasında zorlanacaksınız. Bebeğe hazır olmanın yanında bir de bu durum var. Olgun biri değilse karşınızdaki bu onun için büyük stres kaynağı olacaktır.
Hayırlısı olsun.
Anladim canim. Ben de bekliycem mecburen. Şu an o ağri bende de var aksamdan beri de geçmediBiz cocuk icin karar verdiğimizde ben yumurtlama gününden sonra hissetmiştim mesela birlikte olduğumuz günden 4 gün sonra hissetmeye başladım belirtilerini aşırı bir bel ağrısı ve bacak ağrısı başladı sürekli oturma ihtiyacı hissediyordum. Yanı olabilir evet ama testte çıkar mi bilmiyorum ben adet günümü beklemiştim
Adetime daha var ondan süphe duydumHamileligin tek kesin belirtisi adet gecikmesidir.
Bu saydiklariniz gayet adet belirtisi de olabilir.
Adetten farkli pek belirtisi yok anladiğim kadariylaValla ben artık belirtilere falan inanmiyorum.her adetim yaklastiginda kasik bel ağrısı,akıntı gogus hassasiyeti falan hepsi olurdu.sonra bi test yaptim mi negatif.ama iki hamileligimde de hic bi belirtim olmadi.sadece idrarimin kokusu cok degisikti o kadar.kisiden kisiye gore de degisebilir tabi bilemiyorum.hamileligin belirtileri bebek 6 7 haftalik olduktan sonra basliyor
Yine de iyi düşünülmsi gereken bir konu, öyle hevesle(ki bana göre erkeğin hevesiyle) girilecek bir yol değil. Hayırlısı olsun, ama eğer hamile değilseniz lütfen kendinizin ne kadar hazır olduğunuza bakın, eşinizin değil. Yol gösteren arkadaşlarım yorumlarını da gözardı etmeyin bu değerlendirmeyi yaparken.Eşim çok istiyor bebeği. Oncesinde 1 sene evliliğimizin tadini cikaralim diye konuşmuştuk zaten ama bu aralar çok istiyor. Heves geldi
Buyuk ihtimal oylehamile olsanız bile bu kadar erken belirtiler olmaz yani. daha 1 hafta olmuş.
psikolojik diye düşünüyorum
Bir bekle bakalım o ağrılar sürekli devam ediyor zaten bir günlük olmuyor hakkınızda hayırlısı olsun.Anladim canim. Ben de bekliycem mecburen. Şu an o ağri bende de var aksamdan beri de geçmedi
Gebelik oluşumundan sonra kullanilmiyor muBen hiç hamilelik belirtisi yaşamamistim. Zaten sat ile de uyumlu değildi. Adetin gecikmesinden 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Sadece koku hassasiyeti vardı bir de şey bir kez midem bulandı o kadar. Öğrendiğimde ultrasona göre 5 haftalık hamileymisim. Yani belirtilere çok inanmayın. Adetiniz gecikirse testi o zaman yaparsınız. Çocuk istiyorsunuz da folik asit kullanmaya başladınız mı? Folik asit çok önemli. Gebelikten bir iki ay önce kullanmaya başlamak gerekir. Kamu spotu olarak bu bilgi de dursun
Tek belirti adet gecikmesi.onun haricinde farklı hic bir belirtisi yok.bulanti desen zaten 7 inci haftada bazen 8 inci haftada bile baslayabiliyor.göğüs hassasiyeti akıntı bel ve kasık ağrısı adette de oluyor zatenAdetten farkli pek belirtisi yok anladiğim kadariyla
Teşekkürler bekleyelim bakalimBir bekle bakalım o ağrılar sürekli devam ediyor zaten bir günlük olmuyor hakkınızda hayırlısı olsun.
Adetime daha var ondan süphe duydum
Belirti kişiden kişiye değişir. Bir haftada beta HCG yükselmez. Kanda dahi çıkacağını sanmıyorum. Perşembe günü tahlil yaptırabilirsin. İnşallah hamilesindir. Hayırlısı olsun.Günaydın canlar,
konum taşınmasın lütfen cevap almak istiyorum..
yumurtlama dönemime 1 gün kala eşimle birliktelik yaşadık. yaklaşık 1 hafta önce.
akşamdan biri aşırı bel ve kasık ağrım var. dün de bütün gün temizlik yaptım baya yordum kendimi.
hamile olabilir miyim ? yumurtalamaya yakın hamile kalan var mı ?
idrar testi yapsam belli olur mu, henüz erken mi?
tecrübelerinizi bekliyorum..
Beklemekten başka çare yok o zaman teşekkürlerIste ayni belirtiler oluyor, cunku hamilelik olsa bile vucut kendini adete hazirliyor. Digrr tum belirtiler adet gecikmesinden sonra, ki adet gecikmesinin oldugu gun evde testle ogrenebilirsiniz bir ihtimal.
Bilakis önce almak gerekir ki eksiklik varsa depolar dolsun. Zaten başladıktan sonra kullanmak o kadar fayde etmiyor. Bebeğin sinir gelişimi başlamadan eksiklik varsa giderilmeli. Ben önden doktora muayene olmustum bana vermiş kullanmami söylemişti kullandım. Dördüncü aya kadar devam ettim yine de. Sonra demir takviyesi vermişti.Gebelik oluşumundan sonra kullanilmiyor mu
Bence önce sağlık ocağına gitmelisiniz.Gebelik oluşumundan sonra kullanilmiyor mu
TeşekkürlerBelirti kişiden kişiye değişir. Bir haftada beta HCG yükselmez. Kanda dahi çıkacağını sanmıyorum. Perşembe günü tahlil yaptırabilirsin. İnşallah hamilesindir. Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?