ilk belirtiler olabilir mi ?

Biz cocuk icin karar verdiğimizde ben yumurtlama gününden sonra hissetmiştim mesela birlikte olduğumuz günden 4 gün sonra hissetmeye başladım belirtilerini aşırı bir bel ağrısı ve bacak ağrısı başladı sürekli oturma ihtiyacı hissediyordum adet belirtisinden farkliydi onu anlamıştım Yanı olabilir evet ama testte çıkar mi bilmiyorum ben adet günümü beklemiştim

Eşim çok istiyor bebeği. Oncesinde 1 sene evliliğimizin tadini cikaralim diye konuşmuştuk zaten ama bu aralar çok istiyor. Heves geldi

Anladim canim. Ben de bekliycem mecburen. Şu an o ağri bende de var aksamdan beri de geçmedi

hamile olsanız bile bu kadar erken belirtiler olmaz yani. daha 1 hafta olmuş.
psikolojik diye düşünüyorum

Ben hiç hamilelik belirtisi yaşamamistim. Zaten sat ile de uyumlu değildi. Adetin gecikmesinden 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Sadece koku hassasiyeti vardı bir de şey bir kez midem bulandı o kadar. Öğrendiğimde ultrasona göre 5 haftalık hamileymisim. Yani belirtilere çok inanmayın. Adetiniz gecikirse testi o zaman yaparsınız. Çocuk istiyorsunuz da folik asit kullanmaya başladınız mı? Folik asit çok önemli. Gebelikten bir iki ay önce kullanmaya başlamak gerekir. Kamu spotu olarak bu bilgi de dursun

Adetten farkli pek belirtisi yok anladiğim kadariyla

Eşim çok istiyor bebeği. Oncesinde 1 sene evliliğimizin tadini cikaralim diye konuşmuştuk zaten ama bu aralar çok istiyor. Heves geldi
Yine de iyi düşünülmsi gereken bir konu, öyle hevesle(ki bana göre erkeğin hevesiyle) girilecek bir yol değil. Hayırlısı olsun, ama eğer hamile değilseniz lütfen kendinizin ne kadar hazır olduğunuza bakın, eşinizin değil. Yol gösteren arkadaşlarım yorumlarını da gözardı etmeyin bu değerlendirmeyi yaparken.

Gebelik oluşumundan sonra kullanilmiyor mu

Adetten farkli pek belirtisi yok anladiğim kadariyla
Tek belirti adet gecikmesi.onun haricinde farklı hic bir belirtisi yok.bulanti desen zaten 7 inci haftada bazen 8 inci haftada bile baslayabiliyor.göğüs hassasiyeti akıntı bel ve kasık ağrısı adette de oluyor zaten

Belirti kişiden kişiye değişir. Bir haftada beta HCG yükselmez. Kanda dahi çıkacağını sanmıyorum. Perşembe günü tahlil yaptırabilirsin. İnşallah hamilesindir. Hayırlısı olsun.

Bilakis önce almak gerekir ki eksiklik varsa depolar dolsun. Zaten başladıktan sonra kullanmak o kadar fayde etmiyor. Bebeğin sinir gelişimi başlamadan eksiklik varsa giderilmeli. Ben önden doktora muayene olmustum bana vermiş kullanmami söylemişti kullandım. Dördüncü aya kadar devam ettim yine de. Sonra demir takviyesi vermişti.

Bence önce sağlık ocağına gitmelisiniz.
Folik asit gebelikten üç ay önce başlanıyor. Tabi plansız gebeliklerde kullanmazsan dünyanın sonu değil. Vücudu hazırlamak için.
Sağlık ocağı evliliğin 6.ayı civarlarında gebelik düşünüyor musunuz diye arıyor ve düşünüyorsanız sizi çağırıyor sanırım. Bende böyle oldu. Bol bol bebeği destekleyen devlet bile 6.ay arıyor yalnız dikkat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…